Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Satyricon #39505 üzenetére
Az akrilfesték a 20. századtól a művészek egyik nagy kedvence a könnyű használat és a nagyfokú térhálósodása miatt. A nagy mennyiségű vizes (tehát nem oldószeres) műanyag diszperzió, amit az akrilfesték tartalmaz a száradás közben nem csak a vizet (más festékekben különféle oldószereket) párologtat el magából, hanem erős keresztkötéseket hoz létre a molekulák között. Léteznek fényes és matt akrilfestékek is.
Az akrilfesték teljesen fedő, gyorsan száradó, száradás után vízálló, vizes alapú dekorációs festék. Ideális a művészet, hobbi, szabadidő, iskola, modellkészítés területein. Sok alaphoz ideális, például fa, papír, bőr, kő, fém, üveg, agyag, viasz, műanyag felületekre
Minden szín vízbázisú, válogatott pigmentekkel, vízzel hígítható és keverhetők egymással, jól fed és színtartó, hamar szárad.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Anaren91 #39524 üzenetére
Nem kell ilyet szerezned! A csatlakozónál pucold le róla a fekete szigetelést, hogy legyen elég helyed toldani a színes kábeleket, majd vágd el! Az egér elejénél valamivel odébb szintén vágd el, hogy kiessen belőle a törött rész! Pucold meg ott is a drótokat, kösd össze színt a színnel, szigeteld le, dugd vissza, és használd!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Satyricon #39541 üzenetére
Hát sokat én sem tudok róla, csak volt autófényező ismerősöm, de szerintem ha valahol, akkor festékboltban tudnak róla... Vagy, ha van a környéken egy "öregebb" autófényező, kérdezd meg tőle! Ha festett anno Lesonal festékkel, akkor biztosan ismeri!
ITT említik ugyan az írás vége felé, dehát ezzel nem vagy előrébb!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Heimdallr75 #47802 üzenetére
Precíz munka az a konzol, így még lézerrel is nehéz lenne elvágni! Kár, hogy a router kivágása nem látszik a venti alatt, pedig gondolom az is hasonlóan igényesen lett megcsinálva... Arra még nem jöttem rá, hogy a router jobb felső sarkában látható kiálló ezüst "szerkezet" vajon a routerbe lehet becsavarozva?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest