Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aninini
kezdő
Sziasztok! Dali oberon 7 szetthez (dali 1 hátul, vokál középen), milyen mélynyomót javasoltok? Kb 30nm, denon 2700 az erősítő.
köszi minden tanácsot!
-
Aninini
kezdő
Sziasztok!
5.1.2 szett esetén szerintetek a hátsó két sugárzót elég közvetlenül a falra tenni, vagy kell hozzá tartó, hogy be lehessen forgatni a hallgató pozíciójába?
Másik kérdésem, hogy ilyen szettnél az Atmos hangszórókat (beépíthető) mennyivel előrébb tegyem a plafonba, mint az üléspozíció?
köszi szépen! -
Aninini
kezdő
Köszi!
-
Aninini
kezdő
Sziasztok!
Házimozi építésben vagyok, és a filmlejátszás kérdésköréhez értem. Milyen médialejátszót javasoltok, esetleg láttatok jó bf ajánlatot, ami tudja az atmost? Denon2700-am van...
köszi! -
Aninini
kezdő
Köszi, megnézem!
-
Aninini
kezdő
Sziasztok!
korábban kérdeztem hangfalszettekről, amit Denon Avr x2700h mellé vennék, meggyőztetek, hogy azok amiket néztem túl jók ehhez az erősítőhöz. Még mindig nem döntöttem el milyen hangfal legyen, szívesen vennék javaslatokat 5.0 szettre (van egy aktív mélynyomóm). Kb 30nm szoba, főleg mozi és játékra szeretném. Mindenestül kb 500e-t költenék...
Szerintetek használtat érdemes (milyen fórumokon találok), vagy inkább újat?
nagyon köszi a segítséget! -
Aninini
kezdő
Köszi, úgy látom elkelt már...
-
Aninini
kezdő
30 nm, 4 m széles
-
Aninini
kezdő
Köszi! Az avr 2700 még a dobozában, még azon is angyalok, hogy vissza viszem és becserélem egy jobbra... Vagy később lecserélem, de most megveszem a jobb hangfal szettet...
Hát az hamar kiderült, hogy nem vágom a témát -
Aninini
kezdő
Köszi szépen! Nem baj, akkor megyek lejjebb minőségben
nagyon profi a srác a boltban és segítőkész, választunk másik szettet... -
Aninini
kezdő
Sziasztok!
denon avrx2700h erősítőhöz keresek hangfal szettet. MA bronze 500 és klipsch 820 között gondolkodtam, de az egyik boltban azt az infót kaptam, hogy kevés lesz ezekhez az erősítő. Ez mit jelent szerintetek, szólna de kis dinamikával?
Köszi szépen minden segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest