Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
doors
tag
nem, sajnos a saját emberünk tőlünk nem sebződik...
-
doors
tag
tényleg! chaptereket nem lehet felszabadítani? semmi kedvem végigmenni mégegyszer a 6oson.. ha jól sejtem, már köüzel vok a 6os végéhez.
-
doors
tag
mondjuk az elég szar, hogy ők sebezhetetlenek, és hiába lövöm őket, semmi bajuk nem lesz.
Akkor miért nekem kell őket felszabadítanom, és miért nem szabadítják fel magukat?
[Szerkesztve] -
doors
tag
ja, az lesz, ha hazaértem. bár tényleg ez a legizgibb rész (eddig), de az alagútos téma nem tetszett, kicsit el lett hanyagolva
de ezettúl tele nyomom magam mentésekkel..
Valaki nem küldene mégis egy mentést a 6os fejezet végéről???? -
doors
tag
válasz duracell89 #17 üzenetére
Mondom a helyzetet. a 6os fejezetben eljutok odáig, hogy kioérek a bányából egy vasútállomásra, és bemyegyek abba a hangárba, ahol egy néger, és pár ürge lövöldözik. Segítek lelőni az ellent, és a néger be akar kísérni egy csajhoz, egy hátsó szobába.
Na a csaj örül nekem, a néger behív a szobába, de megáll az ajtóban, és nem megy arrébb.
Megnéztem a New Game-nél az egész Ravenholm fejezetet újra kéne játszani, hogy hátha máshova áll az ürge. Ugyanis ugyanígy járt genya, de ő újrajátszotta az alagúttól, és jó lett neki. nekem nincs alagútos mentésem. csak a ranevholm elejéről tudnám játszani.
mert nincs olyan mentésem, hogy kijövök az alagútból.
de ha valakinek lenne olyan mentése, ami már elhagyta ezt a helységet, az jó lenne. -
doors
tag
Valaki próálta már a HL2-t, nem a CS-t multiplayerben? legalább olyan élvezetes, mint a HL1 volt?
[Szerkesztve] -
doors
tag
válasz duracell89 #13 üzenetére
mi az a restartos megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest