-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackDevil
aktív tag
Egy ismerősömnek van egy aspire e 15 e5-551g-88dw laptopja. Olyan problémája van, hogy hiába állítja be hogy a nagy teljesítményű vga-t használja a gép a játékhoz, mégsem azt használja a game. Hogyan oldhatja meg? 2gb-os helyett 786 vramot lát a gta
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
Dilikutya
félisten
Single story-ban van nagyobb pénzszerzési lehetőség? A bankrablós küldetések jók, de kevés van belőlük. Fakultatívan nem lehet kirabolni ezt-azt?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Kiskokó
veterán
Üdv
Itt egy kis WLS élménybeszámoló képekkel!
Hátha valakinek meghozza a kedvét.Szotyi és én mindennapjaink + ha jön Lepke!
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
SkyLine3000
addikt
-
Trebron09
őstag
Sziasztok ismét
Azért miért lehet hogy mind a három "alien" fegyverem (Widowmaker, Up-n-Atomizer , Unholy Hellbringer) eltűnt... sőt még a navy revolver is igaz az a shopban free-ként újból be tudtam rakni de a másik háromra (ami ugye cirka 1,4M GTA$) meg azt írja hogy nem vásároltam meg... Tegnap játszottam egy kis Project 4808 survivalt de még utána biztosan megvoltak a fegyverek, ma egy peyote felszedés után vettem észre hogy eltűntek. Hiába kerestem új session-t, indítottam mission-t.
Nem tudom hova és milyen formában kellene írni a supportnak.Valakinek volt már ilyen? (Régen a pisztoly lőszerek fogytak vagy tűntek el teljesen hiába vásároltam meg újra meg újra ez a probléma már nincs nálam.)
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
negyven2
veterán
válasz SkyLine3000 #78991 üzenetére
A legközelebbi kórházhoz rak le, vagyis ha Paleto-ban találsz Peyote-ot akkor az ottani kórházhoz tesz le.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
SkyLine3000
addikt
Nekem az a bajom a peyotokkal, hogy akárhol találom meg, amikor visszaváltozom, mindig ugyanoda a kórház elé tesz le. Azért az elég gáz, ha mondjuk Paleto bay-ben találok egyet és utána vissza dob a városba...
-
negyven2
veterán
válasz IntelKiller7 #78988 üzenetére
Mindegyik add 5000 RP-t add. Ugyan azon a helyen 48 percenként tudod felvenni újra. De ha újraindítod a játékot akkor még 48 percet se kell várni arra, hogy ugyanott, ugyan azt a peyote-ot újra fel lehessen venni. Amúgy 76 van a térképen
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
IntelKiller7
veterán
A kaktuszos cuccnál minden kaktusz ad RP-t is vagy valamelyik csak állat skint?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Fantomas80
tag
válasz bluuzia #78983 üzenetére
Sziasztok
dragon1978hospit a felhasználó nevem
Átállítottam a láthatóságom remélem el is mentette kitöröltem a barátlistámból akiket kikellet.
Szabályzatott el olvastam elfogadom.
Szintem 139. Jelenleg az OP Kisebb Fiu crew-be vagyok de kitudok lépni csak azért vagyok hogy esetleg lássák hogy magyar vagyok. De kitudok lépni
Ps3 után pc én tavaly év végén kezdtem el a GtaV-öt. Először a storyt nyomtam végig most onlinozok.
Most több szabad időm van így többet vagyok fent. 5-6 órát is.
Ha beindul a a meló 3 műszakban akkor ez változni fog.
Ph-n már 2006-óta fent vagyok de ez látszik az itteni adatlapomon is.
Remélem nem hagytam ki semmitGooglemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
Kiskokó
veterán
válasz rasotamas #78984 üzenetére
Hát nagyon, igazság szerint nincs leírás meg nincs mit mondani.
Úgy kezded el ahogy szeretnéd végül is de röviden tömören leírom. De ha feljössz Discordra ott részletesen tudjuk mondani a trükköket tippeket.
De azért ez se ár átnyálazniA lényeg az, hogy kell mikrofon mert Voice Chat-es RP szerver. A GTA fő grafikáját Normálra kell tenni különben sok helyen nem fog betöltődni a textúra. Ez tulajdonképpen ennyi, ja meg Discordon kötelező lenni anélkül nem enged fel a szerver.
(mellesleg a szerver DC-jén van komplett szabályzat leírva. Segítségek is ami az RP-zéshez elengedhetetlen. Mint pl hogy a fogalmak mit jelentenek MG, PG , IC , OOC, az alapok )Ezután csinálsz egy IC karaktert, névvel, születéssel stb, majd a városban ébredsz semmi nélkül.
Venni kell GPS-t hogy legyen minimapod, aztán nem árt egy mobil és bele egy simkártya se a boltból + kaja + pia hogy ne halj meg.
Ezután el kell menni a munkaügyi központba (gyalog vagy biciklit bérelsz vagy taxit hívsz) és ott van 6 féle választható munka amivel lehet pénzt keresni.
(Vasazás, postás, GLS , kamionos, farmer, Taxi , van hogy változtatják.)
E mellett van hobby munka amit nem kell felvenni a munkaügyiben horgászás és bányászás.
(Bányászás nem rossz horgászás semmire se jó)Tulajdonképpen végig RP-zel Dolgozol a pénzé aztán szépen veszel autót, dolgozol , drágább autó, stb
De ha fegyverre gyűjtesz akkor azt veszel vagy kraftolsz.
Az IC chaten ami (facebook vagy hirdetés címen megy) tudsz venni/eladni dolgokat.Vannak eventek amit vagy az adminok vagy a frakciók szerveznek. De rabolhatsz ember, vagy boltot vagy bankot is (Bank nehéz, kell hozzá C4-et venni meg ilyen faszságok)
Van több tuning műhely is ahol tudsz tuningoltatni RP szinten. Vannak akik ott dolgoznak.
Van Mentős meló, Rendőr, Nemzetvédelmi, önkormányzati, casinós de ezekre pályázni kell ha épp van egyáltalán tagfelvétel.Na hirtelen ennyi (csak meló közben már másfél órája írom... )Bocsi az OFFÉRT mindnekitől.
-
bluuzia
senior tag
válasz Trebron09 #78980 üzenetére
Szia!
Olvasd el a szabályzatunkat.
Ha elfogadod, akkor jelezz és felveszünk. Barátlistád nem nyilvános.Fantomas80 és Livingzsomle szerintem ti nem olvastátok el a szabályzatot és összefoglalót. Ha sikerül jelezzétek és felveszünk.
[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Kiskokó
veterán
Üdv
Sorry az OFFért csak egy HSZ Eréig szeretnék zavarni.
Ugye nagyjából itt tudják páran, hogy Sztotty (Szotyi) és én meg néha Lepke feljárunk a WLS szerverekre RP GTA-zni.
Na mármost, 2-3 an már azért jó mókákat össze lehet hozni, eljárunk motorozni, kocsikázni, fegyvert szerezni, vagy csak épp kicsit fegyverrel arcoskodni, de mellette "dolgozunk" is és stb stb
Ha már 2-en vagyunk és van valami jó ötlet vagy a szerveren a történések adják már tök jól ellehet lenni.
Szotyival azon agyaltunk, hogy jó lenne ha a régi PHHU-sok közül páran még átjönnének. Aki tényleg beleunt a rendes GTA-ba mint mi, de imádja a GTA világát annak szerintem itt a helye.
Nem mondom hogy évekig tartó szerelem lesz de az újdonsága és egyedisége (sok real autó motor stb) azért eléggé jó tud lenni.Szóval úgy gondolom lenne itt jó pár ember akit ez érdekelne, nem tart szinte semmibe feljönni és kipróbálni (Frici, Raczgeri, Neo már próbálkoztak is csak eltűntek)
Azért ha 4-5-6-an össze tudnánk jönni itt a WLS-en elég komoly bandázásokat lehetne letolni!
Ami a lényeg az egészben, hogy ha erre tényleg lenne igény a többi régi PHHU- tag felől akkor intéznénk egy Frakciót ami belőlünk állnak és aki feljön játszani azt én bevenném ebbe az Illegális frakcióba.
Az illegálban lehet methet főzni, pénzt mosni, bankot- boltot rabolni stb, arról nem beszélve hogy ha egy erős csapatot összehozunk viszonylag sok emberrel, a szerveren simán lehetnénk egy elég erős frakció akiket mindenki ismer és FÉL tőlünk.Nagyon nagy feelingje lenne szerintem ha egy PHHU Frakciót csinálnánk. Mert ugye az illegál frakciókba sokszor vesznek fel embereket "ismeretleneket" stb és az úgy már nem olyan.
Itt van összetartás, ismerjük egymást stb.Kérem akit érdekel itt DE inkább Privátban írjon rám, és akkor tovább megyünk ha meg van a kellő érdeklődés az ötlet felé.
Discordon pedig várunk mindenkit és elmagyarázzuk az alapokat stbKöszi
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Hogyan lehet a DoF-et kikapcsolni? (Mélységélesség, auto homályosítás) Nagyon zavaró. Köszi
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Trebron09
őstag
Sziasztok!
Ha lehet csatlakoznék a Ph-s crew-ba. (trebron06) Megoldható?
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
veterán
Ezeket hogy kell indítani?:
-Premium Repo missions
-Alien survival
-Time trialshttps://tinyurl.com/rasoapro
-
szTotyy
őstag
válasz pokers #78969 üzenetére
Nem kell hiper-szuper miki, elég egy telefonos füles amin tudod szidni Szabit, ha meghalsz mellette utasként. Az off-road túrák meg élvezetesebbek, mert nagyobb a tét, ha nem sikerül egy manőver és könnyen meghalsz. Motorral szoktunk a hegyekben túrázni, mindig történik valami érdekes dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Fantomas80
tag
Elolvastam a szabályokat.Nincs IGN es barátom és a felhasználo nevem Dragon1978hospit
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
Kiskokó
veterán
-
Livingzsomle
újonc
Elolvastam a szabályokat.Nincs IGN es barátom és a felhasználo nevem livingzsomle
-
Plata
félisten
válasz pokers #78957 üzenetére
Igen,a vírusirtó nekem valami kis szutyok file-t a játék könyvtárából karanténbe tett.Akkor csinálta ezt a baromságot,mindig megszakadt a frissítés.Újra is raktam de hiába,kínomban mindent megnéztem még a vírusirtót is,akkor láttam hogy egy file karanténban van.Kivettem és jó lett hogy rohadt volna meg.
-
pokers
senior tag
Srácok, már napok óta ezt írja ki ez a x@r.
Akár hányszor Retry, mindig ugyanaz. Download Failed. Error downloading GTA5, press retry.
Olyan, mintha végtelen ciklusba futott volna a frissítés.Találkozott már valaki ilyennel?
A verify integrity megvolt, az után kezdte el letölteni ezt a 2.6gigát. Előtte valami 70megás frissítéssel játszotta ugyanezt. -
homerhamm
addikt
Az Arénaba is lehet rakétavetőt tenni az Opressorra ha megveszem a lőszeres pasit?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
szimszonos
őstag
Meg tudná mondani valaki hogy hol érdemesebb a fegyverekbe a lőszert megvenni?Fegyverboltban vagy simán gyorsmenüben/inventory/ammo vagy esetleg az ammo pack?Lőszereket lehet akciósan venni egy bizonyos szint után?
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Fantomas80 #78950 üzenetére
Gondolom MC-ben akarod eladni,felveszel pár tagot a motoros klubodba segítőnek és kész.Utána már csak be kell invelni a bunkerbe.
Mc-ben nem emlékszem hány segítő lehet talán hat vagy hét,franc se tudja.
CEO-ban max három.
De MC-ben több pénzt kap a segítő.
Segítőket az M bötű lenyomása után előugró menüben tudsz felvenni a motoros club vagy CEO résznél.[ Szerkesztve ]
-
Fantomas80
tag
Sziasztok
Amikor a Bunkerbe nagyobb készletet kellene el szállítanom. Írja is hogy több fuvar lesz. Olyankor hogyan lehet az ismerős segítségét kérnem? Hogyan kell engedélyeznem hogy tudjon segíteni?
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
NYPD
aktív tag
válasz szimszonos #78948 üzenetére
Fullra tuningolt Bati 801, egykeréken végig (ahol az út engedi). Teljesen felrántai sose foja, szóval nem fogsz hátraesni vele. Indulásnál kell kicsit figyelni, mert ott van amikor nagyon felkapja, de ha egy pillanatra - jó időben - elengeded aztán nyomot tovább, a világból is kimegy egykeréken, és mindent otthagy.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
Segítséget szeretnék kérni.Van egy pár motorom amit tuningoltam amennyire lehetett mert 80szint vagyok,van olyan tuning ami csak 90-100 szintnél elérhető.3 motorom van ami tuningolt valamennyire.A Nagasaki Shotaro,Vortex és a Pegassi Bati 801.Melyikkel lehetséges a mostani Time Trialt mrgcsinálni?Megnéztem videót hogy hol kellene rövidíteni stb,nem is esek el,húzom neki de kb 10másodperccel később érek be.Lehetséges hogy csak teljesen 100%-ra tuningolt motorral lehet csak megcsinálni,vagy turbo is kellene rá esetleg?Melyik.motor a leggyorsabb a játékban?
-
bluuzia
senior tag
válasz rasotamas #78943 üzenetére
Már említettem, hogy nem nagyon szabad publicban AFK-zni, mert bármit megtehet veled egy modder.
Pl. kivesz a tv elől, aztán elkezd rád pénzt szórni, ami miatt bant is kaphatsz.Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
veterán
Árkád TV AFK, kialttabolok, keresgettem valamit neten, max 20 perc, visszatérek, hát állok a fűben az utoljára használt járgányom tőlem 50 méterre. Hogy a francba lehetséges ez?
https://tinyurl.com/rasoapro
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz IntelKiller7 #78936 üzenetére
2-Step Verification aktiválásáért is jár 500K
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
ProgenXL
őstag
válasz IntelKiller7 #78936 üzenetére
Ami belépéstől számítva 7 napon belül megy a számlára. Jöhet Holnap felnézek mi a helyzet online.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
IntelKiller7
veterán
Ingyenpénz.
Play GTA Online in April and get GTA$500,000 All month long, we're awarding a one-time GTA$500K gift to anyone who plays GTA Online. This GTA$ will be automatically sent to your Maze Bank account (may take up to seven days to appear).[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Logitech
aktív tag
válasz dugynok #78924 üzenetére
[link] ati beállításaiban be van állítva rendesen? Nekem a régi laptopon Windows 10 alatt nem ment rendesen az átváltás, illetve manuálisan nem tudtam kapcsolgatni, aztán nem a laptop gyártójának driverei közül, hanem a videókártya gyártójától szedtem le újabb drivert a prociba integrált és a dedikált videókártyához is, és visszajött a funkció. Esetleg bios-ban ha lehet fixre rakni, az egy kicsit körülményesebb, szintén régi gépemnél volt rá lehetőség, mostaninál már nincs.
-
hegyipapa
senior tag
4/2/2020 Weekly GTA Online Bonuses
New Content:
Podium Car - Tempesta
The Declasse Vamos is now available on southernsanandreassuperautos.comBonus GTA$ and RP Activities:
Arena Wars, 3X
Premium Repo missions, 2X
Time Trials, 3XDiscounted Content:
RC Tank, $1,365,000
Stromberg, $958,000/$1,274,140
X80 Proto, $1,350,000
Arena Wars Workshop, 50% Discount
RC Bandito, $954,000Time Trial:
Sawmill, Par Time of 02:15.00RC Bandito Time Trial:
La Fuente Blanca, Par Time of 01:27.00Targeted Sales:
SasquatchTwitch Prime Bonuses:
ZR380, $534,660/$402,000
Cerberus $967,575/$727,500 -
homerhamm
addikt
válasz SkyLine3000 #78930 üzenetére
Lester mindíg szolgálatodra áll :)
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Plata
félisten
válasz rasotamas #78926 üzenetére
GTA Onlne-ban is vacak a hó,nem szeretem mert vacak kocsival menekülni.Na meg eladni ilyenkor gáz kukás autóval vagy postás kocsival.
De RDR Online-ban még vacakabb,az előbb voltam fent,ott is esik a hó,-4 fok van Blackwater-ban és a karim fázik.Nem voltam fent sokáig,csak le toltam egy napi küldit,mert megint bugos online plusz a játék folyton rinyált hogy karim fázik és megfog betegedni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz SkyLine3000 #78925 üzenetére
Van egy fílingje karácsonykor, de örökbe nem kéne.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
SkyLine3000
addikt
Nálam is esik a hó. Ma is elkezdett töltögetni, mint tegnap. Gondolom, most tette bele ezt a fícsört. Mondjuk én nem szeretem a havat. Főleg, ha kocsival kell menekülni... Remélem, holnapra megszűnik.
-
dugynok
senior tag
Sziasztok
Gyors kérdés (szenvedek egy laptop 2 videókàrtyàs rendszerével...). A grafikai beàllìtàsoknàl az első pont a memóriàra vonatkozik? Úgy jelzi pirossal, hogy 978/512. Francnak sem tudom beàllìtani, hogy a nagyobb memóriàs videókàrtyàt (r7 2gb) hasznàlja az integràlt (r5 512mb) helyett...
-
-
bluuzia
senior tag
Mindegy, már jön le. 25 percet írt, hátra van még a fele.
Azért kérdeztem a #78905-ben, hogy ez április elsejei tréfa?
Akkor lehet, hogy ez az unofficial modifications is része a viccüknek?
Nem emléxem, hogy ilyen "poén" bármikor lett volna.
Bek@phatják, hogy szórakoznak.[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
bluuzia
senior tag
-
bluuzia
senior tag
Ennél az accomnál is esik a hó!
Mi a pöcs van?
Szerintem újrarakom.Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
bluuzia
senior tag
válasz Kiskokó #78907 üzenetére
A másik accommal mentem onlineba. Több mit 2 hónapja nem használtam.
Erre invite onlyban esik a hó.Kijelentkeztem és az eredetivel vissza, erre megint kiírja ezt a szöveget.
Most megint ráküldtem az ellenőrzést, megint vcredist engedélyt kért. Remélem többet nem jön elő ez a ... ez.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz bluuzia #78905 üzenetére
Ezt nekem is kiírta mikor felmentem este a többiekhez és elmentünk TDM-ezni a múltkor.
(még discordon ki is nevettek, hogy tudták, hogy csaló vagyok )Gyorsan kilőttem, restartoltam a gépet utána már nem írta ki..
[ Szerkesztve ]
-
bluuzia
senior tag
válasz bluuzia #78905 üzenetére
Csináltam egy restartot, majd ányomtam a Verify game file integrity-re. Leellenőrzött mindent + letöltött 2,62 GB frissítést. + MS Redist is frissítve lett.
Nem tudom milyen illegális fájlokat láthatott a Launcher.
Érdekes.[ Szerkesztve ]
-
Gyuszi83
tag
Sziszatok! Le szedtem 3 modot a játékhoz, de EZ bármivel próbálkozok nem jön be a játékba a menüje.
A többivel nincs gond.
Tudtok esetleg megoldást rá ?[ Szerkesztve ]
-
Balcsix
senior tag
válasz Courage_7 #78897 üzenetére
Márpedig ha "standard" állapotban áll a kerék, és úgy csinálod a 4 másodperces dolgot, akkor működik. Nem is értem, hogy eddig hogy nem fixelték. Az ilyenekre egyből ugrik a RSG.
A lényeg h olyan sessionba pörgess, ahol előtted még nem pörgettek (pl.: invite only-ban)...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest