Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz #40553216 #20597 üzenetére
Igen ezt én sem értem miért nem lehetett rárakni már bolygó kereket az összes márkára ha bevált. Viszont a ZPF és a ZSP ellen is hogy szóljak, ott illetve még több hasonló készülékhez az a cső, és a fej, hogy lehetett ezekre rárakni egy alap semmit? Ezt se értem. Philips-et ezért is vettem meg, ott a cső meg a fej szépen bekattan (ActiveLock csatlakozóegységek), nem kell nehezen összerakosgatni, van rajta ilyen kis letolható sörtés fej, jó a fogás, szóval ez azért sokat számít. többet mint a bolygó kerék (nálam)...
-
Rendo84
senior tag
válasz #40553216 #20597 üzenetére
Csak azért mert török én attól még nem ítélném el. Kínában is csinálnak szuper jó minőséget és persze gagyit is lehet kapni.
Úgy értem egyébként, hogy méretben és tudásban, fogyasztásban kb azonos mint egy 100k-s Zanussi, Whirlpool például.
Alkatrész minőségben talán lehet eltérés nem tudom, sajna ezt csak megbízható forrásból lehetne megtudni, pl szerviz, hűtőgép szerelők stb...
Persze létezik olyan is hogy csak a márkát/nevet fizeted meg, gyakorlatilag szinte nincs is eltérés két név között...Egyébként visszatérve sok helyen árulják a BEKO-t és most 5 év garit is ad rá az egyik áruház, néhány típusra, ami szerintem elég biztató. Laikusként úgy gondolom, hogy ha 5 évet kibír, akkor talán nem is lesz már vele gondom a jövőben.
De lehet jobban járnék egy nevesebb gyártóval, ott viszont csak 2 év gari lesz rá. Ha pedig arra megveszem az 5 évet, azt a felárat már talán nem éri meg. +8-10K bővített gari,+ 10-15K egy "nevesebb márka".
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Építő/felújító topik
- DIGI kábel TV
- Interactive Brokers társalgó
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Videós, mozgóképes topik
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest