-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
válasz privacy99 #68472 üzenetére
Nem gagyi a kinézete az új szériának de szerintem még a réginek sem Sok helyen rack-be van téve nem is látják. A távirányító nagyon masszív darab és nagyon jó a háttér világítása.
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Gaben360
senior tag
válasz privacy99 #67790 üzenetére
Nyugtass meg, hogy van shakti köved is,és a hangfal illetve tápkábel, szüzek aranytincseivel lett betekerve, teliholdkor és minimum kigyófából készült kis tappancsok tarják el a padlótól is....
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
Dorian
félisten
válasz privacy99 #67562 üzenetére
Nem kell, kisebb is elég. Ez a helyiség amúgy mozi (hangnyomás) szempontból nem 32m2, hanem max. 22.
Sajnos tipikus amerikaikonyhás nappali, a nagyon aszimmetrikus elhelyezés a két oldalt teljesen eltérő akusztikai körülmények jelentősen limitálni fogja a hangzást A középső átjáró miatt sajnos lehetetlen 90 fokban elforgatni a rendszert.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
jambiyya
őstag
válasz privacy99 #67124 üzenetére
Én egyetértek veled. Nyilván nem megterhelő odamenni, de nekem is vannak (néha hülye) elveim, és 2022-ben ne kelljen már kézzel kapcsolgatni a subot. Miért én szívjak azzal, hogy valaki alulméretezett valamit? Még ha valami egyedi és megismételhetetlen darab lenne az a sub...de nem.
Okoskonnektorból egyébként van távirányítós is,és akkor nem kell okostelefonos appot nyomkodni, vagy a master elosztó, és az AVR-el kapcsol... -
spiky03
veterán
válasz privacy99 #67115 üzenetére
Távirányítós konektor és megvan oldva.
Nálam a CROWN végfok van így mert ugye azon csak egy be/ki kapcsoló gomb van.
Szépen beledugtam egy távirányítós konnektorba azt meg felprogramoztam a Broadlinkra és 1 gombnyomásra indul minden.
Akkor ez most a jövő?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Dorian
félisten
-
VoidXs
Topikgazda
válasz privacy99 #66519 üzenetére
Szinte minden Klipsch sub BASH erősítős, az enyém pedig 10 éve nem kapható (használtan vettem, szóval minimum ennyi idős), folyamatosan hajtva van, át is alakítottam, de nem szállt el soha.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
ada19
senior tag
Tényleg van ilyen, de azt hozzá kell tenni hogy a mélynyomós erősítők (plate amp, van ennek értelmes magyar neve?) eleve talán a legsűrűbben elromló házimozis alkatrészek közé tartoznak.
Másodsorban, javítható, és egy kis odafigyeléssel sokat tehetsz is ellene. Klipsch fórumon van egy dedikált téma erre, és állítóllag az alapvetőn gond hogy az auto-on áramkör túlságosan melegszik. Választhatod azt az utat is hogy te kézzel ki-be kapcsolgatod amikor ténylegesen használod is, választhatod azt is hogy master-slave elosztókkal kapcsolod ki-be amikor az erősítő is megy, választhatod azt is hogy AVR trigger kimenetére építesz egy relét ami áramot ad, meg választhatod azt is hogy okosdugaljjal vezérled. Én a legutóbbit választottam, Shelly Plug S segítségével. Itt írtam róla, de már azzal is sokat tehetsz ha időzítővel kikapcsolod éjszakára + azokra az időszakokra amikor biztosan nem használod. Vagy eleve csak akkor kapcsolod be, ha használod - mobilról.
[ Szerkesztve ]
Mégsenem
-
félisten
Én is most rendeltem ezt, szóval reméljük nem lesz ilyen gondja.
Amúgy szerintem manapság minden műszaki cikkben benne van ez a 10% meghibásodási arány lehetőség minimum. ha megnézed Amazonon SVS, Dali, JBl ... szintén hasonló aránnyal megy..ada19: megkérdezhetem mire cserélted a 115 -öt ? nem voltál megelégedve vele?
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Khaosz55
addikt
válasz privacy99 #66291 üzenetére
Akkor nézd meg a csillagom között című filmből a jelenetet amikor űrhajóval bele mennek a fekete lyukba. Nekem sajnos akkor a koplett ház zörög .
Vagy agy YT videó amiben fix 35hz szól de van videó 20,40,60 stb hz-re is.
Tegnap pont teszteltem hang nélkül 2, első ember, fury és hasonló filmekkel. Jónak érzem, de lehet csinálok kíváncsiságból egy setupot is ahol nem teljesen lapos a mélyátvitel. -
-
-
VoidXs
Topikgazda
válasz privacy99 #65722 üzenetére
Nem a kínálat szűkült, hanem az árak lőttek ki a sztratoszférába. Az R-12SW-t nagyon nem ajánlom (az ugyanaz a szint, mintha vennél egy egyszerű teszkós bedobozolt egybemozit). Az R-112SW a spektrum másik vége, az egyik legjobb darab. Ha nem szánsz rá annyit, a használtakat nézegesd, én például 50000-ért vettem az egyik legjobb Klipsch-t (RW-12d).
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
smiti
veterán
válasz privacy99 #65722 üzenetére
Én ugyanezt a váltást léptem meg, azzal a különbséggel, hogy nekem a többi hangfalam is Klipsch.
Szerintem egy nagyon jó választás, kb. fél hangerőn hajtom és nyoma sincs ( vagy nagyon ritkán , észre sem vehető a portzaj ami miatt le akartak engem beszélni róla.)
90 alatti áron nekem nem nagyon volt alternatívája, főleg újonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest