Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
blupatrik
csendes tag
válasz
abdulka1 #35319 üzenetére
Amikor nézelődtem, elég hamar megakadt a szemem az Arcticon, és korábbról is jó tapasztalatom volt a márkáról, úgyhogy el sem jutottam a 3 pinesekig. Az ajánlóban lévő 14-es 3 pinesek mind messze elmaradnak cfm-ben, és amiket én néztem áruházakban, azok is.
Esetleg tudtok ajánlani valamit ami magas teljesítményű? Szabadon tud áramlani a levegő, egy nem túl sűrű szűrű van előtte. Keret max 4k lenne, efölött csak ha brutál jó.
BQ pure wings2 high speed pwm-es egyébként az amit feszültség alapon szabályzok, ebből van 3 pines is, még erre gondoltam, csak az arctic papíron 10-el többet tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Fűnyíró topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Olcsó sportkamerák (GoPro alternatívák)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest