-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Valaki tegyen már helyre, mert most Twitch prime promós zavarban vagyok:
Mikor láttam itt a linket, a milla és az épület miatt szépen belekezdtem, minden össze lett csatolva, és beindult a prime is.
Azután a 2. bejelenzkezéskor láttam, hogy a töltőképen megerősítette, hogy fog jönni a milla+épület kombó. A 4. bejelentkezéskor már egy 250k-s hasonló üzenet fogadott, és az 5. bejelentkezésnél meg a 250k-s infó mellett, egy rendszerüzenet, hogy a 250k-t jóváírták, és okézzam le.Visszaolvasva a kisbetűsbe láttam, hogy ezek vannak benne a promóban:
GTA$1,000,000 one-time
- GTA$200,000 May login bonus
- Rebate on the Pixel Pete’s Arcade base property in Paleto Bay
- GTA$250,000 (one-time bonus for enrolling in the Social Club x Twitch Prime program).Általában, aki promózgat hasonlóképp: okés, hogy lényegében össze vissza jönnek a töltőképes üzik? Mi lehet az oka, hogy egy promó elemei nem egyben érkeznek, ha egy akciómtól függnek is? Hány nap múlva menjen az első ticket, ha baj lenne?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest