Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GergoHD
tag
válasz #90933760 #34709 üzenetére
Közben annyiban változtattam a dolgon hogy ugye lenne egy fa keret alul aminek az oldalai plexiből és ugye ebben a dobozban lenne a táp meg a meghajtó meg a vinyó. de lehet hogy valamilyen ilyen félig emeletes dologra csinálnám meg és akkor az egész tetején az alaplap és benne a cuccok. De ezt így nehéz lenne elképzelni majd nyomok képet hogy hogy gondoltam.
-
GergoHD
tag
Sziasztok szeretnék nyáron építeni egy nyitott pc-t mert nagyon szeretem csodálni a gépet mikor dolgozik és magát ahogy kinéz. Úgy gondoltam az egészet hogy összedobok(igényesen) egy fadobozt körül olyan magasat hogy beleférjen egy 12c-is vagy 2db 8-as ventilátor és az alapterülete akkora lenne ugye mint az alaplap. A dobozba kerülne a táp saját szellőzőnyílással valamint a hdd és a dvd meghajtó, és valahol itt lesznek kivezetve a bekapcsoló/reset gombok ishd7870 és eg. A doboz tetejére kerülne az alaplap amin egy 7870 videokártya és egy phenomII x4 965 lessz egy cooler master hyper 212-es hűtővel. Egyik kérdésem az lenne hogy a hőmérsékletek ugye alacsonyabbak lennének mint egy zárt házban? A másik pedig az lenne hogy sok helyen látom azt hogy a tetejére raknak egy nagyobb ventilátort ez mennyire szükséges ?
Majd valamikor ha lesz több időm összedobok egy két tervrajzot róla.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Ukrajnai háború
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest