Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Steam Deck
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dorian #187563 üzenetére
Szerintem a mi generációnknak a sport fiatalon alap volt. Ahogy írod nem kellett egyesületbe járni, nyáron ment a bringa a foci az úszás stb, szerintem 20 éves koromig az se volt gond, ha pacalpörköltet ettem hajnali 2-kor. Utána jött a meló majd a család és vhogy a mozgás elmaradt, igaz nem teljesen, de közel sem olyan intenzitással, ami kompenzálta volna a zabálást. /nálunk pl egy időben nagyon ment family frosttól bármilyen desszert, kókuszrúd, vaniliás meg csokis fánk meg mindenféle szar/. Sikerült is összehozni egy skinny fat bojler testet, most meg próbálja az ember összerakni magát 40+. Én verem a fejem a falba, hogy 30-40 között ilyen szinten sz@rtam az egészre..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Hobby rádiós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kedvenc zene a mai napra
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest