Hirdetés
-
GAMEPOD
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_mad
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #68109 üzenetére
A városhoz közeli bunkerekbe egyszerűbb az eladás és gyorsabb a supply lopás a kisebb távolság miatt. A supply küldetések nagyrészét én a városban kapom, vidéken elég ritkák. CEO iroda végülis mindegy, ughyanazt tudják, csak máshol vannak, apartman szintén.
-
válasz
Érdemes nem Paleto Bay környékén bevásárolni. Hamar frusztrálóvá válik, amikor folyton az egész mapon át kell furikázgatni.
-
szTotyy
őstag
válasz
A múltkor írtam erre a kérdésre és a kocsilopós témára talán egy kicsit szájbarágós választ. Talán segít ez is.
Egyébként én is a kocsilopással kezdeném. Két kocsilopás közt meg be lehet segíteni más eladásába, az meg plusz 30ezer, ezalatt ki is tapasztalod a többi bizniszt is.the_mad: a kukás eladást is meg lehet csinálni egyedül. Egyébként ez az egyetlen eladás, ami gyorsabb városi gyárból indítva, mint vidékiből.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest