-
GAMEPOD.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Hege1234 #7015 üzenetére
A Kodis azért jó, mert csak és kizárólag a saját beállításait alkalmazza, azt én is szeretem, nekem pl. bőven elég annyi információ, amit egy Kodival megkapok, feliratok is olyanok amilyet beállítok és ugye ott jelenik meg ahova beállítottam, nem "ugrik" fel, mindig alul van, stb. Szerintem teljesen jó a Kodi is "streaming"-re, remélem, hogy sokáig marad is, mert pl. Fire Stick-en csak azt használom.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
wyll358
tag
válasz Hege1234 #7015 üzenetére
Ez a felirat pozícionálás mondjuk nekem is nagy vesszőparipám, de sajnos kb. sehol nincs ilyen funkció alapból, kivétel pár media player alkalmazást... Nem is értem egyébként miért ilyen béna mindenhol, tök hasznos funkció pláne tényleg a fekete sávos anyagoknál és semmibe nem telne nekik implementálni. Így meg lehet mókolni böngészős vagy player addonokkal ha az ember testre akarja szabni a pozit.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM