-
GAMEPOD.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz #42308056 #7030 üzenetére
Ha minden más egyéb simán megy a plafonon órákig, csak egy valami nem, akkor én az ilyet nem hektikusnak és érzékenynek nevezem, hanem
szarnakrossznak, de végülis ki hogy akarja hívni A GO-val semmi bajom nem volt egyébként.Amire viszont még tudok gondolni az a Telekom hiba, előfordult már párszor, hogy a twitch a 480p-t se vitte, szakadozott, akadt, de ha például (az Operába beépített) vpn-en keresztül néztem, akkor jött simán az Original minőségi beállításon is. Az egyértelműen Telekom hiba volt, minden más szolgáltatós nézőnek jó volt, de az összes Telekomosnak egyöntetűen rossz.
Ennek persze az meg ellentmond, hogy a pc-n nem akad (igaz, ott csak max. 720p), és hogy tableten, stick-en jön az 1080p rendesen a kodival.
De elvileg egy hónapon belül bekötik a giganetet, akkor úgyis kiderül, addig meg marad a 720p/1080p, egyébként is 24"-es monitoron nézem egyelőre még egy darabig
HR24.hu
-
fokukac
nagyúr
válasz #42308056 #7030 üzenetére
amúgy speciel nekem soha semmi bajom nem volt az HBO sávszélével, szerintem nálam majdnem mindig tök jó minőségben jött mindent (gondolom fullhd-ban, bár a chromecast nem ír ki ilyen infókat)
közel 5 év alatt párszor fordult csak elő, hogy nem volt elérhető a szerver, de az is gyorsan elmúlt.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Witcher topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM