-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
-
P00By
nagyúr
Végre, nekem is megvan! Egy rémálom volt
-
Cathfaern
nagyúr
válasz KaraDani #46897 üzenetére
Jah hát ugye panda kezdőhely 5.0, miután oldalt választasz utána meg 4.0-s WoW lényegében 5.0-ban nagyon sokat fejlődött jó irányba a questelés. Igazából szerintem 4.0 a legrosszabb, ami előtt volt az is jobb volt nála (bár az meg sok embernek megfeküdné a gyomrát, de legalább tényleg rpg-s / felfedezős feeling volt). Csak ugye 4.0-val átdolgozták a lvl1-60-as küldiket, szóval lényegében az is 4.0 lett. Jó irányba indultak akkor, csak még nagyon kiforratlan volt, 5.0-ra fejlődte ki magát, 6.0-as területek meg kifejezetten jók sztori szempontból (Nyilván persze MMO-s szemszögből, nem old school Baldurs Gate-et kell elképzelni ). Kiváncsi is leszek következő kiegben mit alkotnak
-
KaraDani
addikt
válasz NyxNyxNyx #46896 üzenetére
Épp most lettem kész, wow uninstallálva Pandával újrakezdtem a level 7 ember hunter után egy kevés emberes szerveren. A pandás rész még tetszett is, azok a küldetések jópofák voltak, aranyos kis sztori volt, miután választani kellett melyik oldalra állok, megintcsak nem tetszett csöppet sem.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na lassan elérem a 15-ös szintet wowban Nem tudom ti hogy csináltátok meg ilyen gyorsan.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
GoTReX
őstag
válasz micafighter #46893 üzenetére
Ohh értem. Hogy látod,melyik fog dominálni?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
micafighter
nagyúr
válasz GoTReX #46892 üzenetére
Két féle ranked lesz április végétől, standard meg wild, a wild olyan lesz mint most, minden pakli benne lesz, a standard viszont csak basic + classic + az utolsó 2 év kieg kártyái lesznek, a régebbiek kiesnek. Idén amikor bevezetik a standardot a a Nax és a GvG kártyák fognak kiesni. Szoval a standard rankedben megy a levesbe a gvg, a wildban benne marad.
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Több hónapja el sem indítottam a HS-t. VAn valami cikk arról hogy mi oknál fogva megy a GvG a levesbe?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
gmx9
aktív tag
Van quest, csak nem jelzi egyből, gondolom találkozni kell a karakterekkel. Valami Darkshore-ban voltam vagy hol, elkezdtem elindulni fentről lefelé, ahol a korábbi questeket csináltam és ha találkoztam valakivel, akkor jelezte, hogy van elérhető quest már a térképen is.
Nekem kb. 3 délután volt, lvl 10-15 volt nagyon unalmas, 15-től már könnyűnek éreztem.
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
F-ECT$
titán
A többi mmorpg-től eltérően a wow már a megjelenéskor elvitt max (akkor 60-as) szintre a questekkel mindenféle farmolás nélkül, pedig ez nagyon sok később megjelent játéknak sem sikerült. Azóta meg csak nőtt a questek száma.
Valószínűleg kihagytál / nem jutottál még el egy új területre, ami tele van questtel, de ahogy írják is: lvl15-től dungeon finder a barátod.
Dive ever, work never.
-
oba
addikt
Kezd kikészíteni ez a wow... lvl16 és elfogytak a questek. A rohadt griffel már az összes helyszínre elmentem ahová lehet. Map -on a low level quest is be van kapcsolva. Darnassusban a "hirdetőtáblán" van egy quest amire nem reagál hiába nyomom hogy start a másik meg assetudom merre van a térképen sem találom. GG...
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
KaraDani
addikt
válasz h3lios #46885 üzenetére
Brawlról beszélnek. Ott sokkal jobb az aspirant, mint a WG mert kapsz egy két manás spellt. Legalábbis én kicsit aggróbb druidot csináltam aspirantokkal, amiben nincs WG egyáltalán. Nincs idő klasszikusan WG passzt játszani amikor az enemy az olcsó minionok mellé kapja a spelleket is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz rumos XIII #46870 üzenetére
Mit értesz funny aréna alatt?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #46881 üzenetére
én rohadtul élvezem, egy csomószor kapok olyan spelleket, amivel lehet fordítani, mondjuk nagyrészt mage-et tolok egy valag 1-2 droppal, soha nincs, hogy nem tudok mit csinálni, lategame-re meg ott van tóni, trogzzor és a summoning stone-ok. a mai quest ráadásul brawlos volt, tiszta haszon.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
whitezo88
nagyúr
mikor Brawlnál se te rollolsz jól RNGben:
druid, 1. meccs mirror, ellenél dupla innervate D of Claw, én concede, 4-5 manás kéz
shaman 2. meccs, coin raptorból kapok mustert. Ő MCT, raport ellop, és ő is mustert kap. Maradék kezem 4-5 mana. concede.szerdán szinte minden nyitásomnál volt innervate, most 3ból egynél sem. Ment ez is a concede kalapba.
[ Szerkesztve ]
-
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Jól értem hogy a GvG pakli meg fog szűnni és nem érdemes már olyan paklikat vásárolni? Gyenge-közepes lapkészlettel vegyem a classic deckeket inkább?XBOX ID: GoTReX #4839
-
rumos XIII
aktív tag
Valaki akar tolni egy funny arenat nalam?
-
KaraDani
addikt
Én se gondolom, hogy ezek játszva lesznek szokásos paklikban, de a mage spellt továbbra is el tudom képzelni, egy control deckben ami főleg fatigue irányba megy. Nekem tetszik az ötlet, hogy van egy tök rugalmas removal, ami jó T2 egy kettő dropra és lategameben is egy nagy dögre. Olyan deckbe ami full controlt játszik removal tengerrel, szerintem be is férhet. Azt nem mondom, hogy ez egy tier 1-2 deckben lesz, de nem baj ha kapnak a nem szokványos deck koncepciók is eszközöket.
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #46866 üzenetére
az a baj, hogy ilyen meg nem lesz, mert akkor vagy nem tudod páratlan manával ellőni, ami eléggé suxx, vagy pedig fura a kerekítés miatt.
-
micafighter
nagyúr
válasz fogtunder #46864 üzenetére
Vissza akartam keresni hogy pontosan tudjak válaszolni neked, de azt a meccset nem vettem fel deck trackerrel. Viszont emlékeim szerint volt egy sprint a kezemben, ha nem húztam volna fel az utolsó lapot ami a lethalhoz kell akkor jó lett volna a sprint de nem volt rá szükség végül és 5 kört állt a kezemben. Pl sprint helyére elfogadnék egy költsd el a meglévö manád és húzz fele annyi lapot, min 1et.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #46863 üzenetére
és a kezedben lévő kombó lapok között volt olyan, amit kicseréltél volna erre a mage lapra pl?
csak úgy kérdem.
-
micafighter
nagyúr
válasz JNashville #46858 üzenetére
Költői kérdés volt, minek tennél healt egy olyan pakliba ahova nem kell heal?
Amit irtál az rendben van de ennek az uj mechanikának épp a rugalmassága az erőssége, ezt kijátszhatod 2,3,4,5,6,7,8 vagy 0,9,10ért is. Combo deckben pl szívesen látnék ilyen lapokat, pár napja játszottam combo rugót priest ellen, T6-ban nem játszottam ki semmit mert a kezemben majdnem lethal kombo volt de nem akartam kijátszani semmit amíg nincs meg lethalom, kövi körbe már megvolt a lethal és elvertem, de a lényeg jó lett volna egy ilyen mechanikáju lap.
[ Szerkesztve ]
-
zsuha
aktív tag
válasz micafighter #46859 üzenetére
Persze, annyira nem rossz lap, de abba is gondoljatok bele, hogy ezek helyet foglalnak majd más, értelmesebb lapok elől.
-
Cathfaern
nagyúr
Önmagában nézve nem rossz lap. Flexibilis, felhasználatlan manát használja el, stb... csak decképítésnél nem az a lényeg, hogy önmagában jó lap-e. Hanem az, hogy van 30 kártyaslotod egy deckbe, és hogy van-e helyette jobb lap. És az a probléma, hogy van.
-
fogtunder
nagyúr
én ezt értem, csak akkor most kiveszel e miatt egy jó lapot, hogy meglegyen a tökéletes curve? tempo mage-be eleve nem jó egyáltalán, az arcane blast tud tempo lap lenni, a frostbolt tud tempo lap lenni, a fireball szintén, és ráadásul az ellenfeledet is meg tudod vele ölni, ez meg nem. a freeze mage-nek meg van elég antonidas triggerje.
a mechanika tetszik továbbra is, de ezekkel a lapokkal ugyanaz a baj, mint az inspire lényekkel, hogy ha nagyobb statjaik lennének, akkor OP lenne bármelyik, így meg túl gyengék és senki nem játszik velük. ez se lenne rossz, ha bármire lehetne célozni, így nagyon be van korlátozva.
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
válasz micafighter #46856 üzenetére
Minek is tennéd olyan pakliba ahol nem számit a heal?
Szerintem azért, mert már az új lapok megérkezése előtt szinte minden slotra tudok egy jobb healt mondani.
2: Holy Light
3: Earthen Ring Farseer
4. Refreshment Vendor/Tournament Medic
5. Tuskarr Jouster
6. jó, itt csak a Reno van, van viszont Sunwalker hasonló funkcióban
7: Guardian of Kings
8. Lay on HandsMARVEL AT HIS MIGHT!
-
fogtunder
nagyúr
nyugodtan dörgöld majd az orrom alá, ezek a lapok a jelenlegi HS értékrend szerint gyengék és szerintem a kutya nem fogja őket játszani, ahogyan az inspire lényeket se látni rendszeresen. ha a fireball csak lénybe tudna lőni és 6 mana lenne, akkor vajon ki játszaná?
-
DaveNo1
veterán
Ja, 99%-ában olyan esetben, hogy valamire azt mondják, hogy OP, aztán közben meg senki sem fogja használni.
Talán Dr. Boom volt az egyetlen lap akinél mindenki legyintett, de a többi esetben a másik irányba szokás mellé lőni.
0karmacoma0: shamannak ott az a heal lap, ami rossz esetben 3-ért healel 8-at jó esetben 14-et, senki nem használja, pedig erre kb. mindenki ezt mondta, hogy na ez kell a shamannak. Itt 3-ért 6-ot healelsz tehát rosszabb mint egy holy light, 14-et meg 7-ért fogsz, de akkor meg elmegy az egész köröd egy healre.
Control, midrange, tempó deckek ellen ez a lap kuka.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
gbela
senior tag
Azért jó a forum, mert ha valaki venné a fáradtságot 3 hónap múlva jól az orrotok alá dörgölhetné az aktuális metában szereplő eddig (és jövőben) megjelenő, itt agyonfikázott lapokat
Már csak azért is nem értem ezt a megmondást mert több mint 100 lapot nem is láttunk
Meg amúgy is, jólmegmondásba még HS celebek is csúnyán bele szoktak bukni...de asszem egyszerüen divat lehúzni a lapokat és kész[ Szerkesztve ]
-
0karmacoma0
senior tag
válasz DaveNo1 #46851 üzenetére
Való igaz, hogy a pure heal lapok szinte soha nem kerültek be a metaba, de ez azért jóval effektívebb, mint a holy light(nem mana/heal mennyiségre, hanem potenciálra). Nem tudom. Az a bajom, hogy healbot nélkül megint nagyon neccesek lesznek az aggro matchupok(meg úgy igazából minden). 2 nyilván soha nem fog semmilyen deckbe bekerülni, de egyet el tudok képzelni. A mage lap szerintem is kuka, a priest párjában van potenciál, de nekem túl random. Amúgy nekem ez a mechanika összességében tetszik mert nagyon flexibilis, viszont érthető módon nem mernek túl erős effekteket hozzákapcsolni. Majd meglátjuk, hogy működik élesben.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
JNashville
senior tag
Ez a lap siralmas a Mage spellel együtt. Egyetlen felhasználási módot tudok elképzelni: T7-T8-ban, fullagro deck ellen ez a lap megmenti a seggünk. Ja, hogy ezt tudja a Reno is, csak amellé jár egy 4/6 is? K.
A Mage spell meg ha nem csak minionra lőne, akkor talán jó lenne Pyro, de míg van Frostbolt, Fireball és Forgotten Torch teljesen felesleges. Csak összehasonlításképp: Flame Lance 5 mana = 8 seb lénybe. Az is agyonjátszott lap.
A Priest lap viszont nagyon adja.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
DaveNo1
veterán
Gratulálok Blizzard, healing spellt eddig is olyan sokan használtak (lay on handsnál is a laphúzás a fontosabb), újabb kuka lap.
0karmacoma0: healbot és tuskarnál ott a test, lay on handsnél meg 3 laphúzás, ez meg nem csinál semmit csak healel. Control meccsekben ahol annyira nem számít a heal gyakorlatilag -1 lap.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
0karmacoma0
senior tag
Sztem eddig ez a legjobb. Az én midrange palamban anno volt healbot+ Lay on hands+Néha még a Tuskarr Joustert is próbálgattam. Ez szépen kiváltja a healbotot, bár kicsivel gyengébb curve-öt nézve(inkább egy 3/3 mint 2 heal), de lategameben meg van benne meccs fordító potenciál. Főleg akkor lesz még jó lap, ha újra a fatigue-ig szenvedő control pala lesz a fő paladin deck early game hiányában.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
saen
veterán
Úgy látszik mindenkinek lesz ilyen lapja:
-
DaveNo1
veterán
válasz fogtunder #46838 üzenetére
Na nem mintha túl sok jó common vagy rare lap került volna be az utóbbi időben.
A poén az lesz, hogy ha ezek az old god deckek nem fognak működni, akkor kuka lesz az egész kiegészítő, mert a lapok több mint 50% hozzájuk fog kötődni, a maradék lap amit meg láttunk eddig nem túl biztató.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
-
h3lios
addikt
Mivel sajnos csak miniont szed le ezért nem olyan jó, nyilván face-re nem mehet, mert akkor pyroblast powercreep lenne, de így nem túl acélos.
B-tag: H3lios#2825
-
fogtunder
nagyúr
válasz dejaris #46835 üzenetére
igen, pont erre gondoltam
most épp az a baj, hogy a második legritkább lapkategória teljesen elsivatagosodik. nem tudom, te hogy vagy vele, de én szeretek örülni egy epic nyitásnak, ami az utóbbi időben nem könnyű.
(#46836) Kanczy: csak pont, hogy tempo nem lesz belőle, mert x manáért x seb minden, csak nem tempo play. oké, proccol egyet tóniáson és a flamewakeren, de kb. ennyi, erre vannak jobb lapok.
amúgy maga az ötlet tetszik, hogy rugalmas a mana költsége és ennek függvénye a hatás, de a lapok nem.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #46833 üzenetére
persze, egy kivételével az összes TGT epic fos, de ha ezt így folytatják, akkor átírhatnák az epicet arra, hogy gratulálunk a 100 dusthoz. eleve necces kategória, mert nagyrészt vagy tech lapok vannak benne, vagy szituációsak, de azért ez már túlzás.
-
voyager4.4
senior tag
-
fogtunder
nagyúr
én most már komolyan szeretném a Team 5 dealerének az elérhetőségét. ezek epicek? ilyen drága leszedést senki nem játszik. a priest meg így OK, mert tudsz vele curve-ön játszani, de ez annyira nem fontos általában, és a random felveti a kérdést, hogy mi a rákért nem egy olyan lényt játszunk helyette, amire szükségünk van? ha discover lenne, akkor azt mondanám, OK, de így kalap hurkalé.
-
pachito
őstag
Priest alap kártya lesz...
-
saen
veterán
válasz micafighter #46820 üzenetére
Kösz, bár már annyira túl vagyok rajta, hogy uninstalláltam a wow-ot
-
Kanczy
veterán
válasz whitezo88 #46814 üzenetére
Szerintem rohadt erős a mage lap. Flamewakerrel durva, és alapból is nagyon flexibilis. Ezeket látva pedig erős a gyanúm, hogy lesz valami olyan, ami az ellenfél használatlan manája utána csinál dolgokat. Valahogy ki lesz használva ez a mechanic szerintem
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
h3lios
addikt
válasz whitemetal33 #46822 üzenetére
Nem lehet előre megmondani, hogy mi lesz a jó, meg mit érdemes játszani. Jelenleg még a pro-k sem tudják,hogy mi fog majd működni. Ami gyanúsnak tűnik, hogy a C'Thun paklikkal sok lehetőség lesz majd.
Egyébként csak én tartom furának, hogy a Old God-ok közül ennyire C'Thun van kiemelve ? Eddig minden róla szól és a maradék 3-ról 1 szó sem esett. Egyedül azt tudjuk róluk, hogy nem lesznek követőik mint C'Thun-nak.
[ Szerkesztve ]
-
whitemetal33
tag
Hellosztok!
Tanácsot szeretnék kérni azzal kapcsolatban, hogy milyen decket csináljak, ugyanis szegény freeze mage meg fog halni, a midrange druid pedig nerflistára van téve, ezeken kívűl van még egy midrange hunterem, egy midrange shaman (tudom eléggé elavultak) meg khm... egy secret paladinom de ahhoz kedvem sincs meg amúgyis meg fog halni. Adventurek: Naxx full, Brm 1, Loe 2
Legendaryk: Alextsztasza, Harrison Jones, Dr. Boom, Tirion, Old murk-eye, Archmage Antonidas
Amire gondoltam, hogy letöröm a felesleges naxxos lapokat és csinálok vagy egy patront vagy egy control priestet esetleg egy anyfin paladint. Vagy inkább várjak még vele kiegig?Illetve lenne egy kérdésem: Az adventure-s lapokat később akkor le lehet majd craftolni, mármint azokat is amelyek nincsenek meg?
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #46817 üzenetére
MTG-t ezért szerettem jobban annó, mert voltak hasonló lapok, nem értem a HS-t miért nem tudják egy ilyen komplexebb irányba terelgetni.
Instant craftolnám goldenben, ha lenne hasonló. Nyilván ebben a formában túl OP lenne, de még talán 8 manáért is, de szerintem a Mage-nek hasonló lapok simán jöhetnének kevésbé durva verzióban. Nem értem, miért a Druid kiváltsága a flexibilis lapok megléte.
Még mielőtt valaki megijedne, ez nem 1 létező HS spell.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz h3lios #46815 üzenetére
X manáért X dmg hulladék. Frostbolt 2ért 3, fireball 4ért 6 és mehetnek arcba. Itt ha t3ban már kiraksz egy 2 dropot, csak 1et fog sebezni. Arcane Blast azért jó mert alapból 1ért 2, ha van Drake akkor meg nagy value.
Csak akkor lehet jó ha maradt manád és pont jó lelőni vele valamit, de ezt más is megteszi... Aréna lap.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz h3lios #46815 üzenetére
Nekem mindkettő tetszik. Rugalmasságért cserébe veszítünk egy kicsi value-t, de ez bőven rendben van. Artwork meg szokás szerint csillagos ötös.
Priest lap autoinclude-nak tűnik elsőre.
Második ránézésre a Mage lap tényleg nem túl erős.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #46814 üzenetére
Az első szerintem simán jó, de csak midgame-ig. End game-ben halott lap lehet, mert ha csak ez marad a kezedben akkor instant 10 manát kell költened (oké 8-at, mert előtte tudod használni a hero powert.)
Egyébként a mage-et el tudnám úgy képzelni, hogy 0 mana és te választod ki, hogy hány mana kristályt költesz el rá és annyit fog majd sebezni. Akkor rohadt jó lenne így eléggé meh.
MTG-ben szerettem az ilyen rugalmas lapokat, az egyik kedvencem a Cryptic command volt, ugyan ezt nagyon szivesen látnám mage Epic spellként:
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz NyxNyxNyx #46811 üzenetére
Ettől függetlenül a legeffektívebb megoldás ellene. Kevés olyan lap van jelenleg, ami mindent letakarít utána, jelenleg asszem csak lightbomb, nether és Deathwing tudja teljesen letakarítani a boardot boom után.
Egyébként új lapok !
Érdekesen néznek ki, lehet velük játszani, hogy mekkora leszedésre van éppen szükség. Mondjuk a Priest verzió sokkal ratyibb, mert RNG lap.
[ Szerkesztve ]
-
KTony
tag
Senki nem veszi észre hogy hazánk fia deckje címlapon van a Heartpwn en.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz h3lios #46810 üzenetére
Ja, mert a Priest kurvára el akarja használni a legerősebb boardclearjét 1 lapra úgy hogy emellett adott esetben megöli a sajátját és kapja a facebe az átlag 4 dmg-et.
Nem volt balanced, de így hogy kirotál, ok.
-
h3lios
addikt
Éppen ez a baj, hogy sokat akartok nerfelni meg buffolni. Egy kártyajáték nem így működik, nézd meg mi megy most a MTG-ben. Az Eldrazi deckek mindent lerektelnek, de majd ha kirotál a kieg, akkor utána már nem lesz gáz. HS-ben Boom egy erős legend, de semmi több. Több kaszt fájdalom mentesen meg tudja oldani, pl. priestnél Lightbomb, (botok meg randomok), Warrior meg a Brawl-al. Nyilván legjobb 7-es drop és a board előny miatt nagyon erős ezt nem tagadom, de nem sokáig lesz vele gond. Ilyen szempontból sokkal problémásabbnak tartom a zoo féle paklikat. Ahol gyakorlatilag T3-ra olyan boardja van, hogy nem lehet értelmesen játszani ellene. Nem tudod leszedni, mert több szutyok jön vissza, mint volt. Elvileg ez a játék a board előny megtartásáról szólna (tudjuk, hogy ez már régi nincs így combo deckek is leszarják mi van a boardon). És azért úgy elég nehéz játszani, hogy a tojásokkal még tradel is és még kap is utánuk 4/4-et. PO-val meg gyakorlatilag 5-6 droppokat szed le no brain üzemmódban úgy, hogy még jutalmat is kap érte.
A másik a druid, ma játszottam vele kicsit és mentem is winstreak-el, de gusztustalan volt minden pillanata. Gyakorlatilag az ellenfél 15 HP körül indul ahol végig a túlélésre hajt, hogy ne kapjon be sebzést. De szerencsére ez sem lesz sokáig aktuális, kíváncsi vagyok Standard-en milyen druid paklik lesznek. Szerintem lesz majd életképes dragon druid.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #46807 üzenetére
én még azért majd megnézném, mi lesz a vége, mire kijön, simán lehet ez még jó, de én is visszajöttem a HS-hez, bár ebben benne van az is, hogy többnyire mobilon és tableten játszom, amire Duelyst nincsen. nekem az a demotiváló kicsit a duelystben, hogy bármikor jöhet megint egy ilyen nerf kör és akkor mondjuk a mostani paklim is használhatatlan lesz, viszont olyan rengeteg sok lapom meg nincs, hogy ez ne fájjon, a HS-ben meg már megvan minden és ha rakok bele nem túl sok időt, akkor már f2p-ben simán elvagyok.
a gauntlet tényleg elég vacak amúgy, de nekem mostanában arénázni se sok kedvem van, miután az utolsó 4 draftom gyalázatos véget ért.
-
pachito
őstag
válasz h3lios #46803 üzenetére
Hát azért a több, mint 1 éves Boom meta sem megoldás...nem tesz jót a játéknak a monopólium helyzet a piacon (persze tudom, Duelyst meg Faeria, Hex és társai...ezek nagyon aranyosak, de semmilyen szinten nem vetélytársai a HS-nek), megtehetnek bármit, amit akarnak...lenne egy tcg egy nagyobb fejlesztőtől, mindjárt lennének balance meg content patchek kéthavonta...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz fogtunder #46804 üzenetére
Duelyst nekem 1 hónapig se tartott. Legelőször tetszett a kihívás, hogy újként meddig tudok eljutni, de miután elértem a rank 5-t már nem motivált a következő szezonban semmi. Azzal, hogy nerfelték a Jaxi-t, nekem elegem lett az egészből.
Mint mikor elértem a legendet HS-ben, azóta nem voltam szerintem rank 3 alatt. Csak ide valahogy mindig visszatérek, valahogy barátságosabb. Az aréna mindenféleképpen balanszoltabb és sokkal nagyobb fun, mint ott.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz h3lios #46803 üzenetére
ja, csak a Duelyst v0.59 beta, a HS meg egy több kiegészítőt megélt kiadott játék. azt nem tudom, hogy a béta idején mennyire voltak gyakoriak a balanszolások, de voltak ott is nagyon beteg dolgok. én még nem tettem le róla teljesen, de komolyabb mennyiségű időt perpill nem rakok bele, ha épp kedvem van, akkor játszok párat songhai-jal, rájövök, hogy igen, még mindig minden ellen pozitív a matchup kb. és kilépek.
-
saen
veterán
Befejeztem a Wow-ot
A dungeon finder bár tényleg nem rossz dolog, nekem kb csak egy óra azzal ment el, hogy kerestem party-t, szóval az se olyan egyszerű. Azért ennyi, mert volt olyan banda ahonnan kiraktak mondván kezdő vagyok De egy sima keresés is 20-25 perc... Viszont amikor beindul a dolog akkor pörög az XP rendesen. Lényeg a lényeg túl vagyok rajta, kb soha többet. -
salaam
senior tag
válasz EmptyParadox #46799 üzenetére
Én megvettem early accessel, bitang jó, nekem személy szerint jobban bejön, mint a duelyst, azt pár óra után hagytam is
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN