Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor85
őstag
válasz
Kareszovics #27718 üzenetére
Jó de misi rendőrnő
csak a pisztoly érdekli
-
gabor85
őstag
Alig volt némi életem, Alderney-ben kerestem hamburgerest. Végre találtam egyet, erre úgy ahogy volt, átgázolt rajta egy mentőautó
-
gabor85
őstag
válasz
Faterkam #27426 üzenetére
lehet, de ehhez nem telefon kell kell hanem "E" betű. Ha üres megáll, és a kamera is a "taxin marad"
jó dolog nézni a várost amint ülsz a taxiban és az emberek menekülnek az eső elől27414 rup1u5:
Tegnap ez nekem nem sikerült; egymásután 2x b@szta el egy mentőautó az engem követő bandatagokat (akikből értelemszerűen 1et is elég megütni hogy 3-4 "követőd" legyen.)
-
gabor85
őstag
válasz
artiny #27347 üzenetére
Nem enged félképet kibocsátani a monitorra. Kicsit rontja a teljesítményt, de jóval szebb képet ad.
Vertical Synchronization -
gabor85
őstag
Hogy mitől, nem tudom, de nincs hang ha telefonálok, vagy ha a kocsiban beszélgetek.
Környezeti hangok vannak. Help. -
gabor85
őstag
válasz
rup1u5 #27314 üzenetére
A feromon.hu árusít feromon nevű hormonkivonatot. Legalábbis ilyen címen adják el.
Olyanok veszik, akik hisznek abban hogy kizárólag a biológia dönti el hogy adott férfi/nő kivel fekszik össze
Namost ez egyesek szerint hat, mások szerint placebó hatás...
Szerintem utóbbi, mint kiderült.Nincs veled baj, én bevallottan hülyén fogalmazok, sőt, a részletekben is elveszek.
Dúgozunk rajta e.megint én: szegénykéből több nem jön ki
Dolgozott már napokat 80 fokon is, bírta.
-
gabor85
őstag
De amit én főfedeztem, az segített valakinek? Mert nekem igen
-
gabor85
őstag
A Win7 és a Vista is alapból vagy energiatakarékos, vagy kiegyensúlyozott beállításokkal települ. Simán át kell állítani teljesítménycentrikusra.
Itt meg az említett fps értékek.
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
6022, 203971, 17, 55, 29.524
6586, 182669, 24, 55, 36.054Nyilván rájöttök hogy melyik beállításokkal melyik fps értékek jöttek ki.
A szerkesztett xls fájl sajnos az On-line verzióval készült, nem volt időm jobban szépítgetni.
A teszt egy megadott útvonal mentén történt, automatikus kamerával, tehát nem nyúltam az egérhez.
A játék kétszer lett indítva, nem futás közben lett állítva az energiabeállítás.Jó mazsolázást
-
gabor85
őstag
Előzetes
6022, 203971, 17, 55, 29.524Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
6586, 182669, 24, 55, 36.054Mindjárt készül az a szemléltető grafikon!
-
gabor85
őstag
-
gabor85
őstag
válasz
rup1u5 #27254 üzenetére
Viszont tegnap átállítottam egy rádiógombot a Windowsban, egyből nem ment 25fps alá
Tesztelem még, de Neked szerintem aktuális lesz, mivel újrahúzott a Win...A platformváltásról meg el kell gondolkodnom...
Melóhely váltás előtt mindenféleképpen zsebbe nyúlni nem akarok... -
gabor85
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #27221 üzenetére
Ennek mind örülünk, de gondolkozz csak.. ha csak a gétéanégy vammeg, akkor szted menni fog a epizosz from liberti city.?
A magyarítás szar lett (tudom, nem illik mások beleölt munkáját minősítgetni, de a hunosítok weboldalán is ezt írták... és én is ezt tapasztalom.)
-
gabor85
őstag
Na ez van.
-
gabor85
őstag
válasz
rup1u5 #27192 üzenetére
Ahogy mondod. De közben magvan a megoldás (most úgy néz ki).
A DVD-ről a RGSC-t manuálisan kellett (újra)telepítenem.
Ezután kb 4x indult újra különböző frissítésekkel a játék, nemhogy a legújabbat lehúzta volna, ááááá.
Épp most jött le a legfrissebb; telepítettem. De a régi RGSC-ot nem távolította el (illetve nem figyelmeztetett, a letöltött 1.0.7.0 patch igen!).
Ja, most nézem, itt figyel az eredeti RGSC-az asztalon, elindítom, megy
És működik -
gabor85
őstag
válasz
rup1u5 #27190 üzenetére
akkor várunk. nincs ötleted hogy friss windows-on miért nem indul ez a ****** játék?
windows update-ről lejött minden, vga driver friss, directx friss, flash van, securom aktiválva, de mégsem indul...
a legújabb patch manuálisan lett telepítve, miután mindent felraktam...driverhiba, oké
-
gabor85
őstag
Kezd telelenni a tököm. Kibaszottul.
rup1u5: árnyékokat vedd le med-re... az nálam minimum +5 fps volt
-
gabor85
őstag
50%os GPU terhelés, Q6600 3,6 Ghz-en.
Na akkor most meg új proci kell mi?
Akkor tényleg nem elég a P35... -
gabor85
őstag
válasz
rup1u5 #27067 üzenetére
jahát cirka 4GHzen...
Én most végeztem a tesztekkel; 3300an betonstabil az új rendszer (+új cooler--60-65 fok).
Menne gyorsabban is de nem akarom gyilkolni, igazad volt, ennyit bír ez a deszka.
Az én kártyám csütörtökön jön, hétvégén meg lőhetjük egymást, mert fel nem állok a gép elől
Nagyon hiányzik már a játék
Azért vmi előtte utána képet lőhetnél, hogy ezzel a kártyával hogy néz ki a city, meg a másikkal hogy nézett ki. -
gabor85
őstag
válasz
emerico2004 #26945 üzenetére
Valamit kezdj az adatlapoddal, mert 2. világháborús kódtörők se tudják kibogozni mit akartál kiírni. Mondjuk ha az árakat kiveszed szvsz...
-
gabor85
őstag
Iszonyatosan hiányzik a game
Ezt a vedelést sürgősen ki kell próbálnom, de megfogadtam hogy új vgaig nem rakom fel...
-
-
gabor85
őstag
válasz
rup1u5 #26839 üzenetére
És aki csak ezzel a játékkal tolja az minek fejlesszen? Nem szeretem ezt a feneketlen kutat. Tudom 'ez ilyen' de akkoris bammeg. Ebből a deszkából a VGA vásárlás után kipréselek mindent amit lehet, meglátjuk... Egyelőre táp marad, meglátjuk hogyan teljesít.
Ami most fontos hogy vmi fasza coolert vegyek a kazánra...(#26817) icons: köszi, amint tudom hogy pontosan mit akarok, ellátogatok a topikba.
(#26819) Teasüti: köszi neked is. Ilyen problémám még nem volt, 1,3125V-on működött a Q6600 még a GTA-s időkben, ha jól emlékszem 9*366-os beállítással, följebb nem mentem mert nem tudtam boot-olni, gondolom a hűtés...
(#26822) rup1u5: (nagylevegőtvesz) Úgy döntöttem hogy marad a jelenlegi proci, és széjjeltépem. A táp még szintén marad, kap egy prime95 és egy furmark legyilkolást ha összeáll a rendszer. Ha ezt bírja mondjuk 2 óráig, akkor nem váltok tápot. Ha gond van, rohanás a tápos topikba, és kérek tanácsot, de csakis márkásat veszek, ebben egyetértek a fentiekkel, ez a chieftec is ronggyá volt dícsérve, még vmi blog is volt a logouton vagy ha jól emlékszem teszt a ph-n a "táp-család" vagy eggyel kisebb, vagy eggyel nagyobb tagjával, persze elégedett végeredménnyel.
Igen, a deszka P35-ös. A Q9550 nem tudom hogy mennyivel dobná meg a játékot. A 45nm miatt lett volna ez eredetileg, jóval kevesebbet fogyaszt... Szóval a jövő zenéje.560 tekintetében a jövőre is gondolok, lehet nyerek vele némi időt ha 2048MB RAM figyel a nyákon. Volt a gépemben 1GB-os 9600GT, akkor jöttem rá hogy az 1GB se elég ennek a förmedvénynek, ebből nem nagyon akarok engedni. 8800GT-mnél meg kb 3x erősebb a cucc...
Kizártnak tartom, hogy kimaxolt beállításokkal elég erő legyen az 560-as GPUjában a szaggatásmentes futáshoz. Miért? (Nem fogok 130.000 köztársasági váltót kidobni egy 580-ra, ez a VGA jobban tartja az árát. Pontosan az a középkategória ami anno a mostanim volt.) -
gabor85
őstag
válasz
rup1u5 #26814 üzenetére
Amint kapható 2GB-os Gainward én is befektetek egy ilyenbe, utána Q9650.
Ez a terv. Csak nemtom szeretni fogja e a táp. Hogyan tudom kiszűrni a stabilitási problémákat amit a gyenge áramerősség okoz(hat)?Juteszembe:
Ha jól nézem a te tápod 25A-t ad a 12es ágon...
-
gabor85
őstag
válasz
negyven2 #26801 üzenetére
Az egy dolog hogy elavult a 775, de a 45nm-es Q9650 pl használtan 50.000, újan meg 80.000 körül van. Ez a proci megcibálva vígan vinné a játékot mondjuk egy GTX 560-nal...
Igazából bőven elég neki... és sok átlagjúzernek is, nem tudom mire fel az 'i' proci...Én magam részéről egy VGA-t fogok most beújítani...
Viszont hogy állapítsam meg hogy az 500-as táp elég e az új rendszernek?
-
gabor85
őstag
amúgy az alapjáték és a kiegészítők videószerkesztője nem különbözik?
-
gabor85
őstag
válasz
killer1203 #22921 üzenetére
ne Q6600ra hanem 9550-re cserréld. szintén 4 magos, de 45 nanométeres, ergó kevesebb hő, kevesebb fogyasztás, ja és plusz két mag, meg jól cibálható
-
gabor85
őstag
pörög a totyik
-
gabor85
őstag
rup1u5 kedvenc sniperes búvóhelynének jelenlegi, havas változata. Pár utcával arrébb van egy daru
Fantasztikus fotók, itt
-
gabor85
őstag
Na, ezmiez? (saját)
-
gabor85
őstag
-
gabor85
őstag
A tegnapi multiból tanulva, örülnék ha a holnapi kis "lázadásunkat" nem mocsokláda csíterek tennék tönkre. M16-os minden tölténye rakéta volt. Egy ideig szórakoztató, de a kis himbilimbim hamar tele lett. Szóvak össznépileg: a hangulatrontó csítereket kib@szkodjuk!
-
gabor85
őstag
válasz
Mariann294 #21118 üzenetére
Péntek? Hááááát nem tudom, későn érek haza. Szóval nemtom.
rup1u5: hajrá!, mert tartozok 1-2 fejlövéssel
Edit: OFF-ba raktam
-
gabor85
őstag
Csövike. Kire lehet számítani szombat este? Este 8-9 körül kezdhetünk.
Jó lenne ha jeleznétek a részvételt, kíváncsi vagyok hogy nagyjából hányan leszünk. -
gabor85
őstag
Én ma leszek multizni, kb éjfélig, vagy amíg bírommm. Pezsgőztem, szóval fura leszek, előre szólok
A szombatot majd akkor részletezem, ha 5 másodpercnél tovább tudok koncentrálni egy dologra
Új hozzászólás Aktív témák
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest