Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
Lassan jön a pc-s megjelenés évfordulója, hátha arra tartogatnak valami nagy update-t. Esetleg új heist vagy valami jó volna
-
Omis
senior tag
szerintem nem terveznek semmit húsvétra ha mégis akkor új autók megint,mint mindig!
-
Plata
félisten
válasz CactuS #34596 üzenetére
Biztos,gondolom jön valami új játékmód,a ruhát poénból írtam.
Bár lehet a húsvét nem olyan fontos ünnep.
Mondjuk az idióta valentin napot is meg ünnepelték.Be is vásároltam vagy egy milláért karimnak ruhákat.
Bakker most meg nincs pénze mert elcsesztem a pénzét kocsikra meg házra meg helire.
Hogy nem gondoltam az ünnepekre.Kár hogy Cargobob-ot nem lehet venni,múltkor valaki mondta hogy lehet online-ban is találni tengeralattjárót,lehet ma este meg keresem.Kipróbálnám mi történik ha valaki marha magasra felvinne engem úgy hogy ülök tengeralattjáróban,feltéve hogy a cargobob fel tudja vinni magasra.Fel vitetném magam magasra és ledobna a tengerbe,vajon felrobbannék vagy nem történne semmi,és mi van ha a szárazföldre ejt.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Ha kicsit is fogékony vagy az online játékokra, multiplayer játékokra, szereted az autókat, a "sandbox" játékokat és esetleg még van némi gyűjtögető mániád, akkor nem fogod megbánni. Én is kételkedtem, de karácsony óta tolom és nem bántam meg, minden f*szsága ellenére sem.
Plata: Aha, azért remélem ennél egy kicsivel több lesz.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #34585 üzenetére
Ilyen mindig van, nálam is fagyott egy időben elég gyakran, aztán soha, most W10 alatt néha rájön, néha nem. Az elmúlt pár napban annyira nem találtam magam online, csak idióta hacker lobbykba dobott be, Heistekkel se volt szerencsém, de majd lesz ez jobb is. Mondjuk nem lehet mindig olyan este, hogy egymás után 5-6 PS fináléba jussak be.
Hardverhez: 8 Gb ram elég, de ha van több és olyan az adott hardver, akkor megtölti azt is (illetve itt a fórumon azt hiszem olyan 12 Gb-ig ment el a játék) -> kevesebbet swappel majd. De az ilyen mikrolaggot inkább valami háttérszoftver csinálhat, pl: korábban írták, hogy az nvdia experience laggoltatja a GTAt.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ProgenXL
őstag
8Gm rammal nagyon jól fut a játék. Elégnek kéne lenni. Ha csak nem fut más nagyobb program a háttérben.
Gunner for life
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Daw93
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy amatőr kérdésem, mégpedig az, hogy ha megveszem Steamen a GTA 5-öt, akkor ahhoz alapból jár az összes dlc, vagy azt külön kell venni? mert ami külön lenne, azt nem találtam meg Steamen.
GTA Online: Daweee93
-
ProgenXL
őstag
Beléptem pacific finalt heists-be külföldikhez. 20%-ot kaptam volna. Egyik gyerek bent maradt a pénzel a bankba míg elmentünk a kurumáért. Halás nélkül elsőre sikerült mindent. Kurumával megyünk a célhoz, erre a csónak előtt az egyik játékos kilépett. Csak én vagyok elátkozva ennyire?
Gunner for life
-
Laraxior
titán
-
drachoHUN
senior tag
válasz Kristof_94 #34577 üzenetére
RPGs vs Stunters
RPGs vs Racers
RPGs vs ZentornosIlyesmik, illetve van ugyanez Sniperekkel meg még egy csomó féle...
LTS játékmódban keresd ezeket!
[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
válasz Kristof_94 #34574 üzenetére
http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/pc/jobs
Itt kereshetsz, hozzá kell adni a játékhoz. Játékon belül a könyvjelzők között találod.Illetve ha érdekelnek az ilyen versenyek vegyél fel mert én szoktam ilyesmiket hostolni...
RSC nick: dracho_HUN[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
Kristof_94
nagyúr
Az online részen belül vannak ilyen Fun vagy stunt pályák? Neten sok videót láttam róla!
-
Girosz
csendes tag
Sziasztok srácok!
Olyan gondom van mostanában, ha max. sebességgel közlekedek motorral/autóval, megakad a kép. Hang viszont van ennek ellenére. Néha visszajön normálisan, néha gta.exe hibával leáll a játék. Utánanéztem, többen memóriatúlcsordulásra panaszkodtak. Nekem egyszer közelített a 8 gigás kihasználtsághoz.
7870-es Radeon-om van, 8 gb memóriával, normál beállításokkal. Driver-ből a 15.7.1 van fent. Soha nem volt eddig gond vele. Van valami ötletetek?Köszi!
-
Plata
félisten
válasz Laraxior #34570 üzenetére
Heist alatt be enged,ha nem toljátok el,nem szabad motorra ülni,egyből fel kell őket robbantani,ha fel ülsz rá lehet nem enged be.
(#34569) Mike
Hát szerintem meg így mókás,motorokkal szar lenne,mert utálok motorozni.Meg görcsölni kéne a meneküléssel.De így tök nyugis és könnyű.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Akkor most mar hiaba veszem meg azt a hazat a Pacifices melonal a motorok mogott, nem fog beengedni job alatt?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Mike
veterán
najó, csak ebben meg akkor nemtom mi a játék. ez már inkább feladat, munka
(#34564) ProgenXL
aztán megpattanik a pénzzel örökre(#34562) CactuS
heheh, aranyosak vagytok, ekme meg az van, amit a upc iderakott
tegnap egyébkét a upc-nél is volt egy kis kimaradás[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz ProgenXL #34564 üzenetére
Azt úgy szoktuk csinálni.
Hacker szedi az összes lóvét,és nem mozdul vele ki a bankból.Többiek elmennek a motorokhoz ő meg ott marad.innen két féle trükk lehet,egyik hogy motorokat felrobbantjuk beülünk kurumába és vissza a bankhoz hackerért,aki beül és tipli vele a hajókhoz.De ahhoz is két választás van.
Másik az hogy hacker marad bankban a többiek elfutnak a motorokhoz felrobbantják őket és ha kiírja játék hogy menjünk a kanyonba az egyikünk megöli magát,így mindenki egyből full pénzel a motorokhoz kerül.
Motorokat felrobbantjuk és irány kurumával a hajó.
Amihez mint korábban említettem két útvonal van,van a hagyományos amikor követjük a játék által előírt útvonalat,hegyen völgyön keresztül leugorva a hegyről és be a csónakba.
A másik alternatív hogy nem foglalkozunk azzal amit a játék mond és irány az autópálya és zsarukat magasról letojva 5 csillagos körözéssel beugrunk a csónakba.Jah aki viszi a pénzt a kocsiban végig nyomja az X-et,amitől előredől és nem nagyon találják el.
A bankrablást meg úgy csináljuk hogy az egyik crowd control kint marad túszokkal és kezében tart egy RPG-t,így a túszok kussban maradnak végig.A másik meg leszedi a beérkező őröket.
Lehet hogy így túl kényelmes és egyszerű,de a könnyű gyors pénz még mindig jobb.És ha nem én vezetem a kurumát akkor még dolgoznom sem kell,csak hátra dőlök és kész.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz terepkigyo #34566 üzenetére
Ez az ugráló kép valami borzalmas.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
terepkigyo
csendes tag
Tegnap találtam meg a mák-videómat a közel múltból, fel is töltöttem jutyubra:
"A hangerő, életforma!"
-
Bjørgersson
félisten
Steamen most 40 €.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ProgenXL
őstag
Ilyet se láttam még hogy a bankrablásnál az összes pénzt egy játékos szedi össze a táskába. De végül is nem hülyeség. A másik 3 játékos szedi le a rendőröket és csak egynek kell nagyon vigyázni hogy ne veszítsen sok lóvét.
Bár az egyik játékos annyira okos volt csak írta a magáét ezt így azt úgy csináljuk.. aztán őt lőtték le és lett vége az egésznek.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
válasz CactuS #34562 üzenetére
szeretem a ph leírásait Amikor a pc-m alkatrészeit válogattam össze akkor sokat olvasgattam. pl az R9 270x kártyám is az itteni tesztek, vélemények alapján választottam.
tehát biztos hogy tele van hozzáértővel az oldal. ha legközelebb ilyesmire kerül sor jobban körülnézek. köszi a tanácsot[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #34561 üzenetére
Nem leb*szás akart lenni, csak segíteni akartam. A Tenda népszerű, mert relatív olcsó árcédulája van, így szokták ajánlani. (És ugye, ha mondjuk nem a fővárosban laksz, akkor vidéken közel sincs akkor választék, így még szűkebb a kör.) Egyébként ha nincsenek feszegetve a határai és épp egy jó szériát fogtál ki belőle, akkor évekig teheti a dolgát, már ha a firmware-től nem hullik ki a hajad. Számtech boltosokat nem akarom bántani, de IT témában szerintem jobb, ha a Ph!-n nézel körbe, itt azért elég tekintélyes tudás és ami fontosabb: gyakorlati tapasztalat jött össze, javarészt pedig nem profitorientált a segítség.
-
ProgenXL
őstag
válasz CactuS #34560 üzenetére
Informatikus boltba lett véve. Ott az eladó ezt ajánlotta. Sajnos nem voltunk abban a helyzetben hogy válogassunk. Csak egy olcsó mégis jót gyorsan. Eddig nem volt vele baj. A lényeg hogy most is központi hiba volt.
Tegnap nem is mentem fel aztán gta. Csak letesztelni hogy megy-e.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #34559 üzenetére
Hát, ez nekem inkább csöbörből vödörbe esetnek tűnik. A Dlink és Tenda sem ajánlott kategória, sajnos nem ok nélkül. A Linksys is inkább régen volt nagy, amikor a Cisco-é volt, azóta inkább csak drága. Itt a PH!n van milyen routert vegyek topik, ott nem nagyon lőnek mellé. 10k alatt is már van bőven választék.
De a tegnapi az T-home volt, gyakorlatilag minden Thome-os cimborám esett-kelt a mumble-n, játékokból is pár perc után kiestek, ha egyáltalán be tudtak joinolni.
On: Tegnap úgy látszik valami bónusz nap volt, esetleg cheaterek világnapja, mert nem találtam olyan lobbyt, ahol ne lett volna csaló. Tömeges autórobbantások, autóroncsok mindenhol, sőt az eclipse towernél előkerült a propelleres karácsonyfa is...
[ Szerkesztve ]
-
-
ProgenXL
őstag
válasz drachoHUN #34545 üzenetére
akkor nem csak nálam volt ilyen? délután fifa16 közbe hirtelen behaltak a netes dolgaim.
Fifa16-ba nem engedett fel UT, Origint újra kellett telepítenem, facebook nem jött be, GTA V szerver hibát írt nem indult el, Blade & Soul sem indult. Én a router-e gyanakodtam azt kiis reseteltem de csak részben oldotta meg a gondokat. Telefonon sem jött be a face meg a steam se.
Most úgy néz ki észhez tért.
thome netünk van.[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
McSico
senior tag
válasz Wiz Khalifa #34550 üzenetére
Az a minimum.
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
CactuS
Arcképgyáros
Annyi, hogy scripttel a te pénzedből vesznek el a hackerek a saját autójuk felrobbantásával. Színtiszta parasztság, semmi több.
Sid: Profi parkolás. De engem egy kicsit idegesít, hogy a linken még egy linket látok a képre. Ezt biztos, hogy így külön topikba kell tenni?
-
Omis
senior tag
válasz Wiz Khalifa #34550 üzenetére
rendesen benyomta a busznak a seggébe
-
Wiz Khalifa
veterán
Smoke some weed nigga!
-
Omis
senior tag
Mi az a biztosítási csalás?
-
drachoHUN
senior tag
No úgy tűnik a "biztosítási csalás" miatt a Rockstar úgy döntött, hogy jelenleg PC-én nem kell fizetni a Personal Vehicle-ök felrobbantásáért. Ez ugye nem azt jelenti, hogy a hibát javították.
[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
CactuS
Arcképgyáros
Nem javították szerintem, hanem egy modder írta, hogy akitől loptak, annak ad pénzt vissza, mert szerinte a modderség nem erről kéne, hogy szóljon. Bár lehet ezt legalább megcsinálták.
-
Csabahun
senior tag
Sziasztok!
Megy nektek most az online rész?
Nekem nem jelentkezik be. -
Mike
veterán
válasz RoMix85 #34529 üzenetére
nem olyan nagy előny, ha ugyanolyan lassan áll célra.
a gépágyú, az impresszív, de ahhoz meg kellene tanulnom vele egyhelyben lebegve pontosan lőni.
egyébként pedig ugyanúgy leszedik ha közel mész mint a Buzzardot(#34534) cyberkind
Mire tartalékolsz 26 milkát? a pénz költve jó.[ Szerkesztve ]
-
-
Mike
veterán
Savage vs Buzzard
A személyes véleményem az, hogy a Buzz jobb. Kisebb, jobban elfér, fordulékonyabb, gyorsabb. És az sem igaz, hogy a savage többet bírna. Ugyanúgy megfekszik egy idő múlva, de jobban fennakad fában, oszlopon, mert egy nagy bumszli. Ok, jobb a gépágyúja, de avval elég sokat kell gyakorolni, hogy pontosan tudj vele lőni. Követős rakétája mindkettőnek van. Úgyhogy személy szerint az 1.3 millió kidobott pénz volt a savage-re (akciósan vettem) Azt nem tudom milyen, ha van melletted co-pilot, és ő lövöldözik a savaga-vel, lehet, hogy úgy használhatóbb
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #34524 üzenetére
Annak én is örülnék, ha Benny's Workshopból kicsit olyan 'FF' világú autók jönnének ki. Jó kezdet volt a Sultan RS, azt hittem ezzel folytatják. Per pillanat azért várós a következő 3 autó is, mert nekem a Tornado és a Sabre GT is bejön.
cyberkind: hát majd 1000 óra után nyilatkozom újra, most ~400+ órával még mindig elvagyok az Online résszel, de valóban jó lenne valami új, ami nem abból áll, hogy +2 millió 1 skinért. Ha nagyon unatkozom, akkor végigviszem majd a storyt. Talán az új contact mission és főleg a VIP jobok ilyenek lehetnek, ha végre nem a pénz hackerrekkel foglalkoznának, hanem azokkal a modderekkel, akik az örökélet/teleportálás/robbantás kombinációval cseszik szét a public lobbykat - mert ez ugyan nekik nem okoz anyagi veszteséget, de a játékosbázist károsítja, nem is kicsit. A Ph!s társaság kb. 90%-a azért van rossz véleménnyel a modderekről, mert egyből ezekkel a töketlenekkel azonosítja őket. És kb. ezért sem járnak publicba, amikor az adná a játék sava-borsát.
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
válasz CactuS #34522 üzenetére
adversary mod szinte mindig jön az egész jó dolog. Contact missio már nagyon kéne új, csak ne ilyen Lamar féle.
A lowrider autók akkor lennének jók ha nem ezeket az amerikai autókat erőltetnék (Bár annak már nemsok köze lenne a Lowriderhez) Hanem pl F620, Felon Gt, Oracle 2, Sentinel és hasonlók. A Sultan már egész jó irány volt
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
CactuS
Arcképgyáros
Leaks/Datamine: [link]
Röviden:
- úgy néz ki, hogy jön néhány új VIP challange, konkrétumok nélkül
- találtak egy új telefonszámot, így lehet, hogy lesz egy teljesen új contact is a missionökhöz
- újabb adversary módok, inch by inch és in and out (mint valami 18+ tartalom)
- valószínűleg az új lowriderek áprilisban jönnek, heti frissítésben: 1. hét Tornado, 2. hét minivan, 3. hét Sabre turbo.Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Laraxior #34518 üzenetére
A Polie Riot? Elől ketten, hátul négyen, oldalt pedig ketten férnek el, szóval van hely bőven.
Publicban szerintem felesleges hibalehetőség, ha motorral négyen négyfelé mentek. Vagy csak nekem vannak rossz tapasztalataim a random heistekkel. A legrosszabb élményem az nem PS heist, hanem még mindig a Humane Labs Hydra küldetés, egy angolul nem tudó orosszal, akinek hála minden próbálkozásnál kb. 5-8 percet töltött a játék.
-
Laraxior
titán
válasz CactuS #34507 üzenetére
Most már találtam fasza utvonalat, nem kell sokat kinlodni, volt hogy haromszor is eldobtam a motort, es siman volt időm visszaulni. Csak ugye baszhatom, mert harman vannak rajtam kivul.
Volt hogy egy swatos pancelozott autot is elkotottem lecserelve a motort kar hogy csak 2 személyes*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
CactuS
Arcképgyáros
Egyszer én is bementem egy GTA heli versenyre (kellett a napihoz). Kb. 30 másodperc után agyf*szt kaptam, de komolyan. Végül behoztam 2. helyre, miután sikerült a többiektől kicsit meglépni és respawn után nem lőttek le kb. 3 másodperccel. Katasztrófa az a mód. Autóknál is, de helinél a hőkövető rakéta miatt meg főleg.
ProgenXL: Igen, buzzard törékeny, érdemes a hőkövetővel távolról csipegetni, vagy gyorsan zuhanás lesz a vége. Savage ilyen téren sokkal jobb, viszont lomhább is, de ugye valamit valamiért.
-
ProgenXL
őstag
nekem buzzard van de kicsit megbántam. az ellenség simán sebez lentről gépfegyverrel. távol kell maradni vagy kiszednek belőle mert a heli alján átlőnek. meg hamar elkezd füstölni. egyébként jó csak ez hogy ha nem vigyázol kilőnek belőle. szóval savage
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Plata
félisten
Valami örült versenyen próbáltam savage-t.
Lehetett rajta lőni is,jó hecc volt,totál lövöldözésbe ment át a verseny,végül asszem nem nyert senki. -
CactuS
Arcképgyáros
Ami nagyon formás az a Swift, szerintem arra gondolsz. Savage lomhább, mint a Buzzard, de amúgy nem rossz. Egy fokkal könnyebb, mint a minigunos Annihilator.
Tankot egyébként még sose gondoltam, hogy használnék, valahogy mindig volt más alternatíva.Autóhoz/Helihez képest lassabb, főleg, ha a térkép másik oldalára spawnoltatja le a játék.
-
CactuS
Arcképgyáros
Ezért mondom, hogy nem lenne ez sok, csak sz*rnak rá. Ilyen alapokkal évekig lehetne húzni a népet fizetős tartalmakkal, ha helyreraknák az olnine részt. No nem mintha arra vágynék, hogy havonta fizessem a 10 eurós DLCket.
Milyen job amúgy? Én nem láttam újakat, bár péntek óta nem sokat játszottam. Jobokra én is a sima autókkal vagy motorral megyek, legalább járatva vannak egy kicsit a public freeroam mellett. Randomok közül szinte 99%, hogy van 1 aki Kurumát hoz, így ha nagyon kell, akkor át lehet ülni bele.
Plata: Ha már van Buzzard vagy Valkyre, akkor +1 nem tudom mennyire lesz hasznos. Ha még nincsen helid, akkor szerintem inkább egy helikopter, mint egy tank. A tank egyébként hiába páncélozott és gyors, ha folyamatosan sérül, előbb utóbb felrobban.
-
Plata
félisten
Szerintetek Rhino vagy a Savage hasznosabb munkáknál?Nem tudom melyiket vegyem,vagy mindkettőt.
Vagy az egyiket plusz egy sima helit. -
Mike
veterán
válasz CactuS #34501 üzenetére
ja akarni sok mindent kéne, pl. miért nem lehet az épületet tetejére, mellé helipadot venni ha akarsz, miért jó az, hogy a sivatagban mire odaérek a letett helihez az felrobban, és akkor nem mellém teszi a következőt, hanem még északabbira, ha már megvettem a helikoptert 1.7 millióért, szeretném is használni
(#34507) CactuS
Ja, most már missionokra sem feltétlenül azzal megyünk Ad-m-mal, hanem robogóval
és mivel hard, simán meg is halunk nem egyszerMás
Észrevettétek, hogy lett pár új job?[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Puma K #34504 üzenetére
Az jó lenne. Pacific Standard - BMX Banditák edisön. Azért lehet kicsit hosszú lenne mire teljesíti mindenki a távot. Főleg úgy, hogy publicban még a bikes setup is problémát jelent az emberek többségének.
Laraxior: Ha az elején csak Kurumával csináljátok az nem baj. Amíg meglesz a kellő rutin, addig jön a pénz szépen. Mellesleg tényleg sokkal egyszerűbb így, publicban is ritka, mint a fehér holló, hogy motorozni akarnak a végén. Csak az is igaz, hogy egy idő után unalmas, ha mindig mindenhova Kurumával mész.
-
ProgenXL
őstag
válasz Laraxior #34492 üzenetére
nem nagyon tudok fent lenni azokban az időpontokban amikor elegen lennénk a heistre. Délutánonként felmegyek annyi időre hogy némi pénzt összeszedjek missiokkal. majd a jövőhéten inkább jobb lesz
kellene a lóvé mert csak 1millám maradt
noha
missiokkal napi 50-100k bejön ha van annyi idő.[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
rossz topik******* fifa 16ba akartam írni nem figyeltem bocsánat
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Ha ST Sanchez ára lejjebb ment szerintetek megéri Agero helyett középre?
Gunner for life
-
CactuS
Arcképgyáros
Nem, a frontend részen ez a két sor kéne, de mivel eleve tudod spawnoltatni a helikoptert bárhova, plus a yachton amúgy is spawnol, így nem hiszem, hogy túl bonyolult lenne úgy megírni, hogy beolvassa azt az egy nyamvadt paramétert. Szóval a kód nagy része készen van, csak akarni kéne, de egyszerűen ennyi energiát nem akarnak belefektetni. Egyszerűbb 3 új skint rajzoltatni egy grafikussal egy meglévő modellre és máris kész az 1 havi update.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest