- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- World of Tanks - MMO
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Delta Force (2024)
- eFootball
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
-
Khaosz55
addikt
válasz Tuninger #4928 üzenetére
Köszi, frankó videó. Igaz ez már majdnem mélyvíz annak aki meg akar ismerkedni a davinci-vel. Bár aki most akar megismerkedni vele annak vannak tutorial magyar videók a YT-on. Szerintem a legfontosabb, hogy alacsony élesítéssel vegyük fel a videót és davinci-ben be lehet állítani. Valóban a gopro medium már túlélesített. Rengeteg videót csináltam úgy, már bánom, egy jó TV-n projektoron nagyon zavaró. Én 48/80-as értéket
Lehet én egyedi esetek vagyunk a párommal, de nekünk nem tetszik motion blur. A filmeknél is sokszor használják, de én legalábbis arra törekszem, hogy minden esetben éles tiszta kép legyen, akár még mozgásoknál is. Persze a gopro 8-nak megvannak a korlátai. Ga FPS gamet tolok akkor is az az első, hogy kikapcsolom a motion blur-t, lehet ezért is van, hogy nem tetszik.
Szóval szerintem egyéni ízlés dolga minthogy 24,30, vagy 60Fps legyen képkocka szám.Számomra még nagyon fontos a képzaj szűrés. Jó fényviszonyok mellett is a Temporal NR: Frames:2, Mo. est. type: Better és Temporal Threshold-ot 15-25 között állítom. Ha kevesebb a fény akkor feljebb tolom. Teljesen kitakarítja képzajt a kék égről. Nem szabad túltolni mert ront a képminőségen és "homályos" lesz.
Kövi videódban lehetne erről is szó, mert én is csak azt követem amit anno javasoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Horgász topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...