Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfheartGR
őstag
válasz wxppro #16968 üzenetére
és Razer6666. Kapni hosszabbítót és rögtön bárhovabármi elér.
Spanodnál érdekes lehet a szitu, nem értem mi akadályozza a táp ventilátorral lefelé való beszerelését? Örülnék ha megosztanád, nem bírom elképzelni alsótápos házzal rendelkező emberként ezt a problémát."Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Bakitm
tag
válasz wxppro #16968 üzenetére
Az alsó tápos kivitelek nagyon jók énszerintem, ugye a tápnak is jó mert jó kis hideg levegőt szipákol, meg a többi alkatrésznek is mert ha 10k körül vagy afelett áldozunk a házra akkor már a hűtést is jobban meg lehet szervezni benne, mint egy felső táposban szerintem. A kábelhosszokról meg hát annyit, hogy kalkulálni kell és utána nézni, de nagy márkáknál 10-15k körül már olyan tápot kap az ember, hogy annak tuti jók a kábelei max a ház kábel el vezetői tehetnek keresztbe(pl mint nálam a kiegészítő 4 pines a Gladiátorban körbe kellett vinnem mert az elvezetésen keresztül nem ért fel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest