-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp59
aktív tag
válasz #09634560 #58495 üzenetére
Azt írta hogy 5.0 hangfalszetben gondolkodik akkor minek akarna 7 csatornás erősítőért fizetni vagy 20-30.000Ft-al (vagy még többel) nagyobb összeget
A Denon X1000-es valóban egy kicsivel jobbra értékelt készülék de nem sokkal ami viszont az árában is megmutatkozik (11.000Ft-al többe kerül ami nekem már számít).
Itt ([link]) a Denon X1000 az első helyezés míg a Pioneer WSX-528 a harmadik helyezés (21 erősítő közül). Ami viszont számomra fontos volt hogy csatlakozók terén a Pioneer nekem megfelelőbb volt (több bemeneti HDMI és RCA csatlakozó van rajta és ez nekem fontos szempont).
Abban igazad van hogy a hangminőségnek árnövelő szerepe van de ha hiszed ha nem ugyanígy árnövelő szerepe van annak is hogy adott készülék hány hangcsatornával rendelkezik.
Arra hogy miért nem érdekelnek a használt dolgok már válaszoltam Toobee fórumtársunknak így ha érdekel ott elolvashatod.
A lényeget ismétlem csak vagyis az én igényeimnek ez a Pioneer tökéletesen megfelel
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BMW topik
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Anime filmek és sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...