Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonky
aktív tag
Csak nem megy. Hely megvan de ezt írja:
Katt mi lehet a baj? -
Sonky
aktív tag
Sziasztok!
38. Küldetés - FINAL INTERVIEW
Ehhez a küldetéshez először is menjünk a Kunzite Streeti rendőrkapitányságra, ahol Francis már vár ránk. Azt a feladatot kapjuk ezúttal, hogy buktassunk le egy híres Liberty City-ben élő csalót, egy bizonyos Tom Goldberg-et, aki másodállásban az egyik legjobb ügyvéd a városban. Csak előre szólok hogy ez a misszió több napos, szóval úgy kezdjünk neki. Ha leforgott a kisfilm Francis-ről és rólunk, akkor a küldetés folyamán először is menjünk el a TW@ internetkávézóba, mely úgy mint minden városrészben, ebben is megtalálható. Ha elértük a kávézót, a jól megszokott gépünket elfoglalva menjünk fel a netre, azon belül is Goldberg, Ligner & Shyster közös weboldalára. Ha ez megvan és bejön, a felső top-menüben kattintsunk a "Carrers" gombra, majd azon belül a Submit Your Resume linkre. Ekkor megjelenik egy életrajz szerűség a képernyőn, melyet a szöveg alatti kis linkre kattintva elküldetünk. Ezzel vége is a mai feladatainknak, de indulás előtt még érdemes a képernyő jobb felső sarkában megtekinteni a közös irodájukat, ahova másnap mennünk kell, szóval jegyezzük le a The Excahge utcát, mely a középső sziget alsó fertályán található. Most még fogadnunk kell pár hívást, de utána már letudtuk a mai napot, legközelebb holnap kell akcióba lépnünk. Nem tudom mit akartok ezalatt az idő alatt csinálni, én kicsit szakítottam időt a haverokra és elmentem vacsorázni Roman-nal. Ha elérkezett a másnap, az iroda nyitásakor egy kis villogó jel fogja jelezni a radaron hogy már mehetünk. Jajj, azt el is felejtettem, hogy mindezek előtt még el kellett mennünk a ruhabolthoz, ahol valami elegáns göncbe kellett bújtatnunk Niko-t. De erről ennyit, térjünk vissza a lényeghez. Ha megérkeztünk az irodaházhoz, a kaputelefonhoz menve beszélhetünk Goldberg recepciósával, aki betessékel minket a pulthoz, más néven beenged minket a házba. Egy rövid üdvözlés után a titkárnő megkér hogy kövessük őt Goldberg saját irodájáig, ahol majd fogad minket. Ha ez kész, egy kisfilm következik, ahol már G. irodájában ülünk. Ez jó pár percig eltart, de aztán hirtelen behívatja a biztonsági őrt, ekkor pedig kezdetét veszi a mi időnk. Nyírjunk ki mindenkit, természetesen Goldberg-gel kezdve. Ha megöltük, akkor az asztalán egy kis fájlt találunk, ezt vegyük fel. Most induljunk el lefele a lépcsősorokon, egészen a lenti ajtóig. A helyzet itt durvul el igazán, ugyanis megérkeznek a zsernyákok is, akik egyáltalán nem kímélnek, és rögtön többcsillagos körözést adnak ki ránk. Én itt nem sz*aroztam velük, kirohantam a házból, végig az utcákon, amíg egy autóig nem értem. Itt már csak annyi a feladat, hogy eltüntessük az összes csillagot. Ez is elég egyszerű, ha kész, mehetünk vissza a küldetés kitalálójához, Francis-hez. Mikor megérkezünk hozzá már meg is kezdődik egy újabb kisfilm, melyben átadjuk neki a Goldberg asztaláról ellopott fájlokat. Ezzel vége a küldetésnek, Francis boldog, mi is azok vagyunk hogy végre befejeztük ezt a ExtraLarge küldetést.
Netről! leírás!Jutalom: Nőtt a barátság Francis-szel + 1.000$ készpénz
Ennél a küldetésnél tartok.
Elsó nap megvan. De amikor második nap délben figyelmeztet a teló hogy menni kéne valahova fingom sincs hová menjek
Valaki tudna segíteni? -
Sonky
aktív tag
Sziasztok!
GTA4-be lehet valahogy km-órát rakni?
Lécci valaki segítsen vagy linkeljen mert 4Órája kersem de sehol semmi -
Sonky
aktív tag
Sziasztok!
Aki a GTA4-ben 75% körül jár megtenné hogy elküldi nekem a mentését? Mert újraraktam a gépet és az okos fejemmel nem mentettem ki
Köszönöm!
-
Sonky
aktív tag
válasz
Mariann294 #23908 üzenetére
Texture Filter Quality neked hogy került oda valami pecs?
Nekem 1.0.4Van fennt. Melyik hozza elő? -
Sonky
aktív tag
válasz
Mariann294 #19229 üzenetére
Jah értem. Rakd rá a radiátorra akor nem fog fagyni
Valakinek valami? Akkor meddig kéne húzni a X3 8750Be-t hogy kihajtsa a 4850-et
-
Sonky
aktív tag
válasz
Mariann294 #19227 üzenetére
Nem fogja vissza a lapod a procidat
-
Sonky
aktív tag
válasz
rup1u5 #19225 üzenetére
Köszi de max 30k van videókarira
. Ram az talán megleszmert azt kapok
. Csak a videókártya a lényeg meg a több fps. HD4850 1Gb Vs. HD4870 512MB melyik lenne a jobb 1280*1024 be
köszi a segítséget
Amúgy a 8750Be meddig kéne húzni a 4850-hez
az a baj, hogy a HD4870-el nagyon proci limit lenne
-
Sonky
aktív tag
Sziasztok!
Ezen hogy menne a GTAIV ? :
Lap: ASUS M3A78-CM
Ram: 2Gb kingmax 800mhz (ha nagyon kéne veszek még 1ilyet)
Proci:AMD Phenom x3 8750Black Editon Húzva 2.7Ghz
Vga: Na ezzel vagyok bajba ugyanolyan HD4850mint ami a aláírásomba van vagy inkább HD4870 512MB?Ez a gép GTA4 re kéne csak vga-t veszek meg ramot ha kell. köszi a segítségeet.
Ja és 1280*1024 be használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest