Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
Helo, tegnap betoltam egy eleg impulse buyt, vettem egy sonos beam-et a TV-m ala. Erdetileg csak egy ikeas sonos lampa hangszoro kombot akartam 200 euroert, de megtetszett hogy ez a tv-hez is jo lenne.
Kerdes hogy mennyire hulyeseg vagy milyen szinvonalat kepvisel a beam? A mely hangzas egy nagyon kicsit hianyos talan, de a TV-hez kepest vicc nyilvan a hang.
Mellesleg nem igazan ertek a hazimozikhoz, es nem is akarok nagyon, a kerdesem inkabb hogy 450euro eszement dolog egy ilyen hangszoroert, vagy nagyjabol korrekt kozep szinvonal otthoni filmezeshez? -
Peddy789
őstag
hali, noob kerdes, lehet, de egy jbl playlist, ha mondjuk rakotom jackel a tvre, az hogyan viszonyul mas 30-40 ezer koruli tvhez valo ilyen 2.1 hangprojektor dolgokhoz? Nagy hulyeseg lenne? :/
-
Peddy789
őstag
Helo, ilyen TV ala rakhato alap 2.1 bol van valami ajanlas olyan 30-50k kozott? konkretan ezt a samung hw-j355 neztem. Van ami sokkal jobban megeri?
A bluetooth telefon tamagatas nekem fontos, mas igeny nem sok van. A tvm tavalyi, sony 7es szeria, szoval gondolom legtobb csatlakozo van rajta, bar ezt meg meg se neztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan