Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz sitzoookaaa #13146 üzenetére
Annyira nem játék kategória ez már.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
válasz sitzoookaaa #13153 üzenetére
És mivel töltitek fel őket 400V-ig?
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
geprombolo
őstag
válasz sitzoookaaa #13160 üzenetére
Van célszerszám, de ha már gánytopic, akkor tűhegyű körzővel, amíg az anyagot át nem vágtad. Vagy olló. Mondjuk egyik se jó módszer, ha jó vastag házad van, abban az esetben marad a körkivágó.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
moha21
veterán
válasz sitzoookaaa #13160 üzenetére
Lánggal lehet kört vágni, lehet flex-el, AWI hegesztővel is lehet vágni, de nekem van célszerszám: mini flex, ha kell kép róla majd holnap előkeresem, de lehet lemezvágóollóval stb...
-
Tothgera30
Ármester
válasz sitzoookaaa #13162 üzenetére
Segítek, nekem is kellesz, de én szerintem elviszem majd egy mesterhez!
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
moha21
veterán
válasz sitzoookaaa #13168 üzenetére
Ilyesmi csak van hozzá vágókorong:[link]
ám kemény 6 rongy, szóval nem egy megfizethetetlen kategória.
-
moha21
veterán
válasz sitzoookaaa #13170 üzenetére
Nem tudom estére fateromat megkérdezem ő vette, hátha ő tudja. Ám így is lehet lemezt vágni:[link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó EKWB Quantum Vector RX6800/6900 DRGB Nickel-Acetal GPU vizhűtő blokk
- Akciós ventik / Lian Li Infinity ARGB / Corsair LL 140 / Asus TUF 120mm
- APC Back-UPS PRO 900VA BR900G-GR - Dobozos, újszerű
- APC Smart-UPS 750VA LCD(SMT750I) valódi szinuszos szünetmentes tápegység, számlával,1 év garanciával
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest