Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Khaosz55 #5550 üzenetére
Az Action 4 a legkisebb és legkönnyebb a trió közül. A fenti képen is látszik.
Én a gyors mozgások miatt használok ND-t a drónokon főleg, de a kamerán is ha arról van szó. Az ND/PL jön be a legjobban, mert a polarizálás miatt szebb a kép, szebbek a színek és csökken a tükröződés. Sőt, belelátni a vízbe is. Még a Mura sötétbarna vizébe is A Balaton viszonylag tiszta vizénél nagyon látványos, tengeren még inkább.
A CPL a polárszűrő, ez nem irányított, hanem "körkörös" ha jól tudom (Circular Polar Filter). A GoProhoz állítható szögű ND/PL-eim vannak, és a drónokhoz is. Itt be kell állítani az átengedett fénysugarak szögét, irányát, hogy jó legyen az eredmény. Ezért van rajtuk tekerő.
Gyors, vagy viszonylag gyors mozgásnál a kép alja bekockásodik, még 60fps-nél is. Ezen lehet csökkenteni az ND sötétítéssel.
Az Insta lencsevédője sztem gyárilag oda van ragasztva:
Ez reccsen amikor először letekered.HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
gixxergabi
senior tag
válasz Khaosz55 #5550 üzenetére
Sztem sokan átesnek a ló túloldalára és a legsötétebbet használják, 50-nél úgy folyik a kép azt hiszed 150-el megy és sztem még a színeket is elcseszi...
De egy minimálisat én is kipróbálnék, csak ugye pont a gopro8-a "zabigyerek"
Próbálgattam motion blurt davinciben, de az felejtős...
Várom a tesztvideókat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...