Hirdetés
- Elfelejtettem egy játék címét
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Vanguard
-
GAMEPOD
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZsolt
őstag
Lesterezni es tozsdezni a story utan erdemes amikor mar 30 millad van. Sajna en sztori vege elott megcsinaltam es nem manipulaltam a tozsdet. 30 milliobol igy a 10%os hozamokkal nehezen lesz meg a 150 millio, viszont mar jol haladok 60 milliora sikerult feltornaznom minharom karakter vagyonat.
-
HaZsolt
őstag
Trevorral hogy tudok helikopter elraktározni? A hangárba nem fér be a repcsi mellé. A hangár melletti Helilpad meg nem raktározza el...
-
HaZsolt
őstag
És bumm, berobban a topik. Meséljetek, milyen?
-
HaZsolt
őstag
Lenyúlom a jetet a katonaságról, hova tudom elrakni, hogy megmaradjon későbbre is és ne kelljen egy másikért betörnöm?
-
HaZsolt
őstag
Hogyan szerezzek sok pénzt a tőzsdén? Lesteres küldiket sajnos már megcsináltam, nem tudtam, hogy kell majd a tőzsdézéshez.
-
HaZsolt
őstag
válasz
Bjørgersson #399 üzenetére
Easter Egg-ek jellemzőek voltak a Rockstarra. Nem lepődnék meg ha tényleg GTA V képek lennének.
-
HaZsolt
őstag
Pontos megejelenést lehet tudni már?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest