Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xixko
csendes tag
válasz
lacifer007 #168 üzenetére
Köszi szépen!!!
Nah megnéztem és összeírtam,hogy mik hiányoznak!
Nem gondoltam,hogy még nekem ennyi hiányzik XDNegyedik emelet 92%
Második emelet 94%
Viadukt 90%
Kövezett udvar 84%
Bagolyház 65%
Hagrid kunyhója 86%
Könyvtár 44%
Kőkör 87%
Myrtle mosdója 22%Ennyi!!
Tudom már,hogy nem örülsz neki,hogy ennyit kérek és nem is kell akkor segítened!!!
e-mail: xixko@c2.hu
msn: karenxixko@hotmail.com -
xixko
csendes tag
Szia!!
Még én sem vittem le teljesen a játékot 87%-nál járok XDA viadukt csarnokában kérdezd meg azt a portrét!
Ha ez megvan ott vannak a mardekárosok!!
Harcolnod kell velük
Nyomd hosszan a jobb egérgombot és úgy elmennek
Aztán megint kérdezd meg a portrét és megmondja a jelszót.
Umbridge irodájába köpennyel nem kell menned...Ott is lehet varázsolni.
Ha megcsinálod 100% lesz
Sok sikert!!Xixko
-
xixko
csendes tag
válasz
lacifer007 #142 üzenetére
Szia Lacifer!!!
Tudnál segíteni,hogy mit keressek meg a Sötét varázslatok kivédésénél,Griffendél klubbhelyiségében,Nagyteremben,Viadukton,Óratorony udvarban,A mardekaros portré jelszavának megfejtése???Mindenhol 30%-80% ig vagyok :
Bocs hogy ennyit kérek nem muszáj osszeset megírnod
Kosziiiiiiii
Xixko
-
xixko
csendes tag
Hello!!
Valaki tud segíteni,hogy hogyan lehet megfejteni annak a portrénak a jelszavát aki azt mondja,hogy kérdezzek meg egy mardekárost???
Már megkérdeztem és mindenki azt mondja,hogy Tünés Potter,....
Ha valaki tudja a választ kérlek írjatok!!!!
kosziXixko
-
xixko
csendes tag
válasz
tulipan6 #129 üzenetére
Aham!
Köszi szépen!
De hogyan kell párbajozni??Mármint milyen gombot kell megnyomni hogy elkezdődjön a párbaj???
A három arcú portré a hetedik emeleten van kékes színű majd el kell menned a negyedik emeletre ott fel a lépcsőn és ott van egy ajtó oda menj be és jobbra fordulj!
Ott égesd le a pókhálót és kész is!
Sopk sikert!! -
xixko
csendes tag
Hello!
Megtudnátok mondani hogy hogyan tudom megfejteni a Viadukt felőli bejáratnál annak a portrénak a jelszavát??
Jah és annak a nőcikének a portréjának a jelszavát?Az aki azt mondja kérdezzek meg egy mardekárost!!!Melyek a varázsló táblák?
Hol találom meg az utolsó varázsló sakk bábut?
Már voltam az alagsori folyosónál,A függönyöket széthúzgáltam!
A Weasley csomag 1 hiányzik és nem találom meg.
Kőkör,Hagrid kunyhója,Bagolyház,Csónakház,Hagrid kunyhójánál túl,Ami nagyon tetszett a snapszli játékok a köpkőt utálom!A mardekáros köpkő a legjobb
Nah a válaszokat várom!
Sziasztok -
xixko
csendes tag
válasz
tulipan6 #122 üzenetére
1.Percival prett portréja a 4. emeleten van!
2.Menj a nagyterembe és csak egyenesen menj.Gyertyákat látsz varázsolj rá vagy Depulso-t vagy Invito-t mar nem emléxem!
Aztán a baglyok ledobják neked a reggeli prófétát!
3.Nah igen!Ezt én sem tudom megfejteni!
4.Menj fel a hetedik emeletre és nem a szükség szobája előtt haladsz el hanem egyenesen mész.Ott lesz egy portré kék ruhában.Azt kérdezd meg.Utánna menj le a második emeletre ahhoz a portréhoz mert azt fogja mondani kérdezd meg.A parasztlányhoz is el kell menned az a második emeleten a lépcsőknél van de a portrén nem tudsz átmenni.Aztán el kell menned a Viadukt felőli bejáratnál ahhoz a portréhoz kérdezd meg.Majd el kell menned ahhoz a portréhoz ami az Átváltoztatástan udvarhoz vezet!És ő megmondja!Sok sikert!
5.Az egyik tököt a házához kell vinni a kéményhez ott enged el és leesik egyWeasley csomag!Megtudnád mondani hogy hogyan kell a Viadukt felőli bejáratnál annak a portrénak a jelszavát megtudni??
Kérlek segíts! -
xixko
csendes tag
válasz
Neil Watts #113 üzenetére
Menj el a könyvtárba!
Aztán a zárolt részbe és leghátul balra ott van a könyv és már csak ENTER-t kell nyomnod!
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest