Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BIGi75
senior tag
Eddig is volt egy Fiio-m, csak mondták a szakik a szomszéd topikban, hogy kevés a 150 ohm-os HD660hoz es cseréltem egy DX3pro+ ra. Igazuk volt és elsőre hallottam is amit hallani akartam, de azóta némi hangerőkülönbségen kívül mást nem nagyon vélek felfedezni (mondjuk a BTR5 sem egy rossz dac). Azóta azon gondolkodom, hogy megérte-e nekem ez a +amp 100k-ért, meg hogy most meg azt hallom, amit a soundguy-s fiúk írtak, hogy szinte nincs változás? Ennyire befolyásolja a psziché a hallást? Az utolsó olvasott élményem és info ennyire ráül a hallásomra?...nemtom.
-
proci985
MODERÁTOR
laptopokat nem hifi fulesre szoktak meretezni.
egy relativan egyszeruen hajthato (technikailag headset) AudioTechnica MSR7 ala sincs eleg kakao egy uzleti HPben sem, bonyolultabb cuccokkal meg foleg nem fog megbirni sajnos.
desktopoknal egy fokkal bonyolultabb a helyzet. van, ahol szeparalt daughterboard van az audionak, de ott meg az a baj, hogy fizikailag altalaban csak a videokartya alatt fer el a chip es az elektronika, ami miatt altalaban eleg sok zorejt szed ossze. jobb innentol digitalisan kikuldeni a hangot es utana megoldani egy DACcal.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest