Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabod
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Csak benéztem egy kicsit a topikba, hogy nosztalgiázzak. A régi arcok még biztos emlékeznek rám, az újak nyílván nem. De ahogy látom a topik még mindig pörög, ennek örülök is.
Mostanában kedvem támadt a játékhoz is, de sajnos semmi szabadidőm nicsen...
No mindegy, legyetek jók, majd ha több időm lesz vissztérek ám
Linkelek egy klasszikust, ami a régi csapat közös munkájának gyümölcse: [link]
-
szabod
senior tag
válasz
#67688960 #24454 üzenetére
Kicsit túlreagálod, egyébként meg ez csak egy vélemény volt, mint ahogy Mariann is mondta. 1-2 részre én is kíváncsi lennék, mert volt amiket én sem nagyon értettem, vagy olyan gyorsan elkapták, hogy végigértelmezni sem tudtam
A fordításba meg azért nem álltam be, mert az elmúlt pár hónapom ígyis olyan zsúfolt volt, hogy egy csomó mindenre nem értem rá, nemhogy ilyenekre. (meg kedvem se nagyon lett volna hozzá, úgyhogy annak ellenére, hogy még messze nem tökéletes, tiszteletem a srácoknak akik ezzel foglalkoznak)
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #24451 üzenetére
Nekem se nagyon
Majd talán egyszer kiadnak egy javított verziót, addig meg inkább az angol, bár nekem az eddig is megfelelt.
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #24351 üzenetére
Én már múltkor is mondtam, hogy dolgozniuk kell még rajta
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #24282 üzenetére
Sztem de
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #24277 üzenetére
Én szoktam fent lenni, mostanában egyre gyakrabban. Csak hát nyár van, az ember próbálja mással elütni ilyenkor az idejét, mint a gép előtt ülni.
Ha már kocsiknál járunk, az én két kedvencem (mint az aláírásomban láthatjátok) a Hachiroku (Toyota Corolla AE86) és a 2. generációs Mitsubishi Eclipse GSX (1996-1999) Majd a közeljövőben szert szeretnék tenni valamelyikükre. Valószínű hogy AE86 lesz, 5 év múlva meg már veterán
-
szabod
senior tag
Az fogja magát és vegye meg a játékot
A warez dolgok senkit sem érdekelnek ( *** A warez az Alapelvek értelmében tiltott az egész fórum területén. *** Igen, ebben a topicban is! ), itt mindenki eredetivel játszik, meg azt sem tudom, hogy mi oylan nehéz ebben a játékban hogy végigvigyétek.
-
szabod
senior tag
Mondták már nektek, hogy nem jó másik ember mentése, mert a live nem engedi.
-
-
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #23902 üzenetére
Ez nem is rossz ötlet. Csinálhatnánk olyat, hogy valaki felvenne jeleneteket max 1-2 perc hosszaságban és azt kellene megvágnunk tetszés szerint. A végeredményeket meg összevetnénk. A nyertes vehetné fel a következő jelenet, és így menne tovább az egész.
Csak az a gond hogy ez nagyon időigényes lenne, meg szerintem 1-2 videó után megúnnánk..... -
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #23867 üzenetére
Megnyugtatlak, én sem felsőfokon kenem-vágom az angolt, csak én így is értettem a játékot. Nekem is volt rengeteg szó és kifejezés, amit nem tudtam, de a legtöbbet a szövegkörnyezetből, vagy az adott szituációból ki bírtam következtetni. Amit meg nem, nos hát végülis annyira nem érdekel, hogy most azért a pár mondatért újrajátsszam.
-
szabod
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #23858 üzenetére
Hát azért van még itt munka. Pl: "...aki úgy szop, mint egy vákuum..." Egy vákuum? Ez nekem olyan hülyén hangzik. Akkor inkább legyen így: aki úgy szop mint a vákuum. Nem tudom, lehet hogy jól lefordították, de azért a magyarságra is ügyelhetnének.
Persze lehet, hogy én vagyok szőrszálhasogató, de nekem ez akkor is fura volt. Meg 1-2 részre lennék még kíváncsi, ahol tipikus nyelvi poénok vannak, azokat hogy fordítják le magyarra, hogy még jól is hangzzanak. Na mindegy, végülis jó hír, hogy legalább iulyennel is foglalkoznak, bár nekem az angol is tökéletes volt, de hát nem mindenki tanult nyelvet, vagy nem ezt. Úgyhogy ők örülhetnek
Mellesleg most fedeztem fel, hogy a Split Sides-ban fellépő stand-up comedys csávók, Ricky Gervais, Katt Williams és Frankie Boyle (ő csak a TLAD-ban van) valós emberek, nem csak a játék karakterei, mint rajtuk kívül mindenki.
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #23817 üzenetére
Na akkor jó
-
szabod
senior tag
Rég jártam erre, sajnos mostanában nem nagyon van időm játszani, de azért gondoltam benézek ide. Mennék még a multizások, vagy már ti sem játszotok annyira? Mariann, Johnny mit keres ott az avatarod helyén?
Ez TérkéPH elég jó dolog amúgy, az lehet hogy nem ide illik, de aki nem ismeri annak újdonság.
Majd megpróbálok a közeljövőben több szabadidőhöz jutni, és akkor majd találn jövök multizni is. Addig is legyetek jók
-
szabod
senior tag
válasz
Piloss #23639 üzenetére
A 4 mesterlövészt az elején 4 lövéssel kell lelőni, azaz 1 ember 1 lövés. Célszerű fejre menni, bár annál a puskánál mindegy.
Na vettem kártyát, MSI R4770-t. Gondolkoztam a GTS250-en is, valószínűleg az lett volna a jobb a GTA-hoz, de ahhoz csak 1 év garancia volt, ehhez meg 3. Nem akarok mégegyszer úgy járni mint a 8800 GTS-sel. ( ha 3 év lett volna rá, akkor msot nem kellett volna újat vennem) Meg egyébként is 1-2 év múlva úgyis leváltom ezt is.
-
szabod
senior tag
Segítségre lenne szüségem. Itt leírtam már a problémámat, de berakom ide is, mert kegyelten. Írjatok gyorsan, köszi.
-
szabod
senior tag
válasz
HaZsolt #23510 üzenetére
Szerintem felesleges, az alapjátékkal már nem sokan játszanak, legalábbis most pár hónapig még a DLC-k körül fog minden forogni, de utána is inkább, hiszen az alapdolgokat ugyanúgy tudják, viszont sok extrát is nyújtanak. Ha lenne nekik egy külön topik, akkor ez lassan kihalna.
Az APC-t Algonquin déli részén az építkezéseknél lehet megtalálni. Yusuf majd felhív, hogy ott van, asszem a metrólopós küldi után. Mindig lesz egy ott, ha elviszitek újratermelődik. Tehát nem úgy, mint az alapjátékban mikor Bernie nekünkadta az Infernust. Egyébként ez után is fel fog hívni, akkor a Super Drop Diamondot adja nekünk (a Rolls Roycet)
-
szabod
senior tag
válasz
Celebrinator #23281 üzenetére
Akkor bocsi
Nekem a nevedet olvasva rögtön az a küldi jutott eszembe. Egy betű eltérést meg nem vettem észre
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #23276 üzenetére
Én meg megcsináltam, mégsem kaptam meg az achievementet.
Először csak a csajjal táncolsz, azután meg táncoln kell vele. Félúton egy b*zi csávó kihív. Annyi az egész hogy a wasd vagy a nyilak közül vmelyiket nyomni kell, amit kiír a képernyőre. Ha ezzel is végeztél, akkor harmadjára is menjél táncolni. Ekkor jön a tömeges tánc, ugyanúgy vmelyik gombto kell nyomni, mint az elözönél. Ha végeztél kiírja, hogy "catch the bus complited". És ekkor kéne megadnia az achit. Én nem kaptam lófa*zt sem.Ja és ez a tánc a Herculesben van. A Maisonette 9-ben csak az alap tánc van ami után mindenki tudja mi történik (erős pistás szendvicsevő verseny a wc-ben
). Egyébkét ezután az adott csaj megadja a számát, de hívni nem lehet. Néha küld egy sms-t, és akkor el lehet menni hozzá további erős pistás versenyre.
-
szabod
senior tag
Na végre már sikerült
Taktika: mikor baseball ütővel vagy késsel jönnek rád, el kell hajolni előle. Persze ez így nagyon nehéz, de ha folyamatosan nyomkodod a spacet (mint amikor a helikopteres résznél kellett az alapjátékban), akkor az esetek 90%-ában sikerül kihajolni előlük.
nagyban: [link] -
szabod
senior tag
válasz
Celebrinator #23242 üzenetére
Uhh, aki nem ma regisztrált
Üdv a PH-sok körében.Jó GTA-s neved van. A Celebrinator nevű barmot kellett kidobni a heliből utána meg elkapni, de gondolom nem mondtam újat
-
szabod
senior tag
Csak én nem találom, vagy még mindig nem jött ki no-dvd az EFLC-hez? Szeretném kímélni a lemezt, így is csak addig van bent míg nem indul a játék, utána veszem is rögtön ki. Komolyan gondolkozom rajta, hogy leszedek valami cracket.
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #23182 üzenetére
Én is a 100%-ra hajtok, meg az achievementekre, de közben multizom is
Ha érdekel itt meg lehet nézni, hogy mi kell a 100%-hoz [le van írva minden még a sirályokhoz is van térkép (egyébként van hangjuk), de belinkelem külön az összeset]
Lost and Damned 100%
Lost and Damned térkép
Ballad of Gay Tony 100%
Ballad of Gay Tony térkép
Ballad of Gay Tony seagull guide -
szabod
senior tag
Ja igen még ezt be akartam lineklni, de lejárt az 5 perc
Grand Theft Mario Nagyon nagy
-
szabod
senior tag
Hát ez a ketrecharc kegyetlen. Eljuttottam a 6. és egyben utolsó menetig. Már csak 2 ember volt hátra a győzelemig, de nem sikerült
Ezek a rohadék késes csávók állandóan kinyírnak és elhajolni sem nagyon lehet, mert ezek úgy csapkodnak a késsel, mint a gép. A baseball ütősek elől legalább el lehet hajolni és utána elvenni tölük.
Egy taktikát azért kitaláltam: még mielött be nem jön addig be kell futni az ajtó mögé és rálökni a csávóra. Ekkor általában felbuknak és akkor jól agyon lehet őket taposni
Volt már olyan is hogy nem bukott fel, csak állt egy helyben 4-5 mp-ig, addig is lehet püfölni ezerrel.
-
szabod
senior tag
A Gay Tonyban ugye %-ra értékeli a küldetést szempontok alapján. Újra lehet azokat csinálni amik nem sikerültek olyan jól? Vagy újra kell kezdeni a játékot hozzá.
-
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #23005 üzenetére
A sirályokból is 200 van?
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #22954 üzenetére
De jó nektek, akiknek már megvan. A dobozos verziót legkorábban is csak kedden tudják hozni.
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #22880 üzenetére
Te már csak Deal Breakert játszol multiban?
-
szabod
senior tag
Most néztem CDGalaxishoz már megérkezett a DLC.
Meg is rendeltemAzt írja jövő héten kedden vagy szerdán jön meg 8-17 óra között. Csak az a baj hogy 8-15-ig nem vagyok otthon. Remélem beadják a postára.
-
szabod
senior tag
Ez marha nagy!
(aki esetleg nem tudná, hogy miről van szó, annak itt a magyarázat: sokszor van olyan hogy vki benyom egy linket, hogy hű ez nézd meg, de helyett bejön egy klip, amin ez a csávó énekel, asszem Rick Astleynek hívják. Erre mondják utána hogy you've got rickrolled) -
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #22721 üzenetére
Nem zavar, csak feltűnt. Csak még a végén epilepszia rohamot kapok
-
szabod
senior tag
Nyomtam egy benchmarkot én is :
Statistics
Average FPS: 38.58
Duration: 37.22 sec
CPU Usage: 81%
System memory usage: 56%
Video memory usage: 95%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Shadow Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Texture Filter Quality: Anisotropic x4
Night Shadows: High
View Distance: 45
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft Windows 7 UltimateVideo Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS
Video Driver version: 196.21
Audio Adapter: Realtek HD Audio 2nd output (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHzElőző patch-csel Vistán ilyen volt:
Statistics
Average FPS: 38.67
Duration: 37.21 sec
CPU Usage: 76%
System memory usage: 58%
Video memory usage: 75%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
View Distance: 100
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHzEgyébként nektek nem csinál olyat, hogy a Loading feliratban a csík, meg mentésnél a bal felső sarokban a kör irdatlan gyorsan mozog/forog?
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #22674 üzenetére
Ezt nem is vettem észre, hogy már közölted
Nem baj, jobb 2x mint egyszer sem -
szabod
senior tag
Kijött a legújabb patch
Tartalma: megszűnik a social club, a játékba lépéskor automatikusan csatlakozik. Multiplayer védelem (addig míg ezt is ki nem játszák) Javítottak pár bugot, köztük azt is hogy messziről nézve üresek a kocsik....
A teljes tartalom:
The full list of changes is shown below:Rockstar Games Social Club
•Remove Rockstar Games Social Club application
•Separate RGSC application no longer required to launch game
•Social Club login now occurs during the launch process
Shadows
•A new, less memory-intensive, and better-looking scalable shadow solution has been implemented
•Enhanced Night Shadows added with user-selectable level of detail (replaces Shadow Density)
Performance
•Rendering optimizations have been made to improve performance, particularly when enabling shadows
•User-configurable graphics settings have been added for shadow control
•Improved memory management
Multiplayer
•Enhanced security to isolate users from cheaters and hackers
Episodic Content
•Provide in-game support to purchase "The Lost and Damned" and "The Ballad of Gay Tony" (Not available in Russian/Japanese Versions)
Bug Fixes
•Vehicle shadows re-enabled between 8pm and 6am
•Fix floating street textures
•Pedestrians in vehicles appear further out from the player to allow for long range sniping
•The Moon has been implemented with simulated lunar phases
•Fixed garbled text in Japanese Multiplayer menus
•"RESC 10" error fix for specific hardware configurations -
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #22586 üzenetére
Venni? Letölteni vmi ingyenes bétát steamről
-
szabod
senior tag
Itt egészen emberi áron van. Majdnem másfél év után azért ez az ár egy ilyen játéknál simán elfogadható.
Vannak olyan szarságok, amik 2-3 évesen is 10k-ba kerülnek.
-
szabod
senior tag
Úgy látszik nem csak engem fogott meg a nagymamik és a rockerek harca. Itt egy videó, amiben a mami felveszi a harcot a bűnözőkkel. Nagyon komolyan megvan csinálva.
-
szabod
senior tag
válasz
Zoli-206 #22420 üzenetére
Ezek ritka kocsik, de meg lehet őket szerezni:
Comet: Brucie: No1 küldetésénél ezzel versenyzel, verseny után irány a lakásod előtti parkoló
Infernus: Bernie ad majd egye neked, utána azt is vidd parkolóba.
Super GT: Algonquinban a rendőrös küldetéseknél egy parkolóházban találsz majd egyet, nyúld le azt is
Packert én sem nagyon látok, esetle az ipari negyedben biztos van valahol. Ingot ritkán szokott szaladgálni, de annyira nem is fontos, vannak jobb kombik is.
Laundromat: van ilyen kocsi? Valamit elírhattál, mert a laundromat az mosodát jelent. -
szabod
senior tag
Az imént szerettem volna multizni egy kicsit, ám érdekes módon mikor szobát akartam csinálni visszadobott, hogy "lost connection to games for windows live - returning to single player". Találkoztatotk már hasonlóval? És még hozzáteszem, hogy csatlakozni sem tudtam a szobákhoz.
-
szabod
senior tag
válasz
fsb1000 #22362 üzenetére
köszi
Apropó lenne egy kérdésem.
Nem tudjátok, hogy a games for windows live-os profilom kulcsát hol tudom megnézni? Nekem már a GTA IV előtt is volt, szóval nem a játék serialját adtam meg, hanem vmi beta(már nem emlékszem hogy mi volt) serialját és azzal jött létre a profilom. -
szabod
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam belinkelem a már korábban említett videómat. Semmi extra, csak egy kis ökörködés motorral:
-
szabod
senior tag
Sziasztok!
Rég jártam már erre, de mostmár megint van net (köcsög T-home nem tudom miért szarakodott ennyit
), úgyhogy mostantól megint az aktív multizókhoz fogok tartozni.
A nyár alatt csináltam pár videót, ezek nagy részét már töröltem, mert csak unaloműzésre kellettek, viszont egyet(ami megmaradt) nemsokára feltöltök a "tecsőre". Addig is itt egy másik videó, amin egy bug-ot láthattok majd. Elég érdekes, én játék közben nagyaot röhögtem rajta.
A repülő ember -
szabod
senior tag
Üdvözletem mindenkinek!
Nem tudom emlékeztek-e még rám, még anno multiztam én is. Most éppen egy költözködési mizériában vagyok, emiatt nincsen már több mint fél éve internetem. ( régi helyről le lett mondva, újra meg még nem kötötték be) Szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni, és remélem hamarosan újra multizhatunk (már ha van még itt olyan)
-
szabod
senior tag
Rég voltam már, sajnos mostanában nincs elég időm játszani. Viszont msot hétvégén megpróbálok még egy kicsit játszani, mert sajnos nyár végéig nem lesz netem, úgyhogy addig mellőznöm kell majd a játékot.
Addig is egy itt egy cikk, bejelentették az új DLC-t, igaz ez minket nem érint (még), de azért érdemes megnézni már csak a címe miatt is: [link]
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #14134 üzenetére
a héten még én sem játszottam, valahogy nem volt időm rá....
este tőlem lehet olyan 23:00-tól
-
szabod
senior tag
válasz
puttputt #14131 üzenetére
"római utcákhoz hasonló hangulatot áraszt, a kis robogóval, meg a betonnal..."
Nem macskakővel?
, Egyébként ez a mediterrán országok sajátossága. Barcelónában és Athénban is láttam ilyen utcákat (rengeteget), sőt Athénban még külön sáv is van a robogósaknak
Źşë': nem rossz videó
Mi is tudnánk ilyet csinálni, csak ez eléggé türelem és idő kérdése. Tuti, hogy a jelenetek nagy részét legaláb 2-3x vette fel.
-
szabod
senior tag
-
szabod
senior tag
válasz
Thauglor #13941 üzenetére
A Vista alapból több RAM-ot eszik mint az XP, és játéknak is legalább 3 giga kell, szóval vegyél még 2 giga RAM-ot és akkor talán jó lesz, bár lehet hogy procit is kellene újítanod, vagy legalábbis tuningolnod. A FarCry 2-höz meg ne hasonlítsd, mert annak elég kevés gépigénye. A GTA IV-nél nagyobb gépigényű játék a világon még nem létezik (vagy legalábbis még nem hallottam róla)
Bomc: azt nem tudom mivel vették fel, lehet ügyesen beállították a kamerát, mindenesetre itt kérdezd meg
-
szabod
senior tag
válasz
bendzso #13852 üzenetére
komoly a google fordítója
:
"Gracie van kötve egy széken egy szobában, ami biztosítja, hogy Gordon. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, hogy behúzok neki, és ő felnéz rád, majd húzza ki a mobilod, és válassza a Kamera lehetőséget. Rögzít fényképe Gracie, küldje el a Packie, majd elhagyják az épületet, hogy a küldetés" -
szabod
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #13842 üzenetére
Üljél le vele kártyázni, konkrétan pókerezni. 3x kell nyerni hagyni a csajt, és az utolsó körben úgy kell osztanod, hogy neki kijöjjön a royal flös, de csakis pikk színből. Ha ezek közül egyvalamit is elrontasz, kezdheted újra a játékot
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #13787 üzenetére
Ezt a rockstaros boltot még januárban linkeltem
kár, hogy már törölték a képeket, de ezek között volt
Mellesleg azt hiszem visszatérek az aktív multizók körébe. A 3. patch nagyon elcseszte nálam a játékot, még elindítani sem tudtam, mert egy runtime error 215.... szöveggel mindig kidobott. Azért eredeti játéknál ez kicsit érdekes
Most már megjavult, legalábbis már többször voltam fent és nem dobott ki
-
szabod
senior tag
Kössz a multizást, az utolsó kifagyásom után már nem volt kedvem visszamenni.
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #12723 üzenetére
Szívesen
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #12715 üzenetére
Belinkeltem SG-re, ha nem baj.
Hagy nézzék minnél többen
Új hozzászólás Aktív témák
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest