Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
opti06
aktív tag
válasz lukaszokni #36607 üzenetére
én erre a célra egy leselejtezett (törött) teleszkópos antennát használok (valami zsebrádióé volt azt hiszem), szétszedtem valamelyik tagja pont akkora, ha rátolom kicsusszannak a pinek
-
opti06
aktív tag
válasz Devil Smile #35793 üzenetére
Hali, ez melyik obiban volt?
melyik típus volt az?
biztos 10k? volt az elég baráti érte -
opti06
aktív tag
esetleg lakk spray-el is ráfújhatsz festés után egy réteget, tartósság, fényesség érdekében (persze csak ha nem matt festéket veszel)
-
opti06
aktív tag
válasz Zotya21 #35451 üzenetére
én is úgy gondoltam többek közt, hogy PCI-e csatinál elhajlik, akár törik, de egyébként máshol is hajlik idővel, plusz nem is az, hogy eltörne, hanem pcie csatit alaplapon szétnyomja. valamit rakj alá, anno hasonló módon tuningoltam vga hűtést, de egy ideje víz megoldja más mód
-
opti06
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #35410 üzenetére
Pontosan.
12v trafós sor lámpáról van szó, most perpill 2db spot van csak benne azok is csak 20 vagy 25W osak nem emlékszem pontosan nem kapom most ki belőle azért
de ennek is sok a fénye, főleg este ha csak gépezéshez vagy tv nézéshez kell mellékes kis fény. -
opti06
aktív tag
válasz Devil Smile #35406 üzenetére
ugyan ezt találtam, csak kínai oldalon. 5.55$ ért, ingyen postával.
csak ott 80W nak írták 12V-nál 40W 5V-nál
196W 24V-nál -
-
opti06
aktív tag
Nem teljesen ide tartozik, de itt van pár szaki azért.. szükségem lenne egy olyan fesz. szabályzóra amit lehet távirányítóval állítani kb. 5-12v között, és 100w-ot elbír ha kell.
Ilyet lehet vajon valahol venni? vagy építeni? -
opti06
aktív tag
Napimonyák
Vízhűtés pumpa szabályzására építettem, hőmérő majd vízbe lesz kötve, most még csak a házban fityeg.
jobb felső kapcsoló voltmérőt kapcsolja, éjszakai módban ne világítson, alsó pedig 2 állású 3lábas kapcsoló, rá van kötve szabályzó, meg simán csak pumpa is, attól függ milyen állásban van, így ki lehet hagyni a buliból szabályzót..
középen a kis csavar pedig maga a poti, azért akartam kicsit, hogy ne tekerjem el véletlenül -
opti06
aktív tag
válasz sing1ep1ayer #32791 üzenetére
egyedül attól paráztam, hogy össze lesz gyűrve mire ideér... én is sokmindent rendeltem tőlük.. már több száz $-om náluk van ; de csodálkozva bontottam csomagot, egybe volt henger, pedig csak magába volt feltekerve.
Viszont most számolj azzal, hogy másfél-két hónap mire megjön a cucc, legalábbis mostani rendeléseim ennyi idő alatt érkeztek be hozzám.. -
opti06
aktív tag
válasz sing1ep1ayer #32779 üzenetére
Én innen vettem, több féle is van nekik [link] bár biztos van itthon is, hasonló áron, vagy akár olcsóbban is 127x50 cm-t vettem ~1700Ft-ért
-
opti06
aktív tag
válasz Trebron09 #32776 üzenetére
nem feltétlen mondanám, hogy jobb, csak érezni a mintázatot, inkább más
mrterminator: grat neked is, nem kevés munka lehetett benne
hajrá egérhez (arra figyelj, hogy amikor alján vissza hajtod nagyon kicsit hagyj csak rá, először én is többet ráhagytam, nehezen vette be kattintást, utána levágtam szikével, hogy csak 1mm van ráhajtva belül, úgy már patent volt, bár ez egérfüggő is..) -
opti06
aktív tag
válasz opti06 #31905 üzenetére
fűtő radi? nekem egy ilyenem van ami nem került beépítésre, annó házba akartam rakni, de maradt kicsi ház meg nagy borda páros..
amúgy ez a radi 220x125x48 -as 15ös belső cső átmérővel (legalábbis ami ki van vezetve)
egyszer tesztként össze raktam még x4 965-re oda azért kevés volt prime95 rendesen feltolta 65fokig, igaz csak 1 120as ventit raktam akkor rá közepes sebességre.. -
opti06
aktív tag
-
opti06
aktív tag
válasz FatalEror #31886 üzenetére
fölösleges, ha nagyon gyorsan áramlik a víz azzal is csak 1-2 fokot nyersz ahhoz képest, mintha átlagos teljesítményű ilyen célú pumpád van. próbáltam 18w ddc-vel utána 10w ddc ugyan olyan környezetben fél fok különbség volt összesen, csak hangosabb volt pumpa, bár brutálul nézne ki az biztos, csak locsolócső nem is rugalmas így bilincsezni azért macera lenne ha csak a blokkok sem ilyen monyik lennének amibe spéci csatik vannak
szerk: amúgy azért tűnik vastagnak a cső, mert kicsi a ház (thermaltake v3 black edition) meg alaplap is mini atx
[ Szerkesztve ]
-
opti06
aktív tag
Tegnapi monyák (házon még kicsit alakítani kell, hogy felmenjen tökéletesen )
szerk: nem akarja nagyítani kép beszúrásként.. [link]
[ Szerkesztve ]
-
opti06
aktív tag
válasz #10726912 #22334 üzenetére
grafit vezeti, mivel grafitos a zsír szvsz az is..
szilikonos pasztákat nem ajánlom.. idővel elszáradnak szétporladnak,
nálam az abszolute befutó AC MX-2 30g-os tubus 5k volt anno, azóta vagy 50gépet kentem át vele, több mint a fele megavn, és minőségben sem utolsó...
(pl vga-m zsír új gyári paszta helyett 5fokot javult, csak a paszta miatt! még ez egy 4890en volt, mai közép/felső kategórián alapból hasonló zsír van, mostani kártyám (6970 pl 1 fokot javult paszta miatt csak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dying Light 2
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest