Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Hello!
Milyen kóddal lehet előcsalni a citadellában használható graviti fegyvert?
Próbáltam a give weapon_physgun-nal(egy cheat lista szerint ez az)és a superphys-el is,de mind a kettőre azt irta,hogy nincs a GiveNamedItem listában.A korábbi pályákon lehetne ezt egyáltalán használni?
S hogyan lehetne megváltoztatni a futási és a zsemblámpa használati időt(elnyújtani)?Melyik fájlban vannak ezek meghatározva? -
addikt
Ez azért nagyon nagy szemétség egy átlag felhasználó számára.Azért ne játsszon valaki egy játékkal,mert nincs internete.Túlzottan naiv voltam eddig(vagy h...e? )Terveztem a játék megvételét,de ha ilyen szemetek akkor inkább felhasználom a haverom Steam-ről letöltőtt verzióját úgyis fel lehet telepíteni több gépre is ő úgysincs oda tőle.Az is elég ha csak a merevlemezt viszem át akkor is az én registymet fogja használni,igaz?
[Szerkesztve] -
addikt
Bocs,hogy megint értetlenkedem,de tényleg nem birom felfogni ezt a steames működést s addig félek megvenni a játékot.Nincs net kapcsolatom egy havernál létrehozok egy steam accountot a cd key alapján,remeber my password-öt beikszelem ezáltal offline módba teszem s igy már megy net nélkül,de ezt úgye a havernál lévő steam kliensel teszem meg,de akkor,hogy fog az én net kapcsolat nélküli gépemen futni,honnan tudja az én steam kliensem ami még soha nem látott netet,hogy regisztráltam.Ezt egyszerűen nem értem.Valamilyen regisztrációs bejegyzést kell átmásolni vagy mi?
-
addikt
Most jön a (feltételezhetően)már ezerszer feltett kérdés a már ezerszer leirt kifogással,hosszú a két topik.Előre is bocsánat.
Ha megveszem a dobozos verziót akkor kell-e a játék aktiválásához vagy magához a játszáshoz internet vagy kapok egy kódot amivel net nélkül aktiválhatom.Csak mert ha kell net akkor nincs értelme megvennem talán ha csak aktiválni kell akkor menne,bár ott is kérdés,hogy cd kell-e hozzá vagy csak valami kód ami alapján visszadob egy másikat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest