- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Teljesen kiégtem mára.
Én CW-vel, ellenfél Dragon Priest. Na mondom végre 1 jó matchup, ráadásul az elején volt kézben 2 fegyó, + Bash.Entomb-al ellopta Justicart és Alex-et, mert a cigány a Priest képest mostmár kutyafüle.... Ettől eltekintve is nyertem volna, mert Fatigure war-ban a srác mögött voltam 3-al, ugyanis nyomorék módjára húzta a lapokat early és mid game-ben. Erre mivel nyert ez az agyrákos ? Museum Curator-ból kapott turn 2-ben Chillmaw-t. Vágod DRAGON Fuckin Priest deck-be Chillmaw-t.... Egyszerűen nevetséges ez a sz.r. Mindent körbejátszottam amit csak lehet, de az ilyen szutyok miatt kapok ki, mint 1 nevetséges curator..
Rohadna le az ilyennek a keze, ráadásul Turn 1-től kezdve folyamatosan Rope-olt ez a gyökér, majdnem 1 óra volt ez az idióta meccs, már bánom, hogy nem concedeltem turn 2-nél, mert az ilyennek rohadtul nincs semmi értelme. Lehet inkább énis beállok a sorba és megyek inkább autowin secret paladinnal. Azt úgysem lehet körbejátszani semmivel, ha jókor eltolt Favor visszahoz a játékba....
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Házimozi belépő szinten
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500