Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViiiiktorOC
senior tag
Roman h fekszik!
-
ViiiiktorOC
senior tag
Sírok gyerekek!
Hatalmas! -
ViiiiktorOC
senior tag
Kis unalom volt!
Videó előtt volt teszt, persze akkor is rakétával lőttem meg koktélt is kapott de beindult!!!
Tényleges videofelvételnél meg persze hogy nem.....
De van benne jó rész.
link -
ViiiiktorOC
senior tag
Próbáltam TUG-ot legyőzni de nem tudtam.
Videózás előtt persze elindult a hajó, msot meg nem. De nem robbant fel. -
ViiiiktorOC
senior tag
Üdv.
Végig vittem a főszálat. Most már csak a kiegészítések vannak hátra.
Románnak kell taxizni. De már nincs ilyen lehetőség. Ezt találtam: "Az Easy Fare c. küldetés után érhető el ez a tevékenység, viszont a Roman´s Sorrow c. küldetés után, vagyis miután Roman taxivállalata megsemmisül már nem teljesítheted ezeket a feladatokat."Akkor így ha ezt nem csináltam meg nem is lehet meg a 100%?
Új hozzászólás Aktív témák
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest