Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz macilaci78 #77716 üzenetére
Ez a téma szerintem is tényleg nagyon egyedi igény kérdése. Rengeteg gépem hálózatos, de egyre inkább térek át az akkus gépekre (a vezetékesek is maradnak ettől függetlenül). Egyrészt a bő 3000 m2-es telkemen (úgy, hogy van ahova 150+ méter hosszabbító kell), egyre inkább nincs kedvem szenvedni a hosszabbítókkal. Másrészt egyre több "mobil munkát" vállalok, amit sokszor körülményes hálózatos gépekkel elvégezni. Már akkumulátorosak a fúró-csavarozó gépeim (3 db), sarokcsiszoló, láncfűrész, fűkasza, minikompresszor és tervben van még az új év elején 5 másik gép beszerzése is (szablyafűrész, ütve-csavarozó, élmaró, kis körfűrész, multi gép) és amiket eddig beszereztem egyet sem bántam meg. Jelenleg van 6 darab 5 Ah-s akksim és 4 akkut tudok egyszerre tölteni (~50 perces töltési idővel / akku) nem aggódom, hogy van-e töltött akku, mert mindig van, de ha nincs is, mire az egyik fő munkafolyamatot elvégzem, vagy egyáltalán mindent összeszedek a munka elkezdéséhez, addigra ott van 4 akku frissen töltve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5