Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz Pista0001 #12879 üzenetére
Nem veszem kötekedésnek,szimpla tapasztalat megosztás az egész. Esténként van lehetőségem filmezni ha éppen nem a fórumba fírkálok.Mivel ilyenkor már alszik a család igencsak visszaveszem a hangerőt.Hidd el zavaró tud lenni de nemcsak filmezés közben hanem egyébként is rossz hallgatni azt a monoton zúgást.Persze ha adok rá hangerőt akkor én sem hallom de ne ez legyen a megoldás.Amíg "játékos kedvemben" voltam nem érdekelt a zaj mert a játék hevében teljesen figyelmen kívűl hagytam hogy melegszik a gép és pörögnek a ventik mint az állat.(Amúgy is kit érdekelt? A világot meg kellett menteni. ) Ám idővel kinőttem belőle és most inkább filmezésre,zenehallgatásra használom a gépet.Nem egyszerű hüvösen de közben halkan tartani a gépet.A vízhűtés más tészta mert drága.
Üdv:Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest