Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gbi82
tag
Eladó PS2 wireless Guitar Hero gitár sok játékkal.
Gitár 5k kb 15 játék hozzá 2k
PM-ben érdeklődj.
üdv. -
Gbi82
tag
válasz
Irmscher 353 #1171 üzenetére
A Gh 1,2,3 grafikájára nem lehet panasz Ps2-n, a Metallica is teljesen vállalható.
Rock Band részek is teljesen rendben vannak garfikailag.
Persze mindenki maga dönti el ,hogy megéri -e a pöcsölés PC-n ,hogy játszhasson azzal a 3 db játékkal, vagy választja a könnyebb utat.
Egyébként meg én a lehulló pöttyöket szoktam nézni játék közben ,nem a grafikát.
Ja és a PS2-es Wireless gitárt is ugyanígy be lehet állítani Joy to Key- progival pc-n, csak egy 1500Ft-os Ps2 to PC USB kábel kell hozzá.
Akkor miről beszélünk? -
Gbi82
tag
Egyszer és mindenkorra rá kéne jönni emberek ,hogy életképtelen a pc-n való gitározás a sok kompatibilitási gond és a kevés portolt játék miatt.
Venni kell 15e-ért egy Ps2-t, 10e-ért egy PS gitárt és lehet tolni vidáman az eddig megjelent 10 GH és 7 Rock Band epizóddal.
Igaz nekem megvan az összes létező játék + 3 gitár ,dob, mikrofon , mégis legtöbbször a GH3, Metallica forog, a többi valahogy nem fogott meg minket.
Dobolni is nagyon ritkán szoktunk. -
Gbi82
tag
Veszel egy Ps2-t, 15e, egy gitárt (kábeles) 5e, (wireless) 10e.
Ha dobolni szeretnél akkor meg veszel egy Rock Band dobkészletet, ami tartalmaz egy gitárt és egy mikrofont is 20e.
Ps2-re jelenleg 10 GH és 7 Rock Band játék jelent meg. Ha komolyan gondolod a Guitar Hero-zást ,akkor a PC platformot el kell felejteni, én csak ezért vettem PS2-t és nem bántam meg. -
Gbi82
tag
Most vettem észre ,hogy már kint van a GH Van Halen Ps2-re, már "meg is rendeltem".
[link] -
Gbi82
tag
Annál olcsóbban wireless gitárt nem fogsz kapni, a kábeles verzió lehet olcsóbb de az meg ritka mint a fehér holló.
Elvileg 4500Ft a PS2-es kábeles GH1 hitár és elvileg ezt rá lehet kötni egy átalakítóval PC-re és elvileg joy to key progival működésre is lehet bírni de én még nem próbáltam. -
Gbi82
tag
válasz
Dominiator #1084 üzenetére
GH Metallica.
Jótanács, Google a jóbarátod -
Gbi82
tag
Melyik éri meg jobban?
3 ,azaz 2, (mivel a GH 3 alatt nem tudod használni) játék miatt fenntartasz egy tizenezer forint értékű gitárt, vagy 30e Ft-ért kapsz 9 Guitar Hero és 7 db Rock Band játékot?
Nem mellékesen kapsz egy konzolt amire több száz játékot adtak ki és akár Divx-et Dvd-t is nézhetsz rajta.
Nem kell válaszolni a kérdésre ,én csak egy jó tanácsot adtam neked.Egyébként lehet ,hogy az az új GH-k működnek majd de szerintem a GH 1,2 sosem fog kijönni pc-re, pedig ezeken vannak a legjobb számok, nem is beszélve a Rock Band-ekről, bár én az összes közül a GH 3-at szeretem a legjobban.
-
Gbi82
tag
Add el a hóbelebancot és vegyél Ps2-t , max 30 ropiból megáll az egész egy Kramer wireless gitárral és játszhatsz az összes Guitar Hero, Rock Band játékkal.
Nem utolsó sorban Ps2-höz 20 ropi a Rock Band szett, ami tartalmaz egy gitárt, dobkészletet, mikrofont.
Természetesen ezt is beszereztem, a dob és a mikrofon tökéletesen működik a GH játékokkal is, a Rock Band gitár viszont csak a GH 3 utáni játékokkal kompatibilis.Haverommal tavaly vettünk Les Paul-t (nem World Tour) és idén akart GH dob készletet venni, de valami horror összeg lett volna csak a dob önmagában.
Ekkor beszéltem rá őt is a Ps2-re, eladtuk a gitárokat és vettünk konzolt.
Nem bántuk meg a váltást, azóta is legtöbbet Rock Band játékokkal toljuk meg a GH Metallica-val, Dobolni szintén GH Metallica és RB AC/DC -vel a legélvezetesebb.
Igaz a Ps2-nek nem olyan szép a grafikája mint egy Xbox-nak ,vagy Pc-nek, de ez játék közben abszolút nem feltűnő, Plazma tv-n kifejezetten jól mutat, bár nekem csak egy 55cm-es normál tv-m van de még ezen is nagyobbak a figurák mint a 22"-os tft-men a pc-s verzióban. -
Gbi82
tag
Létezik egy nagyon bonyolult módja ,hogy számokat importálj a GH3-ba, anno még szöszöltem vele én is. keress rá a google-on.
-
Gbi82
tag
Meg, de te nem vagy programozó
-
Gbi82
tag
Az Audigy drivereit már rég nem fejlesztik, ez lehet a gond.
-
Gbi82
tag
válasz
#57833216 #1026 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy nekem válaszoltál (nesze semmi fogd meg jól), viszont nekem olyan ember véleménye kell akinek van tapasztalata a témában és tud segíteni is.
Ha TAPASZTALATOKKAL tudod alátámasztani az állításodat, hogy 100% működik a Rock Band gitár GH játékokkal pc-n akkor azt is írd le hogyan bírtad működésre, mert nekem egyenlőre nem sikerült. -
Gbi82
tag
Az options menüben ki tudod kapcsolni a közönséget, vagy vedd lejjebb a a felbontást, sajnos elég szarul optimalizálták a játékot, nekem ugyanilyen bajom volt az Aerosmith-el és a 4-el, pedig nekem sem gyenge a gépem.
-
Gbi82
tag
Megismétlem a kérdést ROCK BAND gitár GUITAR HERO JÁTÉKAL működik-e pc-n?
-
Gbi82
tag
Valaki próbált már Rock band usb-s ps3-as gitárral játszani PC-s GH-kkal?
-
Gbi82
tag
Ma megrendelem a Rock Band dobkészletét, mert az kompatibilis a GH játékokkal is, a GH dob, viszont nem jó a Rock Band játékokhoz.
-
Gbi82
tag
Ja nekem sincs (soft mod)
-
Gbi82
tag
Nos sikerült beszereznem a GH 1,2,3,4,5, Metallica, Encore, Greatest hits, Band Hero, Aerosmith, valamint a Rock Band 1, 2, Meatal, AC/DC, Track Pack 2. Játékokat
Egy jótanács mindenkinek , vegyetek PS2-t , ez a legolcsóbb módja, hogy gitározzatok,doboljatok és nem mellesleg az összes GH, RB játékot kiadták rá. -
Gbi82
tag
Valakinek nincs meg véletlenül a Rock band 1, 2 és a GH Metallica Playstation 2 Pal verziója? már csak ezek hiányoznak a boldogságomhoz
előre is köszi.
-
Gbi82
tag
Eladósorba kerül egy Xbox 360 fekete Les Paul Wireless gitár, a hozzá való usb-s vevővel. A gitár kb 1 éves, hibátlanul működik.
Eddig GH3, GH4, Aerosmith-el teszteltem pc-n.
Ár: Gitár + vevő 20K.
Akit érdekel keressen meg pm-ben, vagy a 70/505-2540-es számon.
Üdv. Gábor. -
Gbi82
tag
Már megjelent Pc-re a Guitar Hero Aerosmith. "már meg is rendeltem a webshop-ból"
Állítólag lesz World Tour is. -
Gbi82
tag
Egyik barátommal beruháztunk mindketten egy-egy Les Paul X-box 360-as gitárra. Átalakítóval tökéletesen működik pc-n, ráadásul mind2 gitárt egyszerre lekezeli a pc-s verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest