Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz egyedülülő #80999 üzenetére
Word of Tanks twitch akciónál állítólag volt akinek 30 dolcsit vagy eurót vont le.Nem emlékszem már melyik volt.
Tavaly sok rinya volt miatta.[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
válasz CactuS #80998 üzenetére
Azzal akartam, de megterhelte a kártyát a free trial utáni összeggel annyi meg nem volt rajta ezért nem engedte befejezni a regisztrációt. Cserébe levont 500 forintot véglegesen a kártyáról. Na akkor most mi van?
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz egyedülülő #80995 üzenetére
Mindig van valami akció, de ha jól tudom, akkor elég a free trial is hozzá.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Plata
félisten
válasz Mr.Csizmás #80994 üzenetére
Nekem városban van 3 gyáram és egy gyár sivatagban,de nincs 4 perc a supplyzás.
Mióta megvan az árkád azóta 1 percig sem tart,egy helyről az összes gyárat bunkert tudom supplyval ellátni.
Tegnap este én nem csináltam semmit csak autókáztam,késő volt kb éjfél mikor felmentem úgy kb fél kettőig elvoltam.
Public sessionban rengeteg sügér volt.Egyikből el kellett jönnöm mert modder is volt,de passzívban nem tudott bántani.Viszont állati jó móka volt saját pénzszállító kamionnal mászkálni,ráadásul az egyik árkád heist-el unlockolt spéci rendőr egyenruha volt rajtam.
Folyton moddernek néztek hogy pénz szállítóval furikázok passzívban.Tényleg jó hecc volt a sok agyatlan aki megpróbált lelőni majd ugattak hogy modder vagyok.Ezeknek fogalmuk sincs róla hogy van már megvehető pénzszállító autó meg Lifeguard.
Féltem hogy pénzszállítót passzívban nem lehet használni de tévedtem.
Nem rak ki passzívból.Ha lesz kedvem újra pénzt keresni megveszem a többi spécit is szerintem.[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
A Twitch akció meddig él? Nincs elég pénz most a kártyámon, ezért még nem akarok bemenni külön a bankba.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Mr.Csizmás
titán
ha sivatagban van mindhárom gyárad, kb. 4-5 perc loading screenel együtt a 3 supply vétele. vagy B verzió, gyárankén lopod, akkor 3x10-15 perc ergo a megspórolt időben tudsz csinálni más kereső tevékenységet is.
ui: pár éve írtam egy CEO/VIP work listát, mit érdemes csinálni milyen sorrendben, akár egyedül, akár segítővel. azon is jól lehet keresni, amíg dolgoznak a gyárak.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
NYPD
aktív tag
Írtam a supportnak egy ticketet, hogy már több mint egy hete nem törölték a rámdobált 1 millió kpt, szedjék le, hogy berakhassam a bankba és haladjunk. Erre jött a válasz:
Murray B.'s reply:
Hello,
Thank you for contacting Rockstar Support.
All GTA Online accounts that violate the End User License Agreement and/or Terms of Service are subject to suspension or permanent banning depending on the severity or volume of actions performed on the account.
Unfortunately, we do not provide any further details related to our security detections or the security actions taken on an account.
For more information about our policies, please see:
https://support.rockstargames.com/hc/articles/229514247 http://www.rockstargames.com/eula http://www.rockstargames.com/legalIf you have any non-related issues we can assist with, please create a new ticket.
Best Regards,
Rockstar SupportHát kösz a semmit..
-
Corsair90
tag
Sziasztok!
i7 9700K és GTX 1080 TI OC-s konfigom van és jelenleg single playerben tolom.
Minden graf beállítás a maximumon van, illetve a járműsűrűség, a látótér, stb... is.
2K felbontáson így van átlag 50-60 FPS-em kb, ritkán beesik 32-40 FPS közé is, ekkor már érezhetően belassul és nagyon picit lagol is.
Nyilván a lehető legjobb képminőségben szeretném élvezni a játékot, ezért csak azt a beállítást venném lejjebb, amivel + FPS-t nyerhetek és a képminőségre is csak igen csekély, vagy szinte semmilyen hatással nem lenne.
Szerintem kiegyeznék azzal már, ha 50-60 FPS-től lejjebb nem menne, ott már nem hinném hogy látványos gondjaim lennének, szóval túl sokat nem szükséges feljebb tornázni.
Remélem tudnátok tippet adni, köszönöm szépen előre is.[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Mexbacsi #80979 üzenetére
Hali,
sajnos engem is, napok óta. Most is megpróbáltam 2x indítani küldetést, lobbiban megjelentek emberek, de amikor indult volna a küldetés, cancelled lett mert nem volt elég ember (pedig ugye 4-en voltunk, csak aztán gondolom leszakadtak). Freemode-ba visszarakva is 3x dobott ki váratlanul "there has been an error with this session" vagy vmi ilyesmi szöveggel. Úgyhogy feladtam már a próbálkozást. -
CactuS
Arcképgyáros
Upgrade nélkül nem igazán éri meg egyik business sem. Általában érdemes úgy megvenni az üzleteket, hogy egyből maxos lesz, plusz igen, ahogy gabesz123 írja, ne a rövidebb eladásokat válaszd.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Nagus
senior tag
A nagy kérdésem az, hogy miért éri meg venni a supply-t? Kipróbáltam tegnap a bunkerban nullás lett így 75-ért ment el amennyibe kerül. A pénznyomdába meg mínuszos, mert többe volt, mint amennyiért el tudtam adni a készárut... A met gyárban éppen nem vettem, a kokóból meg eltűnt a felszerelés így indíthattam újra a bizniszt.
A klubban lévő kihordó furgont hogyan tudom fejleszteni? A klubban lévő számítógépről csak a klubbot lehet, a furgont meg cucc nélkül nem engedi kivinni közben meg nem lehet.
Én olyan 7 napja csináltam meg a twich prime izét, de a cash és cuccokat még nem adta meg, pedig a pipa ott van. Írta, hogy elvileg 7-14 nap...#80979
Ilyen fossal ritkán találkozok játékban. Vagy állandóan ledobál a klubból nem jutok el a kaszinóig pörgetni, mert ledob... Vagy végtelenségig megy a loading...[ Szerkesztve ]
-
Wuzy
tag
Sziasztok,
Nemrég elkezdzem a GTA V Onlinet és szeretnék jelentkezni a PH közöségbe.
A szabályzatot elolvastam és el is fogadom.
Nagyon bejött, nosztalgia filling és most teljesen rá vagyok függve.szerk:
iLiliana a Socail Club nevem.[ Szerkesztve ]
RTFM
-
rup1u5
nagyúr
Ja igen! Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy ha ezekkel a kocsikkal kimész a garázsból és otthagyod valahol akkor eltűnik. De ilyenkor mindig vissza lehet tölteni a quick save-et. Csak arra kell figyelni hogy az auto save funkció ki legyen kapcsolva.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Plata
félisten
válasz rup1u5 #80980 üzenetére
Nekem M garázsában 3 kocsi lett betéve.Kettő normálisan a harmadikkal a két kocsi közé berongyoltam és az oldalára dőlve raktam be.
Ha ki mész a kocsival az utcára eltűnik sajna.
Mentem a városban a vadi új feltuningolt kocsival és belementem egy süket küldetésbe,a kocsi oda lett.Egyébként az nem az anyja,hanem a nagynénje.
Régen mennyi agyament teória volt arról hogy F az C.J. fia.[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Story mode-ban nálam mindhárom karakternek vettem extra garázst és mindegyik tele van utcáról összeszedett ritka kocsikkal. Michael-nek még a házában lévő garázsba is beszuszakoltam kettőt:
Michael garázsa:
Ha ezekhez hozzávesszük még Michael saját kocsiját akkor neki összesen 7 autót lehet elmenteni.Trevornál tartok egy Duke-ot a putrijánál lévő garázsban, plusz a saját és neki is vehetsz 4-es garázst:
Franklin a legnagyobb játékos A házánál a garázsba befér kettő, plusz a saját és a moci állandó:4-es garázs neki is játszik:
(itt van még egy hely)
Plusz a muterja házánál is leparkoltam egyet:
Soha nem tűnt el még egyik sem. A lényeg az hogy rögtön ahogy leparkoltad a kocsit menteni kell a telefonban a quick save-el. Ennyi!
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Mexbacsi
tag
Sziasztok! Csak nálam dobál ki online játékból, hogy hiba történt ? Kiléptet és elkezdi a sztori módot, majd utána visszatudok lépni ismét onlineba, de egy idő után ismét kidob...
-
Plata
félisten
válasz BogyóBP #80976 üzenetére
A társak multifunkcionálisak lettek igen és übertáposok.
Régen egy Heroic +2 kihívás volt és csapattal mertél csak belevágni,most a társad lecsapja őket.Voltam egy küldis instában,a boss harcnál megzavartak és ott kellett hagynom a gépet,mire visszajöttem a társam lecsapta a boss-t.
Ilyen régen nem volt,éltem volna még vagy 10 másodpercig.
STO-ban szeretek a borgal harcolni,egy Legendarxy warship intrepid a borg TFO-n nagyon adja a Voyager hangulatot,vagy Defiant-tal.Főleg hogy a legendary defiant-on már spéci harci festések is lehetnek.
Ezekkel a hajókkal irtózatosan hangulatos,adja a Star trek élményt.
[link] [link]
Post nemezis Sovereign wide angle quantum torpedóval nagyon jó.Defiant quad cannonnal és szintén wide angle quantum torpedóval félelmetesen hangulatos,a quad hangja is teljesen más mint egy sima fegyveré,persze a quad cannon fizetős.De az Új Intrepid is kegyetlen jó,hónapok óta nem tudtam megunni.Egy tudományos hajó ami warship,mellete még Miracle workers speces,a harc annyiból áll hogy gravitációs kutat ütök valamelyik ellenséges hajón,oszt csókolom,mindent össze ránt és sebez mint állat.Partgen és exotic skillek persze eszetlenül felhúzva.Mivel MW hajó több konzolja van mint normális hajóknak.Erősebb fegyverek mehetnek rá mert warship,de emellé multi mission science vessel is.Vagyis mehet rá másodlagos deflektor. -
BogyóBP
addikt
Én az SWTOR-t akkor utáltam meg amikor minden companion már ugyanazt tudta. Régebben külön volt csak gyógyító külön tank, külön támogató most mindegyik mindent tud már. Több karakteremen is elmentem az 55 ös szintig mert F2P csak ennyit enged nem láttam értelmét megvenni a kiegeket miután ez a modositás megtörtént. Sajnos a grafika még mindig halál gyenge, legalább a lézerkardnak adhatnának valami normális kinézetet..
STO: itt is elmentem a csillagflottával a sztori végéig, de miután már nem tudtam mit kell pontosan csinálni és csak borg kockák jöttek amik persze szarrá lőttek, otthagytam a játékot.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Plata
félisten
Igen látom,nézd public sessionban játszani nem éri meg,minden idióta neked fog ugrani,mert többet nem tudnak csak lövöldözni.
De ha keresel olyan normális játékosokat mint a Ph-sok,ott nyugisan játszhatsz,a kutya sem fog bántani.Mert Ph-soknak tilos is egymást lőni,max ha mind a ketten akarják mert rájuk jött a hülyülhetnék.
Jah meg ha velem kerülsz egy sessionba,az is veszélyes,mert én mindig lezuhanok mindennel ami repül,kivéve az Opressor,arról max le esek mert lefejelek egy lámpát vele.
Ph-s sessonban az a veszély áll fenn hogy túlságosan rá kattansz a játékra.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz mulli86 #80961 üzenetére
Szeretem SW ToR-t,mert egy fantasztikusan hangulatos játék,legalább is az alap játék.Bár a Revan kieg sem rossz,de az utolsó 3 kieg már nem az igazi,az már nem MMO,ott tök egyedül kell tolnod a sztorit.És az alapjáték fantasztikusan klassz szorijához képest sehol sincs,az alapjátékban minden class-nak más sztorija van,más a sztori női karival,más a sztori férfival,más jó és más gonosz karival,de sith karinál még a karaktered faja is befolyásolja a sztorit.No és az Sw ToR-ban hatalmas mennyiségű cucc van amit meg lehet venni.Sw ToR-ban ha nagy házat akarsz és be akarod azt szépen rendezni akkor rendesen lehet rá költeni valódi pénzből.Nekem is sok dolog van unlockolva CC-ből.Bár már jó ideje nem játszom vele rendesen.CC-t ugye pénzért lehet vásárolni.
Bár van F2P Sw ToR-ban,de azzal ki törölheti az ember a seggét.Nekem most Prefered státuszban van az accom és 26 karim van,Dart malgus szerveren.Kicsit rosszalkodtam és ki bugoltam hogy több karim lehessen mint amennyit a játék megenged.
De sosem büntettek meg érte,szal,no problem.
De egyébként van egy másik MMO,star trek online,szintén F2P,bár 299 dolcsiért lehetsz lifetimer,viszont ebben a játékban tudsz pénzt keresni és abból megvenni a fizetős dolgokat,mert ebben is van rengeteg fizetős tartalom.Nyolc éve játszom vele mint F2P,sokat farmoltam az évek során,de mindenem megvan,a full store,olcsó DLC-től a legdrágábbakig,125 de 300 dolcsis packok is bezsákolva.Most vároma következő nagy packot,mert februárban jött egy legendary pack,de az fed hajókat tartalmazott és limitált ideig lehetett megvenni,én meg klingon párti vagyok inkább.Régi játék a STO,még is rengetegen megvették a legendary hajó packot,igaz én ki farmoltam játékban az árát,de sokan nem képesek még a tizedét sem kifarmolni inkább kártyával vették meg.Igaz ezek a hajók fantasztikusak és OP-ok.No meg a Star Trek filmek és sorozatok 10 legendás hajója.
Star Wars mellett a Star Trek-et is piszkosul szeretem.Ha igaz most jön a Year of klingon frissítés nem sokára,aminek nagyon örülök mert én igazából klingon oldalt szeretem.De az sok éve már hogy el van hanyagolva.Alig várom hogy kiadják a Legendary B'rel-t,az első dolgom lesz hogy a mostani T6 Fleet B'rel-emről át cuccoljak és menjek szekálni a fedeseket semleges zónába.
Szeretik amikor szekálom őket,a fed hajók lőtévja 10 kilometer,az én kicsikémnek spéci torpedója van ami 15 kilóméterről álcából tüzel.Jó hecc hergelni őket. -
ripla
addikt
válasz CactuS #80966 üzenetére
Sztori persze. Az Online részt is kipróbálnám, de eddig 2 féle úton próbáltam és egyik sem működött.
Egyik volt az hogy bementem egy sima online map-re, ott mindenki meg akart ölni mindenkit, szóval azt így hagytam inkább.
A másik meg az lett volna, hogy a GTA World alkalmazással csatlakozom privát szerverekhez, de ott meg az a módi, hogy vizsgázni kell, kérdéseket tesz fel egy bot, és ha nem jók a válaszok akkor nem lehet belépni.
Szóval játszanék én online is, de eddig még csak rossz tapasztalatom van vele kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Miért van az hogyha félreteszem a játékot amig az online tölt akkor 10 ből 9x biztos repül egyet? (elszáll az egész). Bejön hogy inditsam safe modba, ok vagy újra..Valami nem oké a gépembe? Játék alatt is előszokott ez jönni, nem számítva a tonnányi disconnectet amit még mellé kapok.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
CactuS
Arcképgyáros
-
ripla
addikt
Volt 2 fullosan felpimpelt verdám, elköltöttem rájuk vagy 100.000 dollárt, erre ma mind a kettő eltünt a garázsból. Ennyi.
Egy ilyet találtam:
"GTA 5: a Rockstar dolgozik a garázsproblémán
A GTA 5 egyik legidegesítőbb bugja, hogy a garázsból eltűnnek az autók vagy elvesznek a kocsik fejlesztései. A Rockstar dolgozik rajta."A poén az, hogy ez egy 2013-as cikk. Azért tudnak ezek a R*-os srácok, azt meg kell hagyni....
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
ledgeri, CactuS
olvasgatva a pár nappal ezelőtti hozzászólásaitokat
kb ugyan akkor regisztráltunk twitch-re
lépjetek be hátha nektek is megadja
mert én most kaptam meg a twitch prime-os arcade, 1 misi
és hasonló dolgokat
az arcade nálam FREE-nek van nyilvánítva szóval az hogy megveszed majd visszaadja a pénzt erre a twitch-es akcióra nem fog működni -
mulli86
tag
Na hát én nem reagálnék senki hozzászólására, mert sokan kb ugyanarról beszéltek. Én csak azt támasztanám alá egy SWTOR összehasonítással, hogy messze jobban megéri cégeknek is és szerintem nekünk is, hogy egy régebbi játékot egészítenek ki. Az egyetlen probléma, hogy a tényleges javításokkal érdemben nem foglalkoznak. Ez egy nagyon durva aranytojás toló tyúk a R+-nak. Ahogy az SWTOR az EA-nak, mert gyakorlatilag befektetett munka nincs és mégis jön a lóvé ezerrel. Egyébként nekünk is jobb, hogy nincs egy új fejlesztés ami miatt hanyagolnák az online-t, amiből ha elfogy a pénz vagy elkefeélnek valamit, vagy nem lenne semmi vagy nagyon rossz lenne. Láttunk már pár ilyet a történelemben. Tényleg pimpelgessék csak az onlinet- nem kell ide 6. Én nem igénylem egyáltalán
Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
-
Kiskokó
veterán
válasz Peti 13 #80957 üzenetére
Szerintem meg azt a küldit kell csinálni, amikor egy autót el kell rejteni egy kisutcában menekülésre. Na ilyenkor van az hogy lester szépen ezt elmondja,d e utána nem jelöl semmit senkinél stb.
Ha nem ez akkor passz| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Peti 13
újonc
Sziasztok! Most játszok elősször a gta-val, és szügségem lenne a segítségetekre! Még nem játszottam ki a játékot, de már nem találok a térképemen semelyik karakternél küldetéseket !
Lenne valakinek ötlete mi lehet a baj!
Peti -
ledgeri
nagyúr
válasz hegyipapa #80927 üzenetére
Majdnem be "ISSI"-ztem.... Mi van, ha veszek egy classic-ot és utána ki is pörgetem? kettőm lesz és annyi?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz CactuS #80908 üzenetére
Nem tudom, hogy újrafogalmazták a dolgokat, vagy nagyon átsiklottam/tunk felette, de az a lényeg, hogy az Arcade ingyenesség úgy értendő, hogy ha megveszed, akkor visszakapod az árát. Most a weboldalon Rebate-et írnak, míg tegnapig a játékban "free" szerepelt... ma még nem létem be, de ha rebate-re váltott akkor ők vittek félre, és nem mi mentünk....
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Lorell71
tag
Sziasztok! Fiam rábeszélt 1 ingyenes új karakterre, mert együtt nyomnánk. Természetesen 2x lépett fel azóta, maradt az igéret. Belépnék ezzel is, mert egyedül és oroszokkal karöltve igen körülményes a játék. Elian71 a név. Jelentkeztem, kérem a vezetőség pozitív elbírálását. Köszi
-
Plata
félisten
válasz Mr.Csizmás #80946 üzenetére
Na de én mindig link vagyok.
-
Plata
félisten
Bocsi offért,de hogy lehet kérni spoiler gombot topic-ba?
Másik topicban kerestem spoiler gombot de nem találtam.
Pedig kéne mert olyasmit mutatnék amit nyíltan nem szabadna. -
Plata
félisten
válasz Don.Corleone #80943 üzenetére
Nekem hónapok óta tele az összes gyáram,de nincs kedvem eladni.
Inkább ládázok vagy másnak segítek eladni. -
Don.Corleone
aktív tag
válasz CactuS #80941 üzenetére
Az első pár menetet biztos tapasztaltabb kollégákkal fogom megcsinálni, a repülést pedig csak bízzák ide. Kontrollerrel játszok, azzal pedig talán a legjobb az irányítás. Rendszerint besegítek eladásokban vagy akciókban, talán akkor lesz aki beugrik 1-2 körre hozzám is. Talán a pénz jó hívó szó lesz. Itt is igaz mint eladásban, hogy minél többen vagyunk annál jobb?
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Don.Corleone #80937 üzenetére
Hát, az újak között van pár handycap-es kolléga is. Nálam az egyik vendégmunkás sikeresen elrontotta párszor a Fleeca Jobnál a helikopteres részt, nem is tudom mondjuk publicban egy Human Raid Labs féle lopakodást hogyan oldanának meg.
Bár ez a kép is jó:
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz DrTechnoid #80935 üzenetére
inkább achikra gyúrni, pl. nyerj x darabot adott versenyben, meg ilyenek. vagy csináld meg a járműveidet flottaszínre.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
CactuS
Arcképgyáros
Mi az a minden? Nem számoltam meg, de olyan 5-600 milliót el lehet költeni különböző dolgokra, ha nem többet.
-
törölt tag
válasz Don.Corleone #80937 üzenetére
Nekem termel, de én jelentéktelennek tartom. ( nem tudom mi alapján termel , gondolom sima "belépői" bevétel)
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz szimszonos #80905 üzenetére
Elég sok hasonló véleményt olvastam a kocsi lopásról mint amit te is írsz. Köszi hogy megosztottad a véleményed. Főként emiatt gondolkodtam én is az arcad-on és végül e mellett is döntöttem, a rablás elég izgalmas tud lenni, jól is fizet és abszolút nem monoton. Majd ha lesz 1-2 rablás akkor felhúzom. Azt még nem sikerült kideríteni, hogy ez termel e passzívban pénzt a széfbe, vagy csak ha kimaxolom, de majd kiderül. Remélem sikerül az első rablás, már űzöm a haverokat.
-
törölt tag
Én se nagyon akarok már venni semmit. pár 10 milliót felhalmoztam ha lesz még DLC akkor azonnal be tudjak szállni. Ezen kívül lehet inkább akkor szervezni egy 2-4 fős csapatot és mókázni olyan módokban amik kihaltak mert nem hoznak pénzt, de jó móka. Pl.: Sumo, every bullet count, vagy ami tetszik a rengeteg adversary és egyéb mód közül.
-
őstag
Vajon mit lehet még tulajdonommá tenni a játékban online? Mert javarésze megvan a megvásárolható cuccoknak, így kéne valami motiváció mi miatt még toljam a jövőben.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
ProgenXL
őstag
Mit esznek annyira a Dispatch missiokon hogy az ilyen gyakran duplás?
más;
Amúgy a rockstar maga is elmondta annak idején, hogy őket is nagyon meglepte a gta online nagy sikere. Asszem emiatt hanyagolták a story részt és az online frissítéseknek estek neki jobban. Nyilván a nagy bevétel miatt tolják még mindig a következő rész helyett.[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
CactuS
Arcképgyáros
Mi van a Gamestarral, már az is tud értelmes cikkeket lehozni? De valóban gyorsan lelőtték a bulit.
Írtam ma RS supportnak, mert kéne az arcade. Abszolút pozitívan csalódtam, mármint megoldást még nem adtak, de egy vidám, Peter nevü figura jelentkezett a ticket írása után kb. 30 perccel, aki érti amit írok és tud angolul. Eddig pozitív csalódás a sok évvel ezelettőhez képest.
hegyipapa: A pódium autóért kár, örültem volna, ha olyan jön, ami haszánlható.
LaciCRM: Mert az valójában nem az 5 megjelenési dátuma, hanem már a GTA VI-é: 2024.05! Látod, meg is van a megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz bluwering #80923 üzenetére
" ennek alapján"
Milyen következtetést lehet levonni ennek alapján? Szerintem semmit.
2,2,1,2,4,5, az eltelt évek a játékok között. Szerintem ezt sosem vették figyelembe. Max a pénzügyeket, és az alapján hoztak döntést. Plusz itt mindenki csak GTA-ban gondolkozik, és igaz hogy más "irodák" csinálják cégen belül, de ott az RDR és a Max Payne ( plusz még egy két másik régi játék) széria ami annak idején ezek között volt.Igazán kedvelem az ilyen találgatásokat, mikor az első GTA V trailerben egy ház előtti alapzaton volt egy szám amiből kiszámították a játék megjelenését. Na persze nem jött be, mint ahogy a legtöbb ilyen megjelenési találgatás videók alapján. Mivel a rockstar nem, szokott ilyen jeleket tenni.
A legérdekesebb amit eddig olvastam amit Cactus ír. Mivel csak a pénz számít ezeknek, így abban talán van valami ráció amit írt a pénzügyi kiadásokról.
Plusz azt is figyelembe kell venni hogy az első trailer után még általában eltelik vagy 2 év mire jön a játék hogy a rockstar jól feltolja a hájpot. Elég volt pirosra váltani a weboldaluk színét, meg a logót a közösségi oldalakon és ezzel be is indult az rdr2 hype de iszonyatosan. Egy ilyen lépés többet ér mint 15 ubisoft trailer
Amúgy ez nem annyira off szerintem, kis találgatás - visszaemlékezés szerintem itt simán megfér az állandó farmolós " milyen gyárat vegyek " témák mellett.
-
bluwering
junior tag
Hát a héten se megyek pörgetni kocsit úgy érzem...
-
hegyipapa
senior tag
28/5/2020 Weekly GTA Online Bonuses
New Content:
Podium Car: Issi ClassicDouble GTA$ and RP Activities:
Lowrider missions
Dispatch missionsTriple GTA$ and RP Activities:
Issi Classic Stunt RacesDiscounted Content:
PR4, $2,460,500
Neo, $1,125,000
Mamba, $597,000
Deluxo, $2,130,000
Brickade, $777,000
Issi Sport, $448,500
Issi Classic, $135,000/$180,000
Nero, $864,000[ Szerkesztve ]
-
NYPD
aktív tag
válasz CactuS #80917 üzenetére
Ez most gyorsan el is dőlt.
-
bluwering
junior tag
1997: GTA 1 és London 1961
1999: GTA London 1969, GTA 2
2001: GTA III
2002: GTA Vice City
2004: GTA SA
2008: GTA IV
2013: GTA V
https://hu.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_(vide%C3%B3j%C3%A1t%C3%A9k-sorozat)Ennek alapján már 4 éve kellett volna új GTA, vagy szerintem mindenki kiegyezne, ha betennének még 1 várost az online-ba tele küldetéssel,grafika javítással. San Fierroval simán kiegyeznék, Las Venturasrara csak akkor ha nagyon komolyra csinálnák meg a kaszinózást.
-
Plata
félisten
válasz SkyLine3000 #80921 üzenetére
Viszont az V ma is a toplisták elején van.
Három jó volt főleg San Andreas.
Négy egy hulladék,az öt negint jó.
És az ötödik rész végre értelmes Online-t kapott.
Komolyan nem értem hogy Gta online után hogy tudtak kiadni egy olyan selejtes RDR online-t. -
Plata
félisten
válasz SkyLine3000 #80919 üzenetére
Rdr2 sztori nem fogott meg,végig sem vittem.
Online nagyon jó lenne ha nem lenne olyan félkész.
Bughegyek mindenhol és rengeteg a modder.
Egyébként meg nem star citizen ez hogy soha a büdös èletben ne jelenjen meg.[ Szerkesztve ]
-
-
Plata
félisten
válasz CactuS #80917 üzenetére
Szerintem Rdr megsem fogja közelíteni GTA V bevételeit.
Főleg hogy online mennyire levan szarva.
Halál bugos,tartalom alig,féléve semmi nem jött ki kb.Tele van modderrel,akik rosszabbak mint a GTA modderek.Magasról szarnak a játékosokra,pedig nagyon jó lenne.Én már egy vacak halász role-val el lennék évekig,ha lehetne sajàt csónakom és értelmes halászkunyhóm vagy táborom.
Ha ki jön új GTA dlc akkor szerintem megint lerohadnak a szerverek sok játékostól.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Ha már hírek. Ez alapvetően egy érdekes gondolatmenet, a költségvetés alapján lesz egy kiugró marketing költség a Take-Twonál 2023 április 1. és 2024. március eleje között. Hasonló ugrás megtalálható volt a marketingre szánt keretben pl: az RDR2 startja körül is. Az egy picit ront az összképen, hogy képes volt az ember leírni, hogy March 32, 2024. Ami valószínűleg elírás és rosszul olvasta (322024).
-
ledgeri
nagyúr
válasz CactuS #80908 üzenetére
Én sem, pedig láttam verziókat, hogy valakinek már ingyen volt, meg néztem, hogy hogy adták a Penthouse-t launch elött, az is opció lehetne, de erről semmi...
Még megadom nekik a délutáni belépésemkor az esély de utána megy a ticket, mert én már kaptam a millát is... meg a kiírást hogy "köszi, a jussod érketik" töltőképen..
#80912 Én is most kezdtem, de nekem is hiányzik, hogy nincs forszírozott klasszikus alapozás... De ha belegondolok, akkor mkII ellen bármi nélkül lenni.... inkább passzolnám (aka race only)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz #81556480 #80909 üzenetére
Mai napig emlékszem arra, amikor végre összejött a dodó a Kurumára, egy más világ nyílt ki a titan job-nál.
Manapság meg ha nem lő rakétát és nem repül, akkor az nem menő.
Meghallgattam, este tolok is egy Rooftop rumblet.
[ Szerkesztve ]
-
Kiss_R
tag
Szervusztok!
Jelentkezek én is, jó lenne bekerülni egy értelmes crewba (public az valami kegyetlen).
Kezdő vagyok (igen, Epic ), de igyekszem beletanulni a játékba, jelenleg úgyis van erre elég időm. A szabályzatot elolvastam és el is fogadom, elég szimpatikus.
Ingame _Rholand_ néven futok, Social Club felületen már jelentkeztem.
Annyi kérdésem még van, kommunikáció a játékon belül hogy megy? Sima chat, vagy Discord/egyéb hasonló?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
régiek ne hallgassák meg a dalt, mert egy könnycsepp legördül az arcukon a szólónál
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CactuS #80906 üzenetére
A titan job és a rooftop rumble annak idején olyan legendás volt, hogy a rooftop rumble-ről dal is született.
Az első 4 alap heist egymás után 4 héten duplás volt, azzal indult el a szokás, hogy minden héten duplát ér valami. Előtte csak alkalomszerű volt, és ilyen volt hogy a contact missiont is azzá tették, akkor mindenki a rooftopot tolta ( meg a titant, meg még párat). Emlékszem még meló közben is, csak rányomtam a startra, hostoltam, mindig jött valaki akik megcsinálták.
Így nézett ki a békeidőkben a farmolás(#80908) : nekem twitch primeos arcadeom van, megkaptam már. még februárban
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Warzoz #80907 üzenetére
Emberek vagyunk, munka család, stb. mellett van, hogy megcsúsznak a dolgok, türelem.
Más: Twitch Prime free Arcade-ot megkapta már valaki? Én szerintem még a dodót sem, pedig már eltelt néhány nap....
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz #81556480 #80901 üzenetére
Az a baj, hogy viszonylag ritkán kap szorzót a Contact Mission, pedig vannak nagyon jók, amiket rengetegszer letoltuk, mert nagyon jók: Rooftop rumble, trash talk, time to get away, titan of job, stb. Azért anno kellett pár kört tolni, hogy az ember egy alap Kurumát össze tudjon szedni.
Torik: azért nem kell használni. Annyi jármű van, amit sokkal élvezetesebb használni, mint azt és nem is öli meg a hangulatot.
-
szimszonos
őstag
válasz Don.Corleone #80889 üzenetére
Jobban jársz ha arcadot veszel.Elsősorban a casino heist miatt de ha szereted a régi játékgépeket akkor ellehet azzal is szórakozni a heist meg jól fizet és változatos.A CEO kocsilopással kezdtem én is de ha ha most kezdeném a játékot már bele se fognák,egy dollárt nem fektetnék bele.Unalmassá valik elég hamar,meg nekem elég szenvedős is volt.Vannak trükkök persze amivel könnyebbé lehet tenni de nekem sehogy nem jött be.Visszakerestem az iroda meg a warehouse árát azóta már nem is érdekel.Majd ha talán 2x lesz rá.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz negyven2 #80899 üzenetére
Nem a megjelenésre emlékszem, hanem valamikor akkorra, amikor elkezdték pletykálni, hogy kijön egy fél generációs konzol a piacra, de nincs erőm, hogy megkeressem, ha csak ezt találtad elhiszem.
Mivel minden konzolos játékot "PC"-n fejlesztenek, így igazából elég könnyen tudnak tervezni, akár 5 évvel előre
Ez így ebben a formában nem igaz, pont ezért nem kell akkora hardver a konzolokba és pont ezért tud iszonyat szar lenni egy konzol port. Teljesen máshogy működik a "két" rendszer és pont emiatt nem lesz sose igazán jó a Rage motor pcre.
A GTAO és RDR2 elejével egyetértek, tudtam, hogy sovány lesz az elején, tetszett is az, hogy nincs benne 50 féle dolog - és oppressor -, de nagyon gyorsan elfogyott a tartalom. A PCs változathoz tartozó modder csapat meg csak rontott az egészen. Volt olyan az elején, hogy 4-5 lobbyban egymás után volt modder. Mint GTAOban kb 4-5 éve.
Laci: sose mondtam, hogy nem dolgoznak az alkalmazottak. Rengeteg olyan platform független munka van, amivel lehet haladni egy szoftver fejlesztése során, anélkül, hogy a tényleges szofveres/hardveres környezet szóba kerülne. Mi hónapokat dolgoztunk a céges CRM rendszerünkön azelőtt, hogy egyáltalán kiválasztottuk volna, hogy milyen alapokon fog futni. És az egy jóval egyszerűbb, kisebb és kötöttebb project. Videót köszi, de azon ritka videók egyike mr.főnöktől, amit képes voltam végignézni, mert nem a f*ingot reszelte az 5 perces semmi videóiban.
-
torik
senior tag
Csak én érzem úgy hogy a repülő motor kissé egyoldalúvá teszi a dolgokat free playben?
All that and a bag of chips
-
törölt tag
válasz negyven2 #80899 üzenetére
Így van , én is ezt gondolom amit írsz. Max Payne 3-at is fejlesztették már a 2 végén ha jól emlékszem, és 9 év telt el a két rész között. Mégpedig komoly kutatómunka [kép] , történetírás, és hasonlók [kép] , amik már régóta mennek az új gta-val kapcsolatban is. Nem ülnek és várják térdelőrajtban hogy kijöjjön az új konzol generáció és elkezdjenek írni valamit. Régen én is állandóan kutakodtam, olvastam az interjúkat, csak a hivatalos dolgokat kerestem, nem olvasok pletykákat, és pontosan emlékszem ezekre amiket írsz.
[link] itt egy kis csemege a magunkfajta fanoknak. főleg a videó vége izgalmas hogyan készülnek a missionok(igaz, ezek a versenyek, DM-ek, Contack Missionok stb.)
Nekem ezek hiányoznak, főleg a deathmatchek hogy kihaltak. Én imádtam, elsp hónapokban szinte csak azt toltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Farming Simulator 25
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest