Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
#81556480 #30163 üzenetére
Az is lehet, hogy Te jobban tudsz angolul egyik-másik fordítónál. Én is hálás vagyok nekik a munkájukért, de ha én egy munkához a nevemet adom, akkor átnézem, hogy ne röhögjön azon fél ország, hogy milyen sz*r munkát végeztem, vagy ha már rajtam röhögnek, akkor leglább belejavítok. Abban pedig nincs semmi rossz szerintem, hogy valamilyen baki felkerül a napiszarra.
choler.: Szerintem annál a résznél vagy, amikor telefonon hívnak az újabb küldetéssel kapcsolatban.
-
hajbel
addikt
válasz
h1n1_900 #29824 üzenetére
"Windows Vista/7:
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\
(így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\"Nem volt valami XLive file a letöltésben? Próbálj másikat szedni.
-
hajbel
addikt
válasz
ittakary #29686 üzenetére
Az egy dolog, hogy valamikor Te 37-ért vettél, de jelenleg hardveraprón a legjobb ajánlat egy szétszedett 43-ért (amire még próbagarancia sincs), a többi pedig 50 körül van. Illetve van egy 47-ért, ami egész jó ajánlat, de alapból lassabb a 480-nál, GTA-ban pedig márcsak a memória miatt is nagyobb különbség lehet a kettő között, mint általában. A fogyasztás dolog szerintem parasztvakítás. Aki ilyen kategóriájú kártyát vesz, azt nem vágja földhöz az a havi 500 ft, amivel többet fizet havonta a fogyasztás miatt. A melegedés pedig akkor baj, ha bedöglenek tőle a kártyák, addig nem.
-
hajbel
addikt
Kb. 30% ph-s teszt szerint kb. ennyi tartalék van még a gtx 460-ban, de persze az 560 ti-t is lehet húzni. Azért itt furcsa, hogy gtx 470 10%-al lassabb az 560 ti-nél. Minimum fps-ben kevesebb a különbség, sőt szerintem nyilvánvaló, hogy min. fps-ben a gtx 460 és az 560 ti között sincs 30%. Láttam még 1-2 gtx 480-t hardveraprón, aminek nem volt odaírva az ára. Szerintem kérdezz rá pü-ben ezekre is a biztonság kedvéért.
-
-
hajbel
addikt
válasz
ittakary #29663 üzenetére
Nem éppen. Ebben a tesztben csak egy húzott gtx 260 van, amit még tovább lehet húzni.
-
hajbel
addikt
Ha tuningolni is akarsz, akkor a gtx 260 nem rossz választás. Sokat fel lehet húzni a gtx 275 szintjére, némelyiket kicsit tovább is. A legjobb megoldás egy másik gtx 460 beszerzése lenne, amit úgyszintén jól lehet tuningolni. Melyik 460-ad volt, az 1 gigás, vagy a 768-as?
-
hajbel
addikt
válasz
goodboy007 #29600 üzenetére
Itt az autók és valóság cím alatt keresgélj, vagy esetleg itt ha megtalálod az általad keresett autót, gúglizd ki a valós nevét. Talán a Sultan az a kocsi, amit keresel (nagyon a Subaru Impreza-ra hajaz, de van benne más autóból is állítólag), vagy a Sultan RS, ami egy tudningolt Impreza-ra hasonlít.
-
hajbel
addikt
válasz
goodboy007 #29594 üzenetére
Egy idő után már nem lehet velük felvenni a kapcsolatot semmiképpen, ha jól emlékszem, 40% körül éri el ezt a pontot egy barátság. Kb. 70% alatt pedig a szolgáltatásaikat veszíted el. A 100%-hoz kell sokukkal ide-oda menni. [link] itt találsz leírást a barátokhoz/barátnőkhöz is.
-
hajbel
addikt
Negyedik jótanács: Kanyarogj sokat, úgy előbb szem elől tévesztenek. A radaron látod, hogy kb. hol vannak és merre tartanak a rendőrök, kerüld el őket. Miután kikerültél a látókörükből, csak nyomni kell a gázt, amíg kiérsz a körből. Miután kiértél, szállj ki az autóból egy pillanatra, majd szállj vissza.
-
hajbel
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #29491 üzenetére
Egy átlagos nap Szerbiában
-
hajbel
addikt
válasz
zsoltinnó #29119 üzenetére
Bakker! Sikerült rájönnöm, hogy miért volt eddig, hogy a híd lejáratánál a sávokat elválasztó betontömb csak akkor jelent meg, mikor nekiütköztem. 2 giga ddr3-as rammal produkálta mindezt a GTA. Megnöveltem a lapozófájlt méretét 4 gigára, és már stabilabban sz*r
Az előbb említett jelenség eltűnt, és megszűntek a mikroakadások, de az átlag fps maradt kicsivel 25 fps alatt, szóval pár fps-el nőtt. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a módszert, aki 4 gigánál kevesebb rammal játszik. Segítség itt: [link] Sok helye írják, hogy lehet külön partíciót csinálni erre a célra, de én úgy vettem észre (lehet, hogy placebo
), hogy a legjobba, ha a rendszerrel megegyező partíción van. Amint sikerül eladnom a ramom, veszek 2x2 gigát rögtön.
-
hajbel
addikt
válasz
illes14 #29058 üzenetére
100% eléréséhez ez kell, gtahungary-n is van egy csomó info. Itt pedig a térkép, ami elengedhetetlen 100%-hoz
-
hajbel
addikt
válasz
zetecR #28937 üzenetére
Pont nemrég írtuk egy hasonló problémával előálló fórumtársnak, hogy ez csak az elején zavaró, (mármint hogy bal kézzel kell vezetni, jobb kézzel pedig az egérrel a kemerát kell mozgatni) 1-2 nap és reflexszerűen fog menni. Rájössz majd később, hogy ez mennyire jó megoldás, mert így majdnem 360 fokban lőheted a köznyezetet az autódból. Sok küldetésnél nagyon megkönnyíti a dolgodat.
-
hajbel
addikt
válasz
SenorGrande #28902 üzenetére
Kanyarodás közben mozgasd az egeret. Mindenkinek nehéz az elején, de később belejössz majd, reflexszerűen fog menni az egész!
-
hajbel
addikt
válasz
Tothgera30 #28744 üzenetére
Jaja. Egyébként orbitális szövegértési és helyesírási hibák vannak benne.
-
hajbel
addikt
válasz
Tothgera30 #28741 üzenetére
Az 1.0.7-es patch kétségkívül javít néhány hibát, valamint tökéletesen fut rajta az általad korábban is használt tökéletlen magyarítás
-
-
hajbel
addikt
-
-
hajbel
addikt
válasz
Murder3 #28637 üzenetére
Új kiegészítő szerintem már nem lesz. Sajnos egyre valószínűbb, hogy nem Miami lesz a helyszín, aminek én személy szerint nagyon nem örülök, mivel a kedvencem volt az a helyszín.
"Napról napra egyre biztosabb, hogy a Rockstar hamarosan bejelenti a következő Grand Theft Autót -- igaz, semmi konkrétum nem hangzott el magától a fejlesztőktől, de a széria stílusához illő poénos doménregisztrációk, a Take-Two színészkeresése, és a humorista Gilbert Gottfried azóta már törölt twitter-üzenete nagyon is arra utal, hogy már javában készül a játék.
A CVG szerint a Grand Theft Auto V a modern Los Angelesben/Los Santosban fog játszódni, a legfrissebb pletyka szerint pedig a Rockstar még ezen a nyáron hivatalosan is bejelenti a játékot. Az időpont persze szokatlan, hiszen egy ilyen komoly bejelentést az E3-on illene megejteni, ugyanakkor ne felejtsük, hogy az L.A. Noire PC-s átiratának létezéséről egy átlagos hétköznapon értesültünk."Forrás: pcguru.hu
-
hajbel
addikt
válasz
Kassadin #28625 üzenetére
Hát pont ez a baj. Elköltesz max. 100 dollárt egy túrán, de inkább 10-et, majd felrobbantasz egy pénzszállítót és keresel vele 2000-et. Ezért lenne jó, ha lehetne házat, vagy gyárat venni, esetleg kocsit tuningolni, mert akkor a végigjátszás után is érdekes lenne a játék.
-
hajbel
addikt
válasz
chatran #28606 üzenetére
100% szempontjából nincs jelentősége, és ha jól tudom, nem is lesz több küldetésed náluk. Viszont az egyikük a későbbi küldetések során segíteni tud, a másik pedig nem. Remélem, hogy ez még nem spoiler kategória... Bár ha nem mentettél, és döntöttél már, akkor úgyis mindegy
-
hajbel
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #28589 üzenetére
... és az esetek túlnyomó többségében user errorról van szó.
-
hajbel
addikt
válasz
gyuszito #28371 üzenetére
Kösz szépen a modot, nagyon tetszik! A textúrák sokkal élethűbbek, valamint a szikra és a füst sokkal intenzívebb, már-már physx-es és egyáltalán nem, vagy csak egy kicsivel akadozik jobban. Az időjárással kapcsolatban egyelőre nem vettem észre semmit. Egyedül az zavar, hogy pl. a Central Parkban olyan a pázsit, mint egy megye 3-as birkalegelő egy eső utáni dagonyát követően. Nem tudja valaki, hogy a fűhöz esetleg van-e valami mod?
-
hajbel
addikt
válasz
nemethati #28271 üzenetére
Tényleg, el is felejtettem.
Viszont ha CF-t akarsz, akkor lehet hogy másik alaplapot kéne nézned, mert az alaplapon a másik PCI-E x16 foglalat csak x4 sávszélességen megy. Hivatalos honlap (elvileg) *The second PCIEX16 only support bandwidth x4
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- PS5 Original Disc Driveval
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest