Hirdetés
-
GAMEPOD
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Hmmm érdekes ez az Online nem látok benne épkézláb koncepciót...
Felmásztam hetes szintig, ami lótúsz de így is nyögve nyelve. Lenyomtam a tutorialt mivel emlékszem milyen erőszakos. Bolt rabláson és autó leadáson kívül nem volt semmi szinte idáig, szó szerint érteni természetesen!
Most hirtelen minden világit a mappon, Lamar meg dobja be a küldiket, amit csak 4-en lehet elkezdeni... naná, hogy az elsőt se tudtam megcsinálni a Ballas és társa banda hergelést és nyirbálását mert a drága csapatársnak sikerült meghalnia.
PayDay szerű akciót mint amivel tolták anno YT reklámban valamelyik kiegjét még messziről se láttam.. sőt a legtöbb bolt is ki van fosztva ha nem single sessionbe megyek... Van valami rém rom ház 2 garázzsal meg ~450k még nem hiszem, hogy értem a koncepciót innen hova merre...
Bármi ötlet?
szrk.: nem lenne gondom ezzel a mássz fel az alvilági ranglétrán kis pajtás felállással ha rendesen meglenne csinálna több végig járható úttal amit legalább leír a játék pár helyen, nézd itt keresd hülye...
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest