Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz BullKoxa #39750 üzenetére
Az összefoglalóba van belinkelve.
Ha kiválasztod azt az opciót akkor a felhőbe is menti meg a gépre is. Én kiválasztottam mert így nem lesz az hogy véletlen nem mentem le és elvész.
Smoke some weed nigga!
-
rup1u5
nagyúr
válasz BullKoxa #39173 üzenetére
Telefonban ott a quick save.
Pénzszállítónak a hátsó ajtaján a zárat kell lőni és kiesik a pénz. Vagy még egyszerűbb ha még azelőtt kapod el a mukit mielőtt beszállna a kocsiba a pénzes táskával. Én általában elcsapom kocsival, kiugrok a táskáért és már ott sem vagyok.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz BullKoxa #37977 üzenetére
C:\Users\NEVED\Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles\ Elvileg ide ment a játék verziótól függetlenül, ezt kell lementeni. Amúgy úgy tudom, hogy SSD-n számottevő gyorsulással nem kell számolni, legalábbis ami a töltési időt illeti.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Źşë'
addikt
válasz BullKoxa #37392 üzenetére
átlagos, talán egy nagyvárosban, de nem országos szinten... ahol van optika ott ez átlagosnak számít, amúgy meg jó ha van 0,5 mbit feltöltés és 10 megabit letöltés, mindez 10ezer hufért, by invitel
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz BullKoxa #37388 üzenetére
Üdv köztünk!
Kis segítség, alap dolgok jelenleg itt elérhetőek, de hamarosan frissül az összefoglaló. Én is felveszlek mindjárt, Nyrdian néven futok RSC-ben.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Plata
félisten
válasz BullKoxa #37392 üzenetére
Bocsi,de szerintem gyári hibás a neted,pinget kaptál de pongot nem.
Nem tudom igaz-e,de ha van a social club accodon több játék is aktiválva nem csak GTA V akkor kari készítésnél több opciód lehet.
Meg arra is figyelj hogy a csajkari sokkal aranyosabb,viszont sokkal drágább.Költöttem már vagy pár milliót ruhára,de még iszonyú sok ruha van a boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest