Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz imibogyo #72220 üzenetére
Nekem is van bőven zöldfelületem, három utcára nyíló sarki portám van mindenhol kocsi beállókkal Megépítettem a garázsokat, egy az egyben utca frontra nyílnak így a régi beton bejárókat az udvarba szépen elbontogatom. Volt egy 26m³ betonmedencém olyan piskóta forma, 50 centi vastag beton fallal, de inkább egy második világháborús ss bunkerhez sorolnám másfél napig verettem egy gumikerekes atlas -al, 4 púpos ifányi beton törmelék lett a vége. Most meg majd építhetek egy kis medencét, ez a lányom kívánsága na de majd ki fórja magát és különben is ezért élek kertes házban hogy ne unatkozzak
-
inf3rno
nagyúr
válasz imibogyo #72220 üzenetére
Azért a betonról egyszerűbb fellapátolni, mint a térkőről. Mi a kocsinak csak húztunk két betoncsíkot. Nem igazán értem, hogy mire jó kővel kirakni az egész udvart. A víz kérdést meg csak rosszabbá teszi, mert a kőről patakokban folyik tovább.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest