-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz ígyvanferi #52421 üzenetére
Mint írtam, idő kérdése. Ha most kezdi valaki a játékot akkor vagy beletörődik, hogy lesz kb 1 év mire elfogadható lesz a gyűjteménye ingyen. Vagy a jobbik megoldás, hogy fizet érte valamennyit ha valóban megtetszett a játék, és behoz valamennyi lemaradást (pl adventuret pénzért). Nem lehetetlen szerintem, csak sokat kell játszani. Nyilván nem lesz olyan a gyűjteménye a kezdőnek soha, mint amekkora van itt sokaknak (nekem is), de ezzel nem lehet mit tenni. A kezdők felzárkózását segítő brawl paklit pl mi is ugyanúgy megkapjuk, tehát nem zárkóznak fel, csak kis segítség nekik. Ha csak most ébred rá valaki, hogy létezik ez a játék és tetszik neki, akkor el kell fogadnia a hátrányt.
"Vagy mondjuk minden kaszthoz legalább egy, a ladderen is használhatót."
Használható bármi a ladderen, maximum nem jut vele magasra. Én is játszogatok nagyon ritkán US szerveren és tier 2 deckem sincs, de Rank15-20 basic decckel is elérhető. Múlt hónapban olyan shaman deckel mentem párat, hogy minden tokent idéző lap és dupla bloodlust. Volt 5ös win streakem is vele pedig nem is lehetne besorolni, trash tier deck.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla