Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hell
tag
Szia!
A gépem: 6000+; 4 Gb; Gigabyte 4670 512 Gddr3.
Végigvittem küldetéseket. Pontos Fps értékeket nem tudok mondani, de ritkán ment 20 alá. Természetesen emiatt néha belassult, de nem egetverően (legalábbis engem nem zavart). Tisztában vagyok vele, hogy a gépem nem egy erőmű.
Talán ha kétszer fagyott a játék. Néha előfordul "úteltűnés" a felüljárókon, de nem rendszeresen. Patch-eket nem raktam fel. A contigot használtam és a menüben kikapcsoltam a (talán) videó rögzítést. Ha jól emlékszem a 8.12-es catalyst van fent.A lényeg. Nagyon örülök, hogy ezt a kártyát választottam. Tekintettel arra, hogy a GTA IV a leggépigényesebb játék, így nem panaszkodok.
Nem törődtem az apróbb hibákkal. Vitt-visz a játék magával. Nekem bejött.Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Szólánc.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- PS5 Original Disc Driveval
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest