Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz negyven2 #1158 üzenetére
Nem tudom, én azok közé tartozom, akik nem estek hanyatt a bemutatótól - legalábbis, ami a látványt illeti (a hosszabb hajak kifejezetten ocsmányul néznek ki). De nyilván ez egy open world, és a GTA5-höz képest jelentős a grafikai fejlődés.
Szerintem biztos, hogy belenyúlnak a forgalomba és a látótávolságba, ez régen is így volt, és ez szerintem a PS5 Pron is közel hasonló lesz, de igazán jelentős különbségeket majd úgyis a későbbi PC változattal összehasonlítva lehet majd látni.
Az RTX egy ilyen nagy méretű játéknál úgy gondolom felejtős, ahogy a valódi 4k felbontás is (nem csak most, hanem egy esetleges PS6-nál is), ezekre teljesen alkalmatlanok a konzolok. (nem azt mondom, hogy nem is lehet megcsinálni, de akkor másból kell elvenni)A GTA5 fidelity módban 30fps-sel is már a PS5 határait feszegette, ez meg egy teljesen új cím, és csodát a Rockstar sem tud csinálni.
Persze ne értsetek félre, biztos, hogy nem lesz csúnya a cucc, de azért maradjunk a realitások talaján
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest