Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
jookomak #14875 üzenetére
Egyelőre nem tömöm tele
Gyárilag van elől 2 120-as, hátul 120-as, pocihűtőn egy 120-as. Vettem 3 db 140-eset.
Alulra nem megy fel, mert nem fér el a táp kábeleitől. Csak úgy férne el, ha belülről szívná a levegőt a táp. (Ezt egyébként még meggondolom, mert jelenleg szerintem a tápnak van a leghangosabb ventije. B verzió, hogy kicseréltem a táp ventijét.)
Terveztem lecserélni a ventiket a procihűtőn. Mint kiderült kilőve, mert csak 120-as megy rá
Kár érte
Hátul lévő 120-ast mindenesetre lecseréltem 140-esre. Elől lévő 2 120-ast még nem. Nem tudom van-e értelme, mert bár van felfogatóhely a 140-es ventiknek, de a kivágás csak 120-as venti méretű.
Szerinted lenne értelme előre 140-est rakni?
-
Mate
nagyúr
válasz
jookomak #14875 üzenetére
3 db Corsair Air Series AF140 Quiet Edition
Corsair O. 550D ház+gyári ventik
Cooler master Hyper 212 evo gyári ventivel.Első körben a pocihűtőn tervezem lecserélni a ventit és felrakni még egyet. Illetve alulra akarok berakni egyet a házba
Illetve tervben van a táp ventijének cseréje is, de még nem biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Fűnyíró topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Olcsó sportkamerák (GoPro alternatívák)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest