Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz bagyulajuve #3493 üzenetére
tény hogy látványos viszont azért át lehetett volna menni a túlsó partra azt hiányoltam túl kicsi a hely hosszabbra vagy legalább nagyobb teróletre számítottam mégha csak picivel is...
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
9600xt-n jelentem megy de 5perc alatt végigvihető azthittem hosszabb pálya lesz picivel..
és nem is volt csúnya nagyon jók az új tükrözödések meg minden a vizes homok nagyon jó volt a fizes fal már nem annyira az én kártyámon (lehet hogy hl2ben is volt ilyen... de azt még a régi ti4200 őmön nyomtam végig... most meg még nem jutottam el homokos részre )
jah és megjavult a hl2őm miután új alaplapom és procim lett mostmár minden okés szépen megy
[Szerkesztve]the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
azt nem tettem hozzá hogy már 4 hónapja másik kártyám van és már vagy 20x telepitettem újra a rendszert csak nemrég raktam fel a játékot és igen a legfrissebbek vannak fenn...
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
válasz mfranky #3472 üzenetére
nekem gef 4el volt ilyen lila kockázás aztán egy rendszer újratelapitéssel megjavult de hogy pontosan mi volt a baj...
nah mostani problémám: új videókártya 9600xt és szaggat a hang a gép... vvvááá és tépem a hajam játszhatatlanabb mint gef4el
már sikerült apróbb dolgokat csiszolgatnom finom beállításokkal de tovább sajna nem megy segítene rajta hogy 512 helyett 1 giga memóm lenne?the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
láttátok a hírt? a hardwired-en?
küldetéslemez
alex csuhéjj várjunk csak... ha alexxal kell nyomni az azt jelenti hogy nem bámulhatom a seggét nem?... a mellei vajon be fognak lógni a képbe? ....the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
válasz shadoan #2102 üzenetére
szerintem a steam oldalán Bővebben: link
[Szerkesztve]the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
jah egyetértek. viszont ami szivás hogy ha 2-3 an voltunk fenn egy szerveren az is annyira laggolt hogy ihajj sajnálom nagyon hogy nem lehet normálisan egy szerveren se jáccani
-
krokk
senior tag
deathmatch) jeee végre magyar szerver? játszott már vki? én kipróbáltam a pályákat gépen mert a szerverek nagyon laggzanak sajna de nagyon jó lesz nincs a csben lévő tárgyról lepattanás ami már igy alpba jobbá teszi mint a cs számomra
amúgy nekem semmi bajom nem volt se a telepitéssel se a deathmatch upgraddel simán ment minden letöltöttem és már jácchattam is volna ha nem lenne még tele minden szerverthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
válasz armandusy #931 üzenetére
igen lehet hogy az eleje volt a legnehezebb énis néztem néha merre lehet menni és merre nem szerintem próbálkozz ugyse tudsz sokfelé menni max nézelődsz úgyis van sok látnivaló
-
-
krokk
senior tag
igaz sorry ebben a történetben máshogy van én egy elözö történetben azt olvastam hogy ő csak a city 17 vezetője ...bocs érte most megnéztem
-
krokk
senior tag
na jó ebédelek és utána lenyomok még egy fejeztetet de a többit kihagyom mert az már a hl2 története és nem akarom lelőni a poént majd ha már mindenki végigjáccotta
-
krokk
senior tag
dr Breen nem a föld vezetője ő csak egy a sok közül rajta kivül még legalább 16 van ha jól értelmeztem minden városban egy vagy még egyszer át kéne futnom a történetet?
-
krokk
senior tag
lala és a többiek akik kérték hogy folytassam mivel volt akinek nemtetszett hogy poénkodom plussz mulder is elkezdte nagyon részletesen ezért nem folytatom asszem
csak ha nagyon akarjátokthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
ilyen nekem is volt amikor letöltöttem lejött a 4 giga de nemtudtam jáccani mert aztmondta 55% ban van kész....
és elinditottam és csak töltött töltött... na mondom ráment egy napom a letöltésre most meg még egy fél pedig aztmondta lennvan... de szerencsére egy fél óra alatt megvolt.
nemtom mi volt a baj de mostmár jáccható. szerintem hagyd te is egy órára ott és hátha.
azóta már végigjátszottam szóval baj nem volt vele.
esteleg nem lehet hogy a tűzfalad kattant be és nem engedi ki?the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
lehet persze. milyen neted van? a steam updatel néha eddig asszem 2x volt frissítés és azokat töltené le remélem nem modemes vagy 1-2perc alatt megvan adsl-el
-
krokk
senior tag
ott a pont én legalább lefordítom ha valakinek nemteszik az egyéni szoc prob azért nem nagyoltam el annyira szerintem elég érthető de mivel nem fizetnek érte... asszem még ez is sok ennyi pénzért mondjuk ha fizettek 100milkót akkor megírom a további történetet és hl3at is kaptok tőlem ajándékba
-
krokk
senior tag
sorry de én ilyen komolytalan vagyok ha nem tetszik ne olvassad sőt ha akarod itt be is fejezhetem...
lehet szavazni hogy folytassam e 1 részt még akartam fordítani de ha nem kell komolytalan... legalább csinálhatok mást
-
krokk
senior tag
Portál Viharok
A Black Mesa-nak nagy kihatása volt a földre. A bolygóra idegen lények teleportálódtak a Xenről. Az emberek a városokba menekültek és elbarikádozták magukat az idegenek elől.
A Combine elfoglalja a földet (7órás háború)
A Xen-Föld portálokat használva a Combine birodalom megszállja a Földet.
Ugyanazt a technikát használják mint máshol fogják az emberi DNSt- és kicsit átgyurmázzák és tádám kész is a ''szuper'' harcos..
MIközben az emberek és a Combine birodalom egymással harcolnak ott vannak még a Xenről jött idegenek a Vortigaunts akiket Gordon felszabadított. Akik vissza akarnak vágni a Combine-nak ezért az emberek oldalára állnak. A többi Xen lény meg mindenkit támad nekik nincs akkora intelligenciájuk
Dr. Wallace Breen (az ösz pasi a monitorokról a hl2 elején mellesleg a hl1ben a Black Mesa adminisztrátora volt) az elsők között adja meg magát a Combine-nak. A Combine 7 óra alatt elfoglalja a földet a megmaradt városokat számmal látja el City 1, City 2... stb
Dr. Breen -t a 17 es város élére nevezik ki.
A felkelők a városokon kívülre menekülnek nehogy a Combine elkapja őket.
3.-4. vége mindjárt jön az 5. részthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
2. felvonás tádám
Black Mesa balhé A.K.A. Half Life
Black Mesa Gordon első nem hivatalos küldetése. Vszinű G-man szervezte meg hogy ott legyen, ő legyen a HEV ruciban és ő élje túl a radioaktív sugárzást Vehetjük egy tesztnek is G-man-nál.
(ez a történet nem írja le hogy mi volt elötte de amit én olvastam:.. )
A Black Mesaban sikerült utat nyitniuk a Xen bolygóra és Gordon lenne akit átküldenek hogy az idegen életformákat tanulmányozza a bolygón. Persze a kisérlet rosszul sül el és elég sok Xen lényt teleportálnak át a földre, Nihilanth-ot kell kiniyrnia Gordonnak hogy ne jöjjön a földre több lény (gondolom azért irányította ide a katonáit a teleportkapunk keresztül hogy elfoglalja a földet ezt nem olvastam) . Gordon bácsi elmegy és leveri a feszítővasával
A teleportkapu viszont nem záródi be...
G-man a hl1 végén választási lehetőséget ad Gordonnak vagy meghal vagy neki kell dolgoznia. Miután az utóbbit választotta ''hibernálja'',elaltatja 10évre a hl2 ig
end of rész 2.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
fordítás a link: http://members.shaw.ca/storage_4/hl2story/ alapján
röviden tömören hl2 elejéig hogy aki nem vitte végig az se érezze magát rosszul
plussz tudja az előzményket
Combine VS. Xen
A hl1 elött ('95)ben a xen bolygót elfoglalja a Combine birodalom ( SW? ) a szokásos módon járnak el fogják a bolygó domináns faját a Vortigaunts-okat és a fejlett technikájukkal szuper katonákká alakítják őket. (ők a zöld teleportálós lények a hl1ből).
A bolygó vezetésére szintén az ottani fajból kiválasztanak egy vezetőt Nihilanth-ot akit Gordon bácsi majd lemészárolthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
vázlatosan tudom a történetet meg le is tudom fordítani ha gondoljátok leírhatom ide
csak aki nem jáccotta végig a 2 őt nemtom mennyire örülne neki...
-
krokk
senior tag
én simán átrohantam alatta sprintelni kell és kész
ez a vége kicsit star wars érzés volt nem? halálcsillag storm trooper meg lépegetők
tudom még kép is készült a fan artban vhol láttam
-
krokk
senior tag
-
krokk
senior tag
nemtom a HL2 nek az előzetesiben olvastam anno hogy nem lesz tükör meg semmi sehol nemtudod megnézni gordon bácsit hogy jobban beletudd élni magad a játékba mintha te lennél ott de ha nem ennél a játéknál volt akkro is tuti ugyanez a célja
-
krokk
senior tag
-
krokk
senior tag
végülis ha ugyvesszük 10ér 2 gém igy meg 5ezerre jön ki egy ami megint csak megéri
én meg mákos vagyok mert ingyen kaptam kupont havernak nem kellett.
pedig épp meg akartam venni boltban 10ér még jó hogy beszéltem velethe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
-
-
krokk
senior tag
megnéztem sajna nincs igazam a 7. rész már ez után kezdődik szóval az tuti nem lehet meg neked próbáld megszórni vmi apró tárgyakkal a pasit hátha arra reagál.
amúgy W-s a progi nem szállt el az AI? mert ez még lehetséges... nekem eredeti van ilyen problémám nemvoltthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
nah szóval ott tartottunk hogy dodó vagy doors vagy ki nemtud tovább menni mert nincs kimentése
new game-nél tuti ottvan ez a rész is nincs kedvem megnézni de gyanítom hogy ahogy kijössz a bányából az új rész vagy nem?the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
válasz duracell89 #5 üzenetére
az most mit jelent? ebbe nem kerül be a linkje?
-
krokk
senior tag
sorry de nemtudtam még nagyon új vagyok itt azthittem csak újat szoktak nyitni és semmi más... bocs még 1x
-
krokk
senior tag
nah ide a folytatást mert a rendszer is jelezte a 2db 4000essel hogy már sok a hozzászólás
Az előző folytatása: Bővebben: link.
Bashthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest