Hirdetés
-
GAMEPOD
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldfighter
senior tag
válasz
dunkel #93052 üzenetére
Szerintem már közöltem az ideális elrendezési sémát ami szerintem javasolt egy nappali hm rendszer telepítésekor. Ennek legfőbb erénye a megfelelő akusztika felé való közelítés, beleértve a hátsó hangtér kiteljesedését is. Egy keskeny szobában, keresztben a hangtér jobb esetén szűkös két és fél méterre korlátozódik, miközben a helyiség négy-öt méter hosszú ( pl nálam ). Szerintem nem okoz nagy fejtörést és logikát, hogy melyik az ideálisabb. Beszorítani mindent két és fél méterre, vagy kihasználni a közel teljes alapterületet a hangsugárzók elhelyezésére. Persze innen lehet akadékoskodni, hogy ablak, teraszajtó, radiátor stb, bármi ami útban lehet. De egy lakószobával már csak így van. Viszont megoldás a legtöbb esetben mindig lehet találni, hogy a kihasználtság teljes körű legyen.
Egyéb óhaj-sóhaj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egér probléma
- Eredeti játékok OFF topik
- Interactive Brokers társalgó
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest