Hirdetés
-
GAMEPOD
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
Alpachino #107747 üzenetére
nem olyan gáz mentálisan, én voltam ilyen sokáig
nem ez a motiváció, mert egy ilyen elhízás nem két szelet tortán vagy edzéskihagyáson múlik, hidd el nekem#107754) gaborn1: Nekem tudod mi volt a 2 legbüszkébb momentum az egész idő alatt?
Mikor az egyik régi motoros személy edző odajött és megdicsérte milyen szép a semi-sumo felhúzástechnikám, a másik meg mikor az öltözőben napi kalória és CH bevitelről beszélgettünk és odaszólt az egyik srác, aki már 90 kilósan ismert meg, hogy " könnyű neked ektomorfnak!"
Majdnem elpirultam
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Steel acélbetkós bakancs
- Brandit Phantom acélbetétes bakancs
- Polaroid arany / barna unisex napszemüveg polarizált lencsével, szövet tokkal
- WINTER SPA fürdőszett díszdobozban, 150 ml tusfürdővel, 80 g fürdősóval, illatos gyertyával
- NIVEA FOR MEN borotva HQ6710 Dobozos! - 3 körkéses, vízálló, zselés - 2x5 csomag zselével! Újszerű!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest