- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz arcitec #56334 üzenetére
Én nem mondom, hogy sz@r, mert nyilván hozzá tud tenni az élményhez szinte minden esetben, de belépőszinten butaság költeni rá ha a hangminőség kicsit is szempont. Ha valaki belépőszinten gondolkozik, akkor feltételezünk egy anyagi korlátot. Az atmos árát előbb költeném pluszban a többi komponensre vagy akusztikára.
Én már nem belépőszinten mozgok, de ha fejleszteni szeretnék még mindig előbb költeném egy második szubra, végfokokra (vagy családi nyaralásra azt a pénzt). Hallottam már több helyen, engem nem győzött meg hogy nekem ilyen kell. Az én szettem is eléggé jó teret és felső hangokat tud varázsolni mennyezeti hangszórók nélkül is.
Én nagy térben és mozikban (ahol valóban objektum alapú) látom nagyobb értelmét.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...