- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile 2
- Starfield
- Xbox Series X|S
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz flashpointer #65640 üzenetére
Wifit nem tudod rákényszeríteni, hogy oda lemenjen. Én vezetéken vinném el, mégpedig: falat fúrnék a sarkon, vagy bárhol a kavicsos rész mentén, ahogy belülről hozzáférhetőbb. A vezeték gégecsőben a kövek alatt, majd el a szellőzőig. Ha szükséges, betont vésve be lehet vinni a csövet a szellőző alá, a vésett részt pedig kijavítani zsákos anyaggal.
Tudom, a falfúrást kilőtted, de én nem látom más épkézláb módot, ha antennát sem lehet kihelyezni. Megpróbálhatsz egy AP-t berakni, aminek az antennáját a szellőző alá berakod (hosszabbítóval).
Ha nem fontos a sávszél és a ping, akkor opció lehet még a Powerline adapter (főleg, ha az áram, ami lent van, a fenti lakásból van levezetve).
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- Nintendo Switch
- VoIP telefonálás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest