Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz Jarod1 #65638 üzenetére
A ruha nem jó a kutyának. Érzi a szagot rajta, ami nem a sajátja, jobb esetbe csak kirakja, rosszabb esetben szanaszét tépi. Szalma tökéletes viszont.
Ha a doboz teteje is fedett, akkor lehet szabadon a zöld rész. Egyébként nem, mert akkor a meleg is kimegy, és akkor tényleg kb. semmit sem ér.
Tehát fedett dobozt, majd arra a lejtett tetőt. Ha zsindelyes lesz, akkor telibe kell fedni a ferde tetőt, és a zsindelyt rászögelni. Felülről kezdjétek. Ahová nem jut, oda fóliát tegyetek, és arra lógjon rá a zsindely vége két-három centis fedéssel.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
draco31
veterán
válasz Jarod1 #65375 üzenetére
Igen, forrasztott.
4 éve mondom a tulajnak, hogy vegyen egy új töltőt, a másik végét is fél évente tákolja.
De mivel haldoklik a laptop is már, így szerintem ez a csatlakozó már túléli a gépet.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
mephi666
nagyúr
válasz Jarod1 #65331 üzenetére
patkányprés ...azért figyelni kell, nehogy a v1.02 tulajdonosa burgerezőt nyisson
ui: nekünk ilyen típusú egérfogónk volt, csak mindkét oldalról be tudtak menni a jószágok, így egyszerre 6 fért el benne elég jól működött...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
cinemazealot
addikt
válasz Jarod1 #55110 üzenetére
Nagyon baba! Én anno kissrác koromban gyűjtöttem a PET palackokat, mert elhatároztam, hogy deszkából tákolt keretbe foglalva ragyogó vízibiciklit fogok építeni belőlük, amivel én leszek a májer csávó a Balatonon. Aztán nemrég (huszonegynéhány évvel később) szembe jött velem a PET Kupa fogalma. Na, gondoltam, akkor ez csak nem volt akkor hülyeség anno!
(#55106) cinemazealot
Közben csináltam egy második csapdát is, mert rájöttem, hogy egy kevés lesz. A hűtőben meg találtam egy megkezdett, de már romlásnak indult libamáj pástétomot, kettéosztottam a narancs üdítővel együtt, tettem hozzá egy kis bodzaszörpöt, aztán meglátjuk, mit produkál(nak) így. -
geprombolo
őstag
válasz Jarod1 #17325 üzenetére
Ez nagyon jó! Megnéztem a többit is, ez már művészet, nem vitás!
Srácok, van egy olyan kérdésem, hogy D-sub, vagy DVI kimenetet valahogy rá lehet csatlakoztatni egy noti kijelzőjére? Gondolok itt valami átalakítóra, vagy nem is tudom mire. Van egy javított noti kijelzőm (képek később, mert gááány!), asszem 32 pines bemenete van, arra kéne valahogy rákötni a vga áutot, jó lenne a fiaim gépéhez, kevesebb helyet foglalna, mint a CRT moncsi. Az 1024-es felbontás nekik amúgy is elég volna.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- MSI MAG A750GL 750W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tépegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Asus ROG Strix 850W G (850W,GOLD)
- AKCIÓ! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest