-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Hát akkor azt a Knife Juggert szerintem megskubizom..láttam már néhányszor ellenem, de a low HP-ja miatt kihasználni még nem nagyon tudták mert pikkpakk lezúztam. Ez persze nem azt jelenti hogy ne lenne amikor jól jön.
Ha ennyire mondjátok akkor szerintem első körben azt gyártom le, és meglesemEz az Emperor Cobra elég durva tud lenni egy Priest pakliba 1-2 HP-s Boost után
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini-ITX
- Szólánc.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest